Doi dintre cei trei agresori ai bărbatului cunoscut ca „Activistul buzoian” au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează News.ro. Cel de-al treilea este cercetat sub control judiciar.

Activistul buzoian batut de fata cu politiaFoto: Captura YouTube

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, doi dintre agresorii buzoianului de 41 de ani au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea va fi cercetat sub control judiciar pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

Trei bărbaţi, cu vârste între 27 şi 44 de ani, au agresat, sâmbătă, un bărbat care le-ar fi filmat gospodăriile unde vindeau păsări. Bărbatul de 41 de ani a scăpat de furia celor trei fugind şi sunând la 112. Un prim echipaj de Poliţie trimis la solicitarea victimei nu a reuşit să îl protejeze pe acesta de furia agresorilor şi cei trei nu au fost liniştiţi decât la sosirea mascaţilor.

În acest caz, IGPR a trimis la Buzău Corpul de Control pentru a stabili dacă poliţiştii trimişi la locul agresiunii au acţionat conform prevederilor legale.

Citește pe acest subiect: