Poliția Capitalei a reținut-o în această după amiază și a audiat-o și pe însoțitoarea bărbatului din BMW care l-a atacat cu crosa de golf pe un șofer de Logan. Aceasta, o femeie de 22 de ani, apare în imagini lovind autoturismul cu piciorul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fața de aceasta a fost dispusă măsura reținerii.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de șoferul unui BMW alb, care în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf. Acesta este cercetat în stare de reținere.

Însoțitoarea acestuia, ce a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă depistată de polițiști.

”Duminică seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în București, pe Șoseaua Colentina, în dreptul benzinăriei Mol din proximitatea intersecției cu Șos. Fundeni, sector 2, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă -față, din dreptul șoferului,și a tulburat ordinea și liniștea publică.”, arată comunicatul parchetului.

De asemenea, inculpatul a blocat cu autoturismul pe care îl conducea, marca BMW, banda a doua de circulație, sens de mers către orașul Voluntari, jud. Ilfov, pentru a opri autoturismul Dacia Logan condus de persoana vătămată, ocazie cu care a îngreunat și împiedicat circulația pe banda adoua a drumului public, aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic.

Parchetul face precizarea că, raportat la limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpatului, singurele măsuri preventive ce pot fi luate în cauză sunt reținerea, și, respectiv, controlul judiciar.

Cum a avut loc incidentul în care șoferul de BMW a lovit Loganul și pe șoferul acestuia

Un șofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de șoferul unui BMW, care a coborât și l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată și o tânără, tot din BMW, care a lovit cu picioarele una din portiere.

Incidentul șocant s-a petrecut în Capitală, iar imaginile video au fost postate de sindicatului poliţiştilor Europol.

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, maşina în care se aflau agresorii - o femeie şi un bărbat - a blocat autoturismul victimei în mijlocul străzii, în fața unei benzinării.

În imagini se poate vedea cum bărbatul lovește cu o crosă geamul portierei șoferului, până când acesta se sparge, apoi continuă să îl lovească cu crosa pe șofer. În tot acest timp, femeia lovește și ea cu picoarele în oglinda și portiera stânga-față.

Europol a spus că a primit imaginile video de la un șofer, care a vrut să sprijine poliția să îi identifice pe autori:

Poliția spune că nu a identificat-o încă pe femeia din BMW

”În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul.

In urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

In urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, transmite miercuri Poliția Capitalei.