Președintele Klaus Iohannis spune că la acest moment nu are nicio informație legată de presupuse interese de afaceri în România ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA.

Hunter BidenFoto: Profimedia Images

"Nu am nici o informație despre acest personaj. Dacă apar date despre el, vom declara lucrurile pe care le putem găsi", a spus Klaus Iohannis, miercuri seară, în conferința de presă, răspunzând unei întrebări.

România ar putea fi un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din Statele Unite, șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, afirmând că interesele de afaceri din țara noastră ale lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, vor fi dezvăluite "în zilele care vor urma”.

Declarația lui Mark Meadows a fost făcută în cadrul unui interviu acordat luni Fox Business, acesta afirmând, de asemenea, că Wall Street Journal urmează să publice săptămâna aceasta o investigație despre afacerile lui Hunter Biden.

"Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare din România, Ucraina și China, exact țările în care Joe Biden a fost emisar special [în perioada în care era vicepreședinte]”, a declarat Meadows pentru Fox News.