Un suspect de uciderea unui bărbat şi violarea fetei acestuia, după ce a pătruns în casa lor din localitatea Corbu, în noaptea de joi spre vineri, este audiat în prezent, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Persoana retinuta de politieFoto: Facebook / Politia Romana

„În urma activităţilor desfăşurate, (...), la acest moment, la sediul Poliţiei oraşului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor. În cauză urmează a se dispune măsurile legale, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa și citat de Agerpres.

Conform sursei citate, în jurul orei 3.45, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Cogealac - IPJ Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o minoră, de 15 ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu, şi ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor ar fi fost înţepat în zona abdomenului cu un corp ascuţit.

Ajuns la faţa locului, echipajul medical a constatat decesul bărbatului, în vârstă de 41 de ani.

„Precizăm faptul că tânăra, de 20 de ani, victimă a infracţiunii de viol, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, se mai spune în comunicat.

IPJ a menţionat că după primirea alertei prin 112, de urgenţă a fost constituită o echipă complexă de cercetare la faţa locului, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Din echipa de cercetare fac parte poliţişti de investigaţii criminale din IPJ Constanţa, precum şi specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Institutului Naţional de Criminalistică din Poliţia Română.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat vineri dimineaţă, în staţiunea Mamaia, referitor la cazul de la Corbu, că anchetatorii au un cerc de suspecţi, fiind vorba de ore până la prinderea autorului faptelor.

CITEȘTE ȘI: