Preotul catolic Francisc Doboș îl ironizează pe starețul mănăstirii din Neamț care a avut o pledoarie anti-vaccinare, spunându-le enoriașilor că oamenii care se vor vaccina trebuie să se aștepte "la boli teribile”, se vor "umple de solzi” pe piele și "vor fi zombi”.

HotNews.roFoto: Hotnews
  • "Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în “laboratoarele” noastre.
  • Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic.
  • PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine!", a scris, vineri, pe Facebook, preotul catolic Francisc Doboș.

Mesajul vine în contextul predicii ținute la slujbă de starețul Mănăstirii Nechit din județul Neamț, care le-a spus enoriașilor că oamenii care se vor vaccina trebuie să se aștepte "la boli teribile”, se vor "umple de solzi” pe piele și "vor fi zombi”.

  • "Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați. (...)
  • După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.
  • Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, a spus starețul.