Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat la intrarea în Ministerul Transporturilor un test PCR Negativ pentru a putea intra în instituție, asta după ce joi acesta ar fi fost refuzat la intrarea în Guvern în condițiile în care nu s-a vaccinat până acum.

Nicusor DanFoto: Agerpres

La Ministerul Transporturilor a fost semnat vineri un protocol pentru realizarea a circa 100 de km de drum nou, de tip radial, care să unească Capitala și localitățile din jur de actuala centură și viitoarea Autostradă de Centură a Capitalei (A0).

Primarul general al Capitalei nu a putut intra, joi, în sediul Guvernului pentru că nu este vaccinat, conform unor surse politice, citate de Pro TV. Primarul general Nicușor Dan și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, ar fi trebuit să aibă o întâlnire la ora 12:00 la Guvern pentru a discuta despre problema termoficării în București, însă conform unor surse primarului general nu i s-ar fi permis accesul în sediul Guvernului neavând certificat verde, așa că întâlnirea s-ar fi mutat la sediul PNL.