Manelistul Dani Mocanu, condamnat joi la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor a reacționat pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

"6 luni de închisoare pentru o melodie ... dar de ce eu din atâția artiști ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul (...) țineți-vă bine ... cu Dumnezeu nu e de joacă", a scris sâmbătă pe Facebook cântărețul de manele.

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare. De asemenea, instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul "Curwa" (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

Decizia instanței nu este definitivă.

Videoclipul a fost încărcat pe Youtube în aprilie 2019. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 de dolari, care au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului, spuneau procurorii care l-au trimis în judecată pe Dani Mocanu.

Citește și: