UPDATE Liviu Dragnea, eliberat condiționat

de I.H.     HotNews.ro
Joi, 15 iulie 2021, 13:30 Actualitate | Esenţial


Liviu Dragnea
Foto: Facebook
Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat. Fostul lider PSD se află în Penitenciarul Rahova din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Decizia Tribunalului Giurgiu este definitivă, astfel că Dragnea a fost pus în libertate la câteva ore de la pronunțarea sentinței.

UPDATE 16.19:
Liviu Dragnea a ieșit din Penitenciarul Rahova, în urlalele mai multor persoane, care au strigat Libertate.
.............................

Anunțul a fost făcut de către Flavia Teodosiu, avocata fostului lider al PSD, care s-a declarat "emoționată".

"Mă bucur efectiv, sunt emoţionată. (....) Iată că există oameni corecți și niște judecători minunați (...) Iată că am găsit niște judecători care astăzi au judecat după măsura legii", a spus avocata.

Ea nu a știut să precizeze ce drepturi îi vor fi interzise lui Dragnea, odată eliberat din penitenciar.

Liviu Dragnea a stat în penitenciar 2 ani și 2 luni, fiind îndeplinită fracția de două treimi din pedeapsă.

Minuta deciziei Tribunalului Giurgiu:
 • ”(...) În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. A Cod Procedură Penală, admite contestaţia formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu, împotriva sentinţei penale nr. 1025 din 27.04.2021 pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, desfiinţează sentinţa penală nr. 1025 din 27.04.2021 pronunţată de Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în dosarul nr. 7901/302/2021 şi rejudecând, dispune: în baza art. 581 alin. (1) C.P.P rap la art. 59 Cod Penal 1969 şi art. 5 Cod Penal admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul contestator Dragnea Nicolae Liviu.
 • Dispune liberarea condiţionată petentului contestator Dragnea Nicolae Liviu cu aceleaşi date de identificare, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 71 din 27.05.2019 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 377 din 21.06.2018 pronunţată de ÎCCJ, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 142 din 27.05.2019 a ÎCCJ, completul de cinci judecători”.
Completul de judecată a fost format din președintele Tribunalului Giurgiu, judecătoarea Adriana Pencea, și judecătorul Andrei Buliga.

Filmul eliberării condiționate și argumentele invocate de Dragnea în fața magistrațilorÎn luna aprilie, Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă, "este disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, pe tot parcursul executării pedepsei a avut un comportament bun, fiind recompensat în repetate rânduri şi fiind stăruitor în muncă - atât cât i s-a permis să muncească, a participat la activităţi culturale şi la cursuri educaţionale, a primit recompense şi credite".

Conform actelor depuse în instanţă, Dragnea s-a plâns că persoanele din conducerea Penitenciarului Rahova i-au refuzat dreptul la muncă, ceea ce a condus "la izolarea sa în camera de detenţie pentru mai mult de 8 luni (din când în când având acces afară o oră sau două seara) şi la agravarea stării sale de sănătate, care nu a putut fi remediată în sistem de detenţie".

De asemenea, Dragnea a reclamat faptul că a fost ţinut zilnic în camera de detenţie 23 ore din 24 şi "în mod surprinzător a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2". În plus, spunea fostul lider al PSD, dreptul său la sănătate a fost încălcat întrucât i-a fost refuzat, în mod sistematic, accesul la investigaţii de specialitate şi tratament adecvat, deşi penitenciarul a fost informat încă de la început despre afecţiunile de care suferea.

Pe 27 aprilie, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins însă cererea de eliberare condiţionată, Dragnea a făcut contestaţie, respinsă de Tribunalul Bucureşti pe 27 mai. În motivarea deciziei de la Tribunalul Bucureşti, se arăta că "instanţa a apreciat că, din analiza coroborată a situaţiei personale a petentului, nu şi-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare".

În paralel, Dragnea a deschis un alt proces la Curtea de Apel Bucureşti în care solicita strămutarea de la Tribunalul Bucureşti la un alt tribunal din ţară a procesului privind eliberarea sa condiţionată din închisoare. El susţinea că judecătorii de la Tribunalul Bucureşti nu pot fi imparţiali în judecarea cererii sale, deoarece au semnat o petiţie faţă de modificarea Legilor Justiţiei, pe vremea guvernării PSD.

Deşi decizia Tribunalului Bucureşti era una definitivă, Curtea de Apel Bucureşti a desfiinţat-o, iar procesul a fost mutat la Giurgiu. La Tribunalul Giurgiu dosarul a fost repartizat judecătoarei Ana Lazăr, însă aceasta a făcut cerere de abţinere, fiind înlocuită cu un alt magistrat.

Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus. Ulterior, Dragnea a câştigat mai multe procese cu penitenciarul, instanţele stabilind că i s-au încălcat mai multe drepturi, printre care dreptul la muncă şi la îngrijire medicală.

De ce a fost condamnat Liviu Dragnea


Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Potrivit DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a menținut ilegal în posturi două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica. Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul PSD Teleorman, spune DNA.

Conform procurorilor, Dragnea a determinat-o pe Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

Ultima apariție publică a lui Liviu Dragnea, în libertate


Cu o zi înainte de încarcerare, în 26 mai 2019, PSD cu Dragnea președinte avea să obțină un rezultat dezastruos în alegerile europarlamentare. Atunci a fost ultima apariție publică a lui Liviu Dragnea în libertate.”Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram preș, eram ghiocel și PSD-ul era un partid cuminte și nu făcea ce a făcut până acum. Completul de judecată dacă va rezista presinilor va da achitare. Dacă nu vor rezista, nu vor da achitare", afirma liderul PSD în ultima sa conferință de presă, întrebat dacă se teme că va fi condamnat.

Chestionat de o jurnalistă dacă are bagajele făcute, Dragnea a avut o reacție nervoasă: "E un spectacol prost, foarte prost! N-am niciun bagaj făcut!"

Dosarele lui Liviu Dragnea


Fostul lider al PSD mai are o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare, primită în aprilie 2016 în dosarul Referendumului.

De asemenea, Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum. DNA a anunțat în noiembrie 2017 că a început urmărirea penală împotriva lui Dragnea și a șefilor de la Tel Drum pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene. DNA preciza că dosarul s-a constituit în urma unei sesizări a OLAF.

Procurorii spun că, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea ar fi înființat în 2001 un grup infracțional organizat "care acționează și în prezent", format din funcționari ai instituțiilor din administrația publică și oameni de afaceri. DNA menționa că acest grup infracțional organizat ar fi furnizat fonduri pentru PSD, prin donații ale membrilor.

Urmărirea penală în dosarul Tel Drum a fost suspendată însă în perioada stării de urgență. Șeful DNA, Crin Bologa, a spus că nu va mai avansa un termen pentru finalizarea cazului și că la DNA sunt "cu sutele" dosare mai vechi de 5 ani.

Direcția Națională Anticorupție a anunțat pe 14 ianuarie începerea urmăririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influență și folosirea influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite, în dosarul vizitei pe care a făcut-o în Statele Unite în 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Albă. În același dosar este urmărit penal și consulul general al României la Bonn Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15455 vizualizari

 • +37 (57 voturi)    
  evident... (Joi, 15 iulie 2021, 13:31)

  liviu_ [utilizator]

  curtea de apel bucuresti a actional 100% in interesul infractorului!
  bravo "justitiei" romane... la si mai multe "succesuri"!
  • -2 (2 voturi)    
   Zi cu ghinion. Două dezastre. (Joi, 15 iulie 2021, 19:31)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Eliberarea lui Dragnea și aterizarea forțată a elicopterului militar al SUA.
 • +11 (21 voturi)    
  aveam emotii (Joi, 15 iulie 2021, 13:32)

  Francisc 1 [utilizator]

  .
 • -27 (49 voturi)    
  :) (Joi, 15 iulie 2021, 13:33)

  cartofiprajiti [utilizator]

  felicitari !!!! astia de acum sunt mai hoti...
 • +28 (34 voturi)    
  Au Justitea !!! (Joi, 15 iulie 2021, 13:33)

  LemonCake [utilizator]

  Justitea trebuie depolitizata !
  • +2 (4 voturi)    
   Trebuie modificată Constituția (Joi, 15 iulie 2021, 14:17)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui LemonCake

   pentru asta, mai precis conducătorii Justiției să fie aleși prin vot și nu de politicieni.
 • +13 (33 voturi)    
  diseara ne vedem la Piata Victoriei, apoi (Joi, 15 iulie 2021, 13:35)

  un domn [utilizator]

  ne deplasam la Cuibul de la Clucerului.
  • -3 (5 voturi)    
   Te vezi cu cine? (Joi, 15 iulie 2021, 13:49)

   Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Să ne trimiți o poză cu tine singur :D
  • +2 (4 voturi)    
   ... (Joi, 15 iulie 2021, 13:56)

   ursu_rebegea [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   Adresa exact va rog, Clucerului e destul de lunga
   • -2 (2 voturi)    
    Este o clinica stomatologica (Joi, 15 iulie 2021, 17:37)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui ursu_rebegea

    Ceva cu dent America
    Acolo e hogeacul
  • -3 (7 voturi)    
   s-o vedem si pe asta (Joi, 15 iulie 2021, 16:00)

   costelo999 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   neaparat cu lanternutele si sa vina si bancheru dizident austriaco-olandez, venitzi bre in piata victoriei daca mai sunteti spunsorizati
   • +3 (5 voturi)    
    strangem gunoaiele lasate de voi (Joi, 15 iulie 2021, 16:37)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui costelo999

    si icoanele voastre penale ( CNCD a pierdut procesul la sintagma penali, asadar, este o Noua Categorie Sociala )
 • +26 (40 voturi)    
  justitie (Joi, 15 iulie 2021, 13:37)

  txtx [utilizator]

  de KKT
  • -5 (7 voturi)    
   Da, justitie (Joi, 15 iulie 2021, 16:30)

   Bitzer [utilizator] i-a raspuns lui txtx

   Si ce vroiai? Sa-i taie capul si sa-l traga in teapa apoi sa-i violeze mama si sora si nevasta? Omul si-a ispasit pedeapsa si are dreptul ca orice roman la eliberare conditionata!
   • 0 (0 voturi)    
    Tocmai ca nu! (Vineri, 16 iulie 2021, 8:38)

    Nostalgicul Cristian Ioan [utilizator] i-a raspuns lui Bitzer

    Seful dumneavoastra NU si-a ispasit pedepsa data de Lege!

    Nu, nu vroiam sa-i taie capul si sa-l traga in teapa apoi sa-i violeze mama si sora si nevasta, de unde ati scos asta?!


    Vroiam doar sa execut pedeapsa la care a fost condamnat!

    SI sa se recupereze prejudiciul!

    Vi se pare prea mult?
 • +25 (29 voturi)    
  Haur (Joi, 15 iulie 2021, 13:38)

  ThalesdeTeleorman [utilizator]

  S-a cu joaca pentru Marcel, vine tac'su de la facultate :)))
 • +11 (33 voturi)    
  Păi normal... (Joi, 15 iulie 2021, 13:44)

  Casazicu [utilizator]

  dacă PSDu' crește in sondaje, îl vrea poporu' înapoi!

  Nu te poți pune cu talpa societății, chiar judecător sa fii
  • -3 (7 voturi)    
   ...urmeaza rezistii la Rahova (Joi, 15 iulie 2021, 14:15)

   agora2019 [utilizator] i-a raspuns lui Casazicu

   pentru jaful din pandemie
   • +1 (3 voturi)    
    păi să (Joi, 15 iulie 2021, 18:13)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui agora2019

    înceapă cu fierea că ea cumpăra masca chirurgicală cu 6,49 lei/buc. în timp ce la Emag era 2,56 lei, să continuie cu arafat (pesedac notoriu) care a cumpărat pe repede înainte mașinuțe dar pe care nu le-a folosit deloc.
 • +17 (31 voturi)    
  Au coborât americanii (Joi, 15 iulie 2021, 13:44)

  IoneI [utilizator]

  cu elicopterul după Dragnea. Eliberarea îi va deranja pe unii, iar pe alții, îi va liniști! Ce de lucruri interesante se întâmplă în România! WOW. Hmm 1 euro la 5 lei WOW!
  • -3 (7 voturi)    
   Da, (Joi, 15 iulie 2021, 15:40)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui IoneI

   si asta numai din cauza lui Dragnea!
   • +1 (3 voturi)    
    Mea culpa, dupa cate minusuri (Joi, 15 iulie 2021, 20:42)

    xrogo [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    mi-am luat am inteles, nu Dragnea este de vina, atunci cine o fi, guvernul sau, coalitia sa, sau martienii?
 • -5 (7 voturi)    
  ultimul detinut politic (Joi, 15 iulie 2021, 13:47)

  cucuveauamov [utilizator]

  a fost eliberat
  • 0 (2 voturi)    
   vaaai, (Joi, 15 iulie 2021, 18:16)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   ai uitat de vanghelie, pesedac de marcă (garantat) condamnat și el pt. furt, ca și dragnea???
   Ups, tu încă nu ai aflat ce știe o țară întreagă, că hoția reprezintă ideologia pesedacilor?
 • +2 (4 voturi)    
  …si uite asa se mai retrage… (Joi, 15 iulie 2021, 13:50)

  Mrrr [utilizator]

  …unul catre tari mai calde, cu ce a muls de la tara muma!
  A stat si el 2 ani, acum merge la relaxare!
  Sila enorma eterna!
 • -3 (5 voturi)    
  In sfarsit! (Joi, 15 iulie 2021, 13:56)

  smeuletz [utilizator]

  Eu ma si mir ca l-au tinut atata. In alte tari, chiar si din UE, precum Italia, Franta, nici nu intra (sunt cazuri in presa care au facut acelasi lucru - si-au angajat nepotii - dar au scapat), iar daca intra iesea repede. La noi chiar l-au tinut suficient incat sa il scoata din politica. Tot e ceva!
 • -1 (3 voturi)    
  #rezist (Joi, 15 iulie 2021, 13:56)

  PetricaGhezea [utilizator]

  Plangeti aici :(________________________)
  • +3 (5 voturi)    
   lol baiete (Joi, 15 iulie 2021, 17:10)

   Contrache [utilizator] i-a raspuns lui PetricaGhezea

   vorbeam cu niste prietenei acu cateva luni, cand se milogea dragnea la aia sa il lase afara, si ne era mai degraba mila de zbaterile lui decat orice altcvea. Nenea asta a luat-o sus ca ultimul pacalci politic.
   Ati plans voi astia 2 ani destul pt toata lumea. Si o sa mai plangeti ori de cate ori e nevoie.
 • -3 (7 voturi)    
  nu sunt deloc fan Dragnea (Joi, 15 iulie 2021, 13:58)

  zxcv [utilizator]

  Ba chiar dimpotrivă, dar hai să privim obiectiv: a executat 2/3 din pedeapsă, are peste 60 de ani, legea spune că are dreptul să fie eliberat. El a ieșit din politică, nu știu ce rost are să i se mai dea atenție, mai bine vedeți-i pe cei care sunt acum la putere.
 • +4 (6 voturi)    
  da... (Joi, 15 iulie 2021, 14:00)

  nikita11 [utilizator]

  "Iată că am găsit niște judecători care astăzi au judecat după măsura legii"

  mai exact de unde i-ati 'gasit'?
 • +2 (4 voturi)    
  Halal justitie (Joi, 15 iulie 2021, 14:06)

  Hababaeba [utilizator]

  Deci 2 ani pentru furat cat se poate si bataie de joc la adresa intregii tari. Bai fratilor de la justitie, mai vreti ceva pensii speciale?
 • +2 (4 voturi)    
  emotionanta corectitudinea judecatorilor (Joi, 15 iulie 2021, 14:07)

  Gogu27 [utilizator]

  din Giurgiu ; nici o legatura cu oarecare fost prefect PSD, de bastina din Bolintin Vale. guta pentru pescuit nu se considerea, fiind transparenta
 • -2 (6 voturi)    
  Multi vor injura (Joi, 15 iulie 2021, 14:09)

  VOX. [utilizator]

  Dar Dragnea a fost cel mai eficient agent electoral al "celor buni". Daca ar putea deveni iar catalizatorul urii (a furat insula Pastelui, a angajat-o pe Sonya lui Raskolnikov, desi e un personaj fictiv etc.), cu putin noroc USR ar putea depasi AUR in preferintele electoratului.
 • +3 (5 voturi)    
  lume,lume! (Joi, 15 iulie 2021, 14:10)

  Fu Thien Zbang [utilizator]

  „avocata” nu știe ce drepturi îi vor fi interzise!!!???
  QED!
 • +2 (4 voturi)    
  Traiasca Stalin! traiasca bolsevismul! (Joi, 15 iulie 2021, 14:13)

  carmen_i [utilizator]

  Bravo tovarasi, in sfarsit o justitie independenta care nu se lasa influentata de legi si democratie si care judea impartial, in functie de bani si culoare politica. Trimful justitei facute de Baltag, Savonea si Netejoru!
  Scoateti, tovarasi, potretele cu Stalin din arhive, ca vom avea nevoie de ele.
  • 0 (0 voturi)    
   "Traiasca Stalin! " (Joi, 15 iulie 2021, 23:13)

   Mihail. [utilizator] i-a raspuns lui carmen_i

   Nu inteleg ce legatura are Barna cu povestea asta. Sau nu la el va refereati?
 • +4 (6 voturi)    
  Un ticalos (Joi, 15 iulie 2021, 14:25)

  Cataleya [utilizator]

  Sa-l ia naiba.
  Ii doresc inca 20 de ani de puscarie.
 • +4 (6 voturi)    
  Justitie de 2 bani! (Joi, 15 iulie 2021, 14:26)

  john-doe [utilizator]

  Toti infractorii o sa plimbe procesele pana dau de o judecatorie unde scapa de puscarie! Prea mari si total nemeritate salarii si pensii, trebuiesc taiate 80% pana isi vor face treaba!
 • +1 (3 voturi)    
  Nu au ajuns confruntarile din PNL si USR+ (Joi, 15 iulie 2021, 14:29)

  Alin Delin [utilizator]

  Nu au ajuns confuntarile din PNL si USR+ cu ocazia alegerilor interne acum e posibil sa fie anumite discutii nu tocmai prietenesti si in PSD.
  Circ o sa avem , dar din pacate pe banii nostri.
  Din pacate in tara asta nimic nu ma mai mira.
  Oricum cumva suntem feriti pentru ca din catre cred fostul puscarias nu are voie sa ocupe nici o pozitie publica pentru o anumita perioada.
 • +3 (7 voturi)    
  Niște judecatori minunați (Joi, 15 iulie 2021, 14:30)

  middle_brick [utilizator]

  Si-a ales Livache si judecătoria si judecatorul care sa-l elibereze. PSD rules!
 • -1 (3 voturi)    
  Si de ce este asta o stire??? (Joi, 15 iulie 2021, 14:30)

  persuasiv [utilizator]

  Oricum,cine este...???
 • -4 (6 voturi)    
  Citesti comentariile (Joi, 15 iulie 2021, 14:41)

  galeo [utilizator]

  Si vezi rautatea aia tipic romaneasca de a se bucura de raul altuia.
  Borhotul ala rancezit din frustrarea plina de rautate a romanului...
 • +2 (2 voturi)    
  Deocamdată sper să facă schimb cu... (Joi, 15 iulie 2021, 14:57)

  Observator roman [utilizator]

  ...judecătoarea Adriana Pencea și judecătorul Andrei Buliga!!
 • +5 (5 voturi)    
  justitie ptr. hoti (Joi, 15 iulie 2021, 14:59)

  barbos201617863189839 [utilizator]

  Hotul tot hot ramane .... ノಠ_ಠノ
 • +3 (5 voturi)    
  fraieire (Joi, 15 iulie 2021, 15:09)

  Contrache [utilizator]

  asa tarziu te-au liberat conditionat? te-au cam luat de pacalici pesemne....oricum esti zero barat, in psd n-ai voie, maxim aur, sau iti faci un partiduletz slinos si extremist, de 5-10 % , ca este putin loc si pt dastia ca voi.. Nu mai sperii pe nimeni mosule.
 • +2 (6 voturi)    
  Istoria se repeta.. (Joi, 15 iulie 2021, 15:20)

  Observatory [utilizator]

  …si Ceashka a fost eliberat din pârnaie s ce măreț conducator a devenit, și amărâtul avea numai 4 clase, asta acum ajunge conducătorul lumii …
 • +1 (5 voturi)    
  mda (Joi, 15 iulie 2021, 15:33)

  SoulSearcher [utilizator]

  Liviu Dragnea PRESEDINTE !!!!

  acum cand PSD-ul sta bine si in sondaje...

  pe bune ca romanul e o specie umana extrem de proasta si cu mintea scurta

  ati strigat MU*E PSD 4 ani, ati fost gazati, etc...

  pentru ce ? nea liviu a iesit curat lacrima, tanti veorica e la BNR, ciordache e sef pe la parlament, plus altii gen badalau (ala cu muje diaspora) pe la curtea de conturi.. etc

  asta este, eu chiar imi doresc sa vina iar PSD-ul la butoane, sa plece tot romanul de buna credinta, si sa ramana doar pesedistii intre ei, in 20 ani oricum cam asa va fi
 • +1 (5 voturi)    
  bineeeeee! (Joi, 15 iulie 2021, 15:36)

  mctweety [utilizator]

  super! ca noroc (doamne feri'sa apara neprevazutul..)...ca noroc ca zilele trecute mi-am luat biletul de avion! one way only! noapte buna!
 • +4 (6 voturi)    
  deci diseara show (Joi, 15 iulie 2021, 15:41)

  piticu_enigmatic [utilizator]

  pe toate tv fiecare cu relatari in functie de gashca. Imi iau floricele si Pepsi :)
 • +2 (6 voturi)    
  hmm (Joi, 15 iulie 2021, 15:50)

  nellino [utilizator]

  sunt curios care a fost triggerul eliberarii:
  - documentul Romania Educata
  - AUR peste USR in sondajul de azi
  - PSD peste PNL in sondajul de azi
  - black hawk down

  oricare ar fi fost triggerul, de azi se vorbeste doar de Dragnea la televizor.
  so it worked!
  • 0 (0 voturi)    
   Ce treaba are elicopterul? (Vineri, 16 iulie 2021, 8:43)

   Nostalgicul Cristian Ioan [utilizator] i-a raspuns lui nellino

   Chiar daca se prabusea necontrolat si facea victime, nu asta a influentat decizia judecatorilor!

   Ci ceea ce spui la punctele 2 si 3 (de fapt unul singur, nu exista haur, tot pedesere este, asa cum alde tot partidul lui Ilici era!).
 • +4 (8 voturi)    
  N-aveti ambitie... (Joi, 15 iulie 2021, 16:12)

  Cataleya [utilizator]

  ..daca pana deseara nu scrieti 20 de articole despre Dragnea....

  Dragnea a iesit..
  Dragnea a basit...
  Dragnea a lacrimat
  Dragnea a sughitat
  Dragnea a fost asteptat de Irina...
  Dragnea e bolnavior...
  Dragnea...

  Jenant.
 • +2 (4 voturi)    
  hai (Joi, 15 iulie 2021, 17:12)

  Contrache [utilizator]

  cu TELDRUM ;) noi pregatim hartia igienica :))))))))


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by