Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost implicat într-un accident, sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș, informează Mediafax. Trei persoane, între care și edilul, au fost duși la spital, iar polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Accident ChiricaFoto: Captura video Ziarul de Iasi

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Primarul venea dinspre stadion, unde a participat la prima repriză a meciului de fotbal dintre Poli Iași și Dinamo București, câștigat de ieșeni cu scorul de 1-0.

Șoferul mașinii implicate în accidentul cu primarul și o femeie, precum și Mihai Chirica, au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD.

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a spus șoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica.

Mihai Chirica nu a făcut declarații.

Polițiștii rutieri sunt la locul accidentului și urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul rutier.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ.

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. Fostul social-democrat a fost susținut de 28 de membri, trei s-au abținut și doi au votat „împotrivă”. Pentru președinția CJ Iași este susținut ministrul Mediului, Costel Alexe.