Codrin Ștefănescu susține, într-o postare pe Facebook, că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a ”agravat”, însă fostul secretar general al PSD nu spune de unde are această informație, ci doar afirmă că ”de 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el”.

HotNews.roFoto: Hotnews

” Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți!

De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

UPDATE 15.58 Reacția Administrației Naționale a Penitenciarelor: „Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu Covid-19”

Fostul secretar general al PSD a spus luni că l-a sunat Dragnea - confirmat cu COVID-19 - și l-a rugat să transmită tuturor că starea sa de sănătate nu s-a agravat.

  • "În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă! M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!", a scris pe Facebook, acum trei zile, Codrin Ștefănescu, un apropiat al fostului lider al PSD.

Duminică, Ștefănescu susținea că apropiații lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați, pentru că fostului lider PSD nu i-ar permite să dea un telefon familiei.

Liviu Dragnea a fost confirmat cu COVID-19, fiind transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava.

Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.