Polițiștii din Timișoara au încercat zile la rând să îl găsească pe cel care a pierdut un plic cu 30.000 de euro într-un supermarket din oraș, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. După mai bine de două săptămâni însă, bărbatul a mers la Poliție să își recupereze banii, scrie Opinia Timișoarei.

Market TimisoaraFoto: Captura YouTube

Întrebat de ce nu a venit imediat după ei, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit "știind că banii sunt în siguranță în mâinile polițiștilor" și a așteptat "să se liniștească apele". El a susținut că tocmai îi scosese de la bancă.

Reamintim că incidentul a avut loc la începutul acestei luni, iar polițiștii nu au reușit să-l identifice pe bărbat, deși momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Poliția spunea că procedura este dificilă pentru că bărbatul purta mască de protecție pe față.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului se vede când banii i-au căzut din buzunar în momentul în care bărbatul, care nu a cumpărat nimic din magazin, pentru a nu sta la coadă, se strecoară printre barele care direcționeză clienții spre ieșire, pe lângă casele de marcat.

La câteva secunde, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro. Imediat, o angajată ia plicul și aleargă dupa păgubit, dar nu reușeste sa îl ajungă din urmă.