​​Motociclistul care l-a lovit pe bărbatul pe trotinetă provocând accidentarea mortală a acestuia ar fi instructor de conducere defensivă, potrivit stirileprotv.ro. El făcea parte dintr-un grup moto din București, care a luat decizia de a-l exclude după tragicul eveniment.

Accident trotineta electricaFoto: Captura video

„Ne delimitam de orice fel de conduita rutiera inadecvata și condamnam comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim sa fie respectate procedurile organelor abilitate. De aceea, ne dezicem de orice informație publicata în afara anchetei oficiale și dorim sa fie respectat anonimatul persoanelor implicate. De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauza a fost votata astăzi, motivata de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretam evenimentele întâmplate si suntem alături de familiile celor implicați”, se arată într-o postare pe Facebook a Black Tulip Bucharest.

Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică a murit la spital, după ce a fost șicanat în trafic de un motociclist, în apropierea intersecției dintre Calea Vitan și Șoseaua Olteniței din Capitală. Potrivit procurorilor, cei doi au avut o discuție în contradictoriu și s-au amenințat, iar motociclistul a coborât de pe motocicletă și a alergat pentru a-l lua la bătaie pe cel de pe trotinetă, a aruncat cu casca în el, iar victima s-a dezechilibrat și a căzut, fiind lovită de o mașină.

Motociclistul a fost arestat, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.