Patru zone de carambol au fost identificate pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în accidentele în lanț fiind implicate în total 55 de mașini în care se aflau 155 de persoane, conform ultimelor date transmise de ISU Dobrogea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform sursei citate, 16 persoane au fost duse la spital. Totodată, opt persoane au primit asistență medicală la faţa locului.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavodă - DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, autorităţile recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti - DN 3 - Constanţa.

Accidentele în lanț s-au produs vineri dimineață în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă densă.

Cel mai grav accident de pe Autostrada Soarelui a avut loc în 5 noiembrie 2016, la kilometrul 67, când patru persoane au murit, iar 57 au fost rănite. Accidentul, în care au fost implicate 29 de maşini, s-a produs tot pe fondul ceţii.