Poliția Română a postat pe pagina de Facebook imagini cu polițiști care urmăreau o mașină ce încerca să fugă de ei, autovehiculul nereușind să mențină direcția după ce primise câteva gloanțe în cauciucuri.

Urmarire in SuceavaFoto: Captura Facebook

Imaginile au fost făcute la mai puțin de o săptămână după un alt caz similar, în care un copil de 13 ani a fost rănit de glonțul tras de un polițist spre un șofer care conducea fără permis.

În postarea de vineri, intitulată ironic ”Scurtmetraj pe platoul de filmare din Suceava!”, Poliția Română scrie că ”lipsa plăcuței de înmatriculare din față i-a făcut pe colegii noștri să pornească în urmărirea unui tânăr, de 22 de ani, care nu a oprit la semnalele acestora.”

”Distanța de deplasare nu a fost foarte mare…Motivul? Câteva gloanțe în pneurile spate. Așa că, tânărul, împreună cu unul dintre ocupanți, au fugit pe un deal…Găsiți… la scurt timp! Toată nebunia? Pentru lipsa RCA-ului și a ITP-ului. Merită să îți riști viața pentru atâta lucru?”, se spune în postare.

Postarea se încheie tot într-o cheie ironică: ”Recomandăm, în continuare, anvelopele de iarnă pentru sezonul rece, deși… în astfel de situații, nu credem că ajută!”.