​Poliţia cercetează un posibil caz de răpire după ce, duminică seară, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ făcut într-un autobuz din municipiul Brăila, în care apărea o fetiţă care plânge şi se zbate în braţele unui bărbat, informează Agerpres.

Fetita care ar fi fost rapita in autobuz in BrailaFoto: Captura video

UPDATE 13.18 Poliția a anunțat luni că fetița filmată într-un autobuz din Brăila în timp ce plânge şi se zbate în braţele unui bărbat nu a fost victima vreunei infracțiuni, iar bărbatul ar fi fost un prieten de familie. Imaginile cu copila au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

..........................

"Vă informăm că duminică, în jurul orei 22,00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt", a transmis IPJ Brăila.

„Un filmuleț publicat pe rețelele de socializare a creat un val uriaș de reacții în rândul internauților: o fetiță plânge și se zbate în brațele unui bărbat de etnie roma! Scena care a trezit numeroase semne de întrebare s-a întâmplat, duminică seară, în autobuzul de pe traseul 17”, scrie publicația debraila.ro care a publicat pe pagina de Facebook și imaginile video.

„Fetiță îi dădea palme bărbatului și îl împingea că să scape din brațele lui. Când a urcat cu ea, fetița țipa după mama sa. Nu am apucat să filmez tot! Bărbatul părea foarte speriat. Nimeni din autobuz nu i-a atras atenția… Eu am filmat și am sunat la 112. La un moment dat, bărbatul a coborât din autobuz și cred că a urcat în altul”, a declarat adolescentul care a surprins imaginile pentru publicația amintită.