Un bărbat cu cagulă a intrat în casa unei familii din localitatea Corbu (județul Constanța), a înjunghiat un bărbat și i-a violat fiica de 20 de ani, scrie Ziua de Constanța. Informația fost confirmată de Parchetul Constanța. Agresorul a fugit şi este căutat de forțele de ordine.

HotNews.roFoto: Hotnews

La scurt timp după incident, bărbatul de 41 de ani a decedat. Poliția face cercetări în această cauză.

Fratele celui decedat a declarat că „m-a sunat soția la ora 4 fără 20 și mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuțitul în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. A luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. N-am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau.”

Crima și violul, anunțate la 112 de sora cea mică

”Din ce am înțeles de la cumnata mea, criminalul, că altfel nu pot să îi spun, ar fi întrebat care e minoră, dintre fete. Și a luat-o pe cea mare. A zis că de cea mică nu se atinge că este minoră. De soție nu s-a atins, a luat-o pe cea mare în dormitor și...”, a spus fratele celui înjunghiat.

Apelul la 112 a fost făcut de sora cea mică, aceasta anunțând că sora ei a fost violată și că tatăl ei a fost înjunghiat, transmite Antena 3.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a intrat peste familie, în casă, purta cagulă și mănuși. Acesta a cerut, inițial, bani, însă ulterior a ajuns să o violeze pe tânăra de 20 de ani și să îl ucidă pe tatăl acesteia, care încerca disperat să își salveze fiica.

În tot acest timp, bărbatul ar fi închis-o pe soția victimei în baie, nu înainte însă de a o lovi și pe ea. După atac, bărbatul a furat 200 de lei din casă și a dispărut.

Polițiștii se află, în acest moment, la fața locului, de unde încearcă să adune amprente și probe pentru a-l putea identifica pe atacator.