IPS Teodosie face din nou declaraţii controversate despre vaccinarea anti-Covid: „Dacă e cineva afectat de Covid şi face vaccinul, îi este fatal”

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 28 octombrie 2021, 21:04 Actualitate | Esenţial


Arhiepiscopul Teodosie
Foto: Agerpres
Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (IPS) Teodosie, susţine că, „dacă este cineva afectat de Covid şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul”, el recomandând „prudenţă”, relatează News.ro. Teodosie a mai susţinut că vaccinul nu ar fi recomandat nici pentru persoanele alergice. El şi-a continuat declaraţiile controversate, afirmând că „nu ai voie să constrângi pe cineva pentru o faptă”. „Chiar bine dacă este, binele nu se face cu forţa, nu are valoare morală”, adaugă Teodosie.

IPS Teodosie face aceste afirmaţii la câteva zile după ce CNA a amendat postul deţinut de Arhiepiscopia Tomisului - Radio Dobrogea - pentru alte afirmaţii făcute de ierarh despre vaccinarea anti-Covid.

Arhiepiscopul Tomisului a fost invitat, joi seară, la emisiunea "Dialog duhovnicesc" de la Radio Dobrogea şi a fost rugat de realizator să spună câteva cuvinte încurajatoare pentru depăşirea situaţiei dificile prin care trecem.

„Această perioadă este neobişnuită, nu a mai fost alta ca aceasta. Boli au fost, dar nu ca cea de acum, care este atât de controversată şi controversată nu doar pentru noi, care nu avem cunoştinţe de medicină, ci chiar pentru mulţi medici. Chiar între medici există nişte contradicţii pentru că este o boală care are un statut aparte. Marii specialişti spun că a fost făcută în laborator, unde cei care au promovat-o sunt primii care au promovat şi vaccinurile. Sigur că e îngăduită de Dumnezeu, indiferent, boala este, nu putem să o negăm. Unii spun că nu este deloc. Cum să nu fie deloc, că nu s-ar putea minţi aşa pe scară mare. Dar este o boală neobişnuită, o boală în care, cum spune Scriptura: ascultă Israele, prin tine însuţi îşi vine pierea”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.


„Este o boală pe care au pregătit-o tot oamenii, este o armă biologică oarecum”El a precizat că această boală este una „biologică”, iar aceasta poate fi depăşită cu credinţă, rugăciuni, dar şi cu medicamente.

„Este o boală pe care au pregătit-o tot ai noştri, tot oamenii şi, de fapt, orice boală o atragem noi pentru păcatele noastre. Este o armă biologică oarecum, am putea să spunem, dar trebuie să o înfruntăm, să o depăşim şi cel mai bine o depăşim cu credinţă, cu rugăciuni, cu nădejde, dar şi cu medicamente. Pentru că nu putem să renunţăm la medicamente, de aceea avem mare nevoie de medici. Noi suntem deasupra vremurilor, oamenii, aşa ne tălmăcesc Sfinţii Părinţii, oricât de greu ar fi vom izbândi, nu de unii singuri, ci cu ajutorul lui Dumnezeu”, a transmis ÎPS Teodosie.

El a mai declarat că nu există acelaşi tratament pentru toţi bolnavii şi nu toţi au aceeaşi greutate a bolii.

„Toate medicamentele sunt tot o descoperire prin ştiinţa pe care Dumnezeu ne-a dat-o. Sigur că boala de acum este mai neobişnuită, dar tot o boală şi trebuie să o tratăm ca boală, să ne sfătuim şi cu medicii. Nu este un tratament atât de liniar sau să zicem acelaşi tratament pentru toţi şi aceeaşi greutate a bolii pentru toţi, depinde de organism, depinde întâmpinarea bolii. Unii stau până în ultima fază şi nu mai are medicul ce să le facă. Auzind de la specialişti, de la medici, sunt medicamente care se dau în diferite faze. Nu se dă acelaşi medicament în toate fazele”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.


„Binele nu se face cu forţa, nu are valoare morală”El a susţinut că dacă cineva are COVID şi face vaccinul, atunci acesta îi este fatal.

„Am ascultat doctori iscusiţi. Când aud un medic că vorbeşte cu mare interes îl ascult ca să nu rămân fără o luminare din partea medicilor care sunt specialişti şi cu adevărat vorbesc în cunoştinţă de cauză. Dar iată, am aflat de puţine zile, că dacă este cineva afectat de COVID şi în timpul acela face vaccinul, îi este fatal vaccinul. De aceea, trebuie să fim prudenţi. Sau unii care au anumite afecţiuni, cum este alergia. Nici la gripă nu e bine să faci medicamentul clasic de gripă dacă ai alergie. Şi iată nu suntem toţi la fel, de aceea trebuie să fim foarte prudenţi, dar să fim în consultare permanentă şi cu medicii şi cu specialiştii şi să se implice mai mult medicii, nu politicieni sau oamenii de administraţie în remedierea bolii” , a afirmat ÎPS Teodosie.

El consideră că nu avem date despre vaccin şi nu toţi medicii s-au pus de acord în legătură cu acesta.

„Pentru unii vaccinul este salvator, pentru alţii nu este. Nu pentru toţi este salvator. Nu ştim date despre acest vaccin. Dacă medicii ar fi toţi de acord cu vaccinul, nu am avea nicio îndoială. Am citit opinii atât de contradictorii de la specialişti în medicină de vârf şi atunci noi să mergem după îndemnuri care nu sunt ale medicilor specialişti şi fiecare om are particularităţile lui. Trebuie lăsată libertatea la om. Omul care este constrâns este cu adevărat sugrumat sufleteşte, pentru că nu ai voie să constrângi pe cineva pentru o faptă. Chiar bine dacă este, binele nu se face cu forţa, nu are valoare morală. De aceea, iată aceste constrângeri să ne vaccinăm cu toţii, dar nu ne spun medicii mult, mai mult le spun cei ce nu sunt medici”, a transmis Arhiepiscopul Tomisului.


„Noi lucrăm cu adevărul absolut”El a afirmat că ierarhii au fost îndemnați să nu se mai implice în această problemă, dar că nu pot spune doar „nu ştiu” în legătură cu această problemă, deoarece ar înseamna că sunt nepăsători.

„Şi noi am primit, pe drept cuvânt, ierarhii, preoţii, să nu ne mai implicăm în această problemă, pentru că nu suntem medici. Adevărat, nu suntem medici, dar nu putem să spunem doar: nu ştiu. Dacă spunem nu ştiu înseamnă că suntem nepăsători. Noi trebuie să ne interesăm, mai ales ierarhii, că răspundem de preoţii şi credincioşii noştri. Nu putem să facem afirmaţii care sunt aproximative, incomplete, care nu prezintă adevăruri, noi lucrăm cu adevărul absolut. Sigur, medicina nu e în seama noastră, e în seama medicilor, dar dacă ni se cere o opinie, va trebui să spunem că trebuie să fim atenţi, să consultăm pe cei mai buni specialişti”, a explicat ÎPS Teodosie.

Întrebat de un ascultător dacă Mântuitorul s-ar fi vaccinat, Arhiepiscopul Tomisului a răspuns: „Mântuitorul nu s-ar fi vaccinat pentru că Mântuitorul este Dumnezeu, este perfect. El nu are păcat şi nu avea păcat şi atunci nu putea să se îmbolnăvească. Să nu-l punem pe Mântuitorul în egalitate cu noi. El s-a smerit, a primit şi moarte cu adevărat, nu moarte din boală, ci moarte pentru că a primit de bună voie să fie răstignit, s-a răstignit şi a suferit numai firea omenească, firea dumnezeiască nu a suferit”.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

18222 vizualizari

 • +17 (39 voturi)    
  ! (Joi, 28 octombrie 2021, 21:07)

  tudorr [utilizator]

  Cat mai umbla obositul asta liber?
  • +3 (9 voturi)    
   Popă prost. (Vineri, 29 octombrie 2021, 10:36)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui tudorr

   Iar vorbește despre ce nu se pricepe. Ce legătură are vaccinul cu religia despre care pretinde că o cunoaște și o propăvăduiește? Demonstrează că BOR este interesată doar de morți, pe cei vii vrând să-i aibă tot morți. Și încă o problemă, la om se spun rugăciuni la capul mortului și popa stă la picioare. La capul omului stă medicul, când omul are nevoie, dacă stă popa înseamnă că omul este plecat pe drumul fără de .întoarcere. De ce grăbește Teodosie plecarea oamenilor dintre cei vii? La poarta raiului este aglomerație și mulți care nu au fost vaccinați sunt trimiși în iad pentru purificare. Când se întorc de acolo arată ca ..... Teodosie, afumați, pârliți și iar nu sunt primiți.
   • +3 (7 voturi)    
    Atunci de ce cereti sustinerea BOR? (Vineri, 29 octombrie 2021, 13:35)

    D-or [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    daca nu se pricep la virus, sigur nu se pricep nici la vaccin
    • -2 (2 voturi)    
     Se pricep la viata si ce e dincolo de ea (Vineri, 29 octombrie 2021, 20:10)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui D-or

     Asa zic ei/ Ca sunt pastorii turmei!
     Dar Teodosie se comportaca berbecul care isi trage dupa el turma in prapastie si nu ca pastorul care vrea sa o protejeze!
   • 0 (2 voturi)    
    argumentația ta este solidă (Vineri, 29 octombrie 2021, 16:51)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    chiar aplicată, aș spune.
   • -2 (2 voturi)    
    nu tot BOR (Sâmbătă, 30 octombrie 2021, 8:00)

    mongolul [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

    are pozitia lui Teodosie;
    intimplator, are dreptate, de data asta; daca ai luat virusul, si nu stii, si mai vii cu vaccinul, poti avea necazuri mari; intii de vaccinare, trebuie un test
 • +23 (41 voturi)    
  Mah (Joi, 28 octombrie 2021, 21:33)

  Luk [utilizator]

  Nu stiu de ce-l tot promovati si de ce tot promovati idei ale Bisericii/Bisericilor in ceea ce priveste lucruri atat de lumesti ca un vaccin???

  Se duce cineva sa-l intrebe pe un preot (rabin sau imam) ce masina sa-si cumpere? Ce casa sa-si cumpere sau daca sa ia un credit? Nu prea cred.

  Tot la fel, opiniile preotilor, rabinilor sau imamilor in legatura cu vaccinurile, culorile de par, automobilele sau investiile sunt complet irelevante. Mai bine mergeti la Mama Omida, macar aia va ghiceste viitorul individual, nu colectiv.
  • -6 (12 voturi)    
   se duce repede la preot (Vineri, 29 octombrie 2021, 8:25)

   bmbh [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   ca sa-i sfinteasca masina sau casa. De ce?
   Ca sa nu intre necuratu' in tine si apoi sa comentezi ca un nelegiuit.

   ai mai jos definitia ca sa intelegi ce vreu sa zic

   NELEGIUÍT, -Ă, nelegiuiți, -te, adj. (Despre oameni) Care comite nelegiuiri; (despre acțiuni, atitudini etc. ale oamenilor) care constituie, reprezintă o nelegiuire; ticălos, infam. care ofensează morala și tot ce-i demn de respect.

   Din cauza unor eretici ca tine a aparut in sec XV unul pe nume Tomás de Torquemada zis si „ciocanul ereticilor

   "Un eretic este o persoană care, în calitate de creştin, creează controverse, disensiuni doctrinare şi dezbinări cu privire la credinţa Bisericii Ortodoxe"
   • +2 (4 voturi)    
    CRED (Vineri, 29 octombrie 2021, 12:22)

    LL [utilizator] i-a raspuns lui bmbh

    ca ai nevoie sa consulti un medic. URGENT!!!! :))
   • +3 (3 voturi)    
    mooamă (Vineri, 29 octombrie 2021, 16:53)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui bmbh

    e tare ăsta în umor negru, da parcă prea e pe bune
   • +1 (1 vot)    
    Cetatene (Sâmbătă, 30 octombrie 2021, 21:22)

    Luk [utilizator] i-a raspuns lui bmbh

    Se Baga de seama ca il cheama pe preot DUPA ce si-a cumparat masina sau casa. NU intreaba preotul daca sa le cumpere, bine?
    Nu vorbim cu preotul despre achizitii, doze de medicamente sau vaccinuri pentru ca n-o sa stie sa ne raspunda.
  • +2 (10 voturi)    
   nici eu (Vineri, 29 octombrie 2021, 9:20)

   LL [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   nu pot intelege de ce un redactor se adreseaza cu IPS?
   Suntem obligati sa folosim expresia asta? Este pur si simplu ...Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
   E jenant sa folosim asemenea expresii, cu atat mai mult pentru niste oameni ....josnici si ipocriti.
  • +4 (8 voturi)    
   nu e (Vineri, 29 octombrie 2021, 11:22)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Luk

   promovare ci exemplificare a prostiei exacerbată de tulpina 4 a covidului (în cazul satanicului Teo era să zic tulpina 4 a Securității).
   Omul e de o prostie incomensurabilă combinată cu ipocrizie și mercantilism cât cuprinde. Și mai are și susținători, după minusurile încasate, indivizi care au ajuns la tastatură pt. a-și promova habotnicia, nu credința.
 • +8 (32 voturi)    
  mincinos ordinar (Joi, 28 octombrie 2021, 21:56)

  George1000 [utilizator]

  mincinos ordinar
  • +8 (26 voturi)    
   Mai mult de atât , (Joi, 28 octombrie 2021, 22:42)

   mopsu [utilizator] i-a raspuns lui George1000

   ce nerușinare să-i denumim în continuare ,, prea fericitinaltpreasfințit,, adică aceștia sunt mai presus de Dumnezeu Dar te-dosie este preasfințit după ce îndeamnă la rele ?
  • +1 (9 voturi)    
   Nu. Medical, are dreptate. Vaccinarea in perioada (Vineri, 29 octombrie 2021, 13:32)

   D-or [utilizator] i-a raspuns lui George1000

   de incubatie sau de debut a bolii poate avea efecte fatale.

   Un coleg care s-a vaccinat cind incepuse sa aiba niste simptome pe care le-a ignorat a stat citeva luni dupa aceea in spital, cea mai mare parte la ATI. A avut mare noroc ca a supravietuit, si asta pentru ca doctorii si asistentele i-au acordat o grija speciala.
   Iar dupa ce s-a intors la serviciu, citeva luni parea umbra lui, nu el insusi.

   E vina doctorilor ca au renuntat sa mai faca atentionarile necesare asupra riscurilor, de frica de a nu fi catalogati ca antivaccinisti.
   • +1 (5 voturi)    
    medical bate/bați câmpii (Vineri, 29 octombrie 2021, 16:55)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui D-or

    din moment ce afirmă imbecilitatea cum că vaccinul face rău în timpul bolii, ceea ce e complet fals. Că nu ajută, și e tardiv, e altă treabă, dar să pretinzi că face rău ulterior infectării e de noaptea minții.
    De fapt ipochimenul face pe subtilul inoculând ideea că vaccinul tot face rău cumva. Omul e o lepădătură de prim rang care-și cunoaște bine auditoriul.
 • +11 (27 voturi)    
  pai el stie!! (Joi, 28 octombrie 2021, 22:30)

  vali2 [utilizator]

  El nu e doar preot, e si doctor!!
  Nici macar doctorii din spitale nu stiu tratamentele pe care le stie el, nu sunt aia din spitale asa versati ca el!
  • +2 (6 voturi)    
   Doctorilor li s-a pus botnita. Li se ia dreptul de (Vineri, 29 octombrie 2021, 13:42)

   D-or [utilizator] i-a raspuns lui vali2

   practica daca spun ceva antivaccin.
   In aceasta situatie, stiindu-se ca sunt conditionati sa prezinte doar pozitiile oficiale si-au pierdut credibilitatea, chiar si in cazul in care au dreptate.
   • 0 (0 voturi)    
    Bre, la urmatoarea boala, alta decat Covid du-te (Vineri, 29 octombrie 2021, 20:18)

    AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui D-or

    La vraci sau la popa sa te trateze. Astia nu sunt conditionati de nimic. Si nu te apropia de vreo farmacie ca acolo e e BigFarma, te duci direct pe camp sa cauti coada soricelului!
 • +10 (26 voturi)    
  asta e un primitiv.. (Joi, 28 octombrie 2021, 22:37)

  Un cetatean neturmentat [utilizator]

  .. si ar trebui sa aterizeze RAPID la puscarie nu atat pentru opiniile lui, cat pentru pentru ugator cu care le deverseaza, pe teme despre care nu are habar, insa cu un impact distrugator asupra populatiei credule.

  Dar se vede treaba - iarasi - ca e vai de BOR...

  Una zice conducerea BOR si purtatorul de cuvant (a se asculta interviul lui Banescu la Piata Victoriei, din seara de 26 octombrie a.c., e pe site-ul Europe FM), si CU TOTUL ALTCEVA se intampla in realitatea bisericeasca.

  E grav..
 • +2 (20 voturi)    
  ips? (Joi, 28 octombrie 2021, 22:58)

  mbembe [utilizator]

  toti luzerii sunt inalti, sfintiti, prea… adevaratii oameni care duc tara in spate sunt mintiti de IPS-sisti, batiti de jandarmi si politisti, furati de politicieni… adevaratul PREASFINTIT in Romania este poporul si nu toti retardatii cu declaratii!
 • +11 (29 voturi)    
  Spagoveanul diavolului !! (Joi, 28 octombrie 2021, 22:59)

  acasa1284285656193 [utilizator]

  Cine dracul,Doamne iarta-ma,il tine in brate pe nemernicul asta ? Chiar nu vede nimeni ca a ajuns o RUSINE pentru Biserica Ortodoxa Romana ? Piei Satano !!
 • +7 (19 voturi)    
  Offf (Joi, 28 octombrie 2021, 23:39)

  Akylas [utilizator]

  La parnaie cu el, aloooo, guvernantii ? Trezirea !!!
 • -8 (22 voturi)    
  Ca de obicei, titlul modifica continutul. (Joi, 28 octombrie 2021, 23:48)

  ruxi17 [utilizator]

  De fapt sunt spuse lucruri de bun simt si oamenii sunt indemnati sa asculte de medic.
  Un nou prilej pentru toti frustratii sa-si verse veninul impotriva Bisericii.
  • -5 (13 voturi)    
   Bravo (Vineri, 29 octombrie 2021, 2:43)

   racing [utilizator] i-a raspuns lui ruxi17

   Un mesaj cinstit, de bun simt. Cu rabdare unii vor reusi sa isi ridice draperia de pe ochi.
 • +5 (15 voturi)    
  Un domn a vorbit (Joi, 28 octombrie 2021, 23:55)

  buncrestin [utilizator]

  Se observa ca acest domn, pe langa atitudinea mereu conflictuala are si o pregatire intelectuala foarte superficiala.
 • +9 (17 voturi)    
  "a suferit numai firea omenească..." (Joi, 28 octombrie 2021, 23:55)

  V. Istina [utilizator]

  Iar "firea romaneasca" poate sa moara daca asta vrea Dumnezeu... Doar Teodosie stie precis ce vrea Dumnezeu, nu noi muritorii de rand, gloata cu tastaturi ori ba...

  Biserica Romana are nevoie de niste criterii de competenta interna extrem de grabnic. Iar ticalosii evidenti, pentru ca mie imi e clar ca tipul asta stie prea bine ce face, ar trebui ejectati rapid, ca lectie pentru toti tampitii, si incompetentii ascusi sub tot felul de sutane.

  O nulitate de teolog, un Apis gigantic al Tomisului, dar un popa mafiot rasfatat de secta lui de la Constanta. Vorbeste tarii intregi, si mai ales lui Daniel. Se crede de neatins...
 • -12 (14 voturi)    
  Declaratii controversate (Vineri, 29 octombrie 2021, 4:22)

  Setalcott [utilizator]

  Dacă virusul este fatal, cum tot suntem amenințați, virusul+vaccin cum poate fi? A devenit virusul medicament fără Știrea mea?
  "vaccinul nu ar fi recomandat nici pentru persoanele alergice". No comment.
  "nu ai voie să constrângi pe cineva pentru o faptă." S-a răsturnat lumea cu fundul în sus. Conservatorii au devenit liberali și liberalii au devenit autoritaristi.
 • +1 (7 voturi)    
  nu (Vineri, 29 octombrie 2021, 8:11)

  vizirul [utilizator]

  inteleg de ce hotnews promoveaza astfel de personaje, incurajandu-le derapajele intelectuale sub umbrela pretentiei ca detin adevarul absolut in virtutea a ceeace crede ei ca reprezinta .In fond nu sunt nici macar teologi, iar nivelul studiilor lor pare sa fie foarte precar.Totul se rezuma la decor,la ritual si la discursuri fara noima.
 • -2 (8 voturi)    
  Oare de ce atita zvircolire impotriva BOR? (Vineri, 29 octombrie 2021, 13:52)

  D-or [utilizator]

  Dupa zvircolirea - inexplicabila mie - pe care o provoaca unora, incep sa cred ca BOR face bine ce face.

  Si foarte bine ca exista, daca unii se tem atit de mult de ea.
  • -1 (5 voturi)    
   pentru ca bor (Vineri, 29 octombrie 2021, 14:53)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   sunt o adunatura de hoti si spalatori de creiere

   ce face ma bine bor?!

   tu mergi dupa principiu:"daca un hot zice lucruri in care cred eu, e bun"
   • -1 (3 voturi)    
    BOR ia si da de la neamul sau. Ce treaba aveti voi (Vineri, 29 octombrie 2021, 16:34)

    D-or [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Cum adica, e hotul propriilor bunuri?
    Lasa sa fie hot, ca nu scoate nimic din tara. Problema zvircolitilor tocmai asta e, pe ce pune mina BOR, nu mai pot pune mina ei.
    E pus deoparte. Asa sa fie.
  • +1 (1 vot)    
   Categoric BOR face bine! (Vineri, 29 octombrie 2021, 17:12)

   sicmar [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   Majoritatea absolută a celor care mor sunt nevaccinați.
   Majoritatea absolută a celor nevaccinați sunt conservatori religioși.

   Concluzia 1: Majoritatea celor care mor sunt consevatori religioși.

   Conservatorii religioși sunt o frână în fața progresului economic și social.

   Concluzia 2: Cu cât mor mai mulți conservatori religioși cu atât este mai puțin eficientă suszisa frână.

   Concluzia finală: BOR, cu sau fără voia ei, face un imens serviciu țării.

   Nu-i așa că pot fi cinic?
 • -3 (3 voturi)    
  cunosc pe cienva.... (Vineri, 29 octombrie 2021, 14:46)

  liviu_ [utilizator]

  culmea batran... si e bine-merci...

  dar hei... daac minti ca agent rus si sc bor srl e ok ca esti popa si nu te ancheteaza nimeni ca doar justitia nu se ia de popii comunisti , mincinosi si hoti!
 • +1 (1 vot)    
  Țara lui Papură Vodă, (Vineri, 29 octombrie 2021, 20:51)

  Dalla [utilizator]

  unde nu există legi, sau cele care există sunt doar pt fraieri.
  Teodosie, Șoșoacă, Simion și ceilalți fac pipi în continuare pe statul român și pe legile lui.
  Germania tocmai ne-a numit, alături de Bulgaria și Ucraina, "idioții Europei", pt cele mai scăzute rate la vaccinare.
  Avem vreun motiv să-i contrazicem?
 • +2 (2 voturi)    
  recidiveaza popa (Sâmbătă, 30 octombrie 2021, 0:08)

  kostake [utilizator]

  In acest caz, nu popa este prost, este doar smecher sau vandut unei tari . Deci popa nu este prost aici, de vina este statul care trebuie sa se miste rapid pentru anihilarea popii. Si da, nu trebuie sa se implice guvernul vad ca multi asteapta totul de la guvern. Avem institutii ale statului care automat trebuie sa reactioneze. De aici vine si slabiciunea statului.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by