Liviu Dragnea se va întâlni cu copiii săi și cu prietenii foarte apropiați, imediat ce va fi eliberat de la Penitenciarul Rahova, a spus iubita acestuia, Irina Tănase, care a mers la închisoare pentru a-l aștepta să iasă. La poarta penitenciarului se află și mai mulți susținători ai lui Dragnea, care strigă "Libertate".

Irina TănaseFoto: Captura video

"Psihic, era bine, era fericit", a spus Irina Tănase, ajunsă joi după-amiază la Penitenciarul Rahova, pentru a-l aștepta pe Liviu Dragnea.

Ea a vorbit despre problemele de sănătate ale acestuia - herniile care i s-ar fi agravat în timpul detenției - spunând că va trebui să facă analize.

Despre planurile pe care le au după eliberarea fostului lider al PSD, Irina Tănase a spus: "Mergem acasă, ne întâlnim cu copiii lui, cu prietenii apropiați. Mai departe, nu știm (...) S-a bucurat foarte tare, i-am spus că vin să-l aștept".

Întrebată de jurnaliști unde va lucra Dragnea și ce va face, profesional, după ce va ieși din închisoare, Irina Tănase a răspuns: "Întrebați-l pe el. (...) Eu pot să vă spun despre mine. Vreau să îmi dezvolt biroul de mediator pe care îl am. Sunt studentă la Drept si vreau să fiu avocat".

La poarta penitenciarului s-au strâns mai mulți susținători ai lui Dragnea, care strigă ”Libertate”.

Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat. Fostul lider PSD se află în Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitivă, astfel că după îndeplinirea formalităților Liviu Dragnea va fi pus în libertate.