Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat marți că stimulentul pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit în 9 noiembrie. El spune că necesarul este de 28 de milioane de lei, iar singurii bani pe care i-a găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei.

Foto:

Reamintim că în urmă cu o săptămână Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, a anunțat că amână plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsă de bani. Reprezentanții instituției spuneau că plata este ”amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare”.

  • "Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la guvern, iar apoi ne vom putea onora obligațiile față de adulții cu dizabilități din Capitală.
  • Vă informez că singurii bani pe care i-am găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei. În condițiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul e de 28 de milioane de lei", a anunțat Nicușor Dan pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:Primăria Capitalei amână plata stimulentului financiar pentru adulții cu handicap invocând lipsa banilor / Vlad Voiculescu o acuză pe Firea: Lasă oamenii fără bani ca să creadă că noi am făcut asta / Reacția Gabrielei Firea