Claudiu Daniel Dolot a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată vineri în Monitorul Oficial. De asemenea, Ionuţ Cătălin Stancu, lider al USR Brăila, a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Printr-o altă decizie a premierului, Eduardt Cozminschi a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Dolot a lucrat mulți ani în administrație, dar și în mediul bancar, conducând diferite surcusale județene de bănci importante din România. În prezent, este director BCR, sucursala Caraș-Severin, scrie expressdebanat.ro. Claudiu Dolot a fost membru PDL, iar apoi, membru PNL, în urma fuziunii dintre fostul partid al lui Traian Băsescu și formațiunea liberală.

Ionuţ Cătălin Stancu, numit preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului

De asemenea, Ionuţ Cătălin Stancu a fost numit în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului, printr-o decizie a prim-ministrului publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ionuț Catalin Stancu este liderul USR Brăila, fondator al filialei, și copreședinte al Alianței USR-PLUS la Brăila. La alegerile din septembrie 2020, el a candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila. El a fost și candidat al Alianței USR-PLUS Brăila pentru Camera Deputaților.