Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul șefului IGPR, să se deplaseze „de urgență” în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la incidentul din Onești, unde doi muncitori care efectuau lucrări de reparații într-un apartament au fost sechestrați și apoi înjunghiați mortal.

HotNews.roFoto: Hotnews

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a informat luni seară că, având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău, „conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment”.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare mai fac parte chestorul de poliție Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R., și comisarul-șef de poliție Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.

„La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, mai informează Poliția Română.

Un bărbat a sechestrat luni doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.