Ce nu s-a văzut la TV: Cum a fost la dezbatarea cu candidatul Dăncilă. Votul tinerilor, fiul angajat la stat și aria cercului

de Vlad Popovici     HotNews.ro
Miercuri, 20 noiembrie 2019, 10:56 Actualitate | Esenţial


Viorica Dăncilă la dezbatare
Foto: Hotnews
​Am fost ieri la dezbatarea organizată de Viorica Dăncilă la Palatul Parlamentului cu două obiective: nu mai fusesem niciodată la o întâlnire cu un candidat la prezidențiale și voiam neapărat s-o întreb pe doamna fost premier ce le răspunde tinerilor ca mine, cărora acum le cere voturile și care au văzut cum fiul ei a fost angajat la o instituție publică cu un salariu foarte mare.

În contextul în care președintele Klaus Iohannis a oferit o „dezbatere” cu jurnaliști invitați nominal, plus un politolog cunoscut, candidatul PSD la alegerile prezidențiale a surprins cu o conferință de presă organizată spontan și unde regulile au foarte simple: aveai, ca gazetar, dreptul la două întrebări. Dacă mai aveai și altele, n-aveai decât să aștepți să-ți vină din nou rândul.

Pentru mine a fost prima experiență de acest gen, deci mi-a convenit. Bine, formula n-a fost respectată cu sfințenie până la final, dar nu despre asta e vorba. Viorica Dăncilă a stat până la sfârșit și a răspuns la toate întrebările.

Klaus Iohannis în sus, Klaus Iohannis în josCandidatul Viorica Dăncilă a făcut, de-a lungul mandatului de premier, deliciul internetului cu gafele sale incredibile: de la confundarea capitalei Podgorica (Muntenegru) cu Priștina (Kosovo) și până la exprimările naive de genul„make a photo”. Mi s-a părut că Viorica Dăncilă a venit această așa-zisă dezbatare cu atitudinea omului care nu prea mai are nimic de pierdut.

Așadar, atmosfera s-a dovedit a fi una destul de relaxată. Până și Eugen Teodorovici, Olguța Vasilescu și Gabriela Firea au intrat cu zâmbetul pe buze. Departe vremurile când membrii staff-urilor din jurul candidaților erau încordați înainte cu câteva zile de alegeri. Cel puțin așa văzusem la televizor. Eu oricum, nu aveam nicio așteptare.

În urma celor menționați mai sus și-a făcut apariția și fostul premier, care a debutat în conferința de presă cu un discurs despre „realizările” Guvernului pe care l-a condus. Nici atacurile „clasice” la adresa președintelui Iohannis n-au lipsit, semn că Dăncilă a fost mai preocupată să-și mobilizeze propriul electorat decât să mai câștige câteva voturi din partea românilor nehotărâți.

Nici nu mai știu de câte ori am auzit „Klaus Iohannis”, dar dacă mă apucam să număr adormeam lejer. Ar fi fost ca număratul oilor înainte de culcare, știi când te apuci de numărat, dar nu știi la ce număr ai ajuns când adormi.

Votul tinerilor și fiul angajat la Curtea de Conturi
După câteva minute bune de „realizări” menționate de Dăncilă, a venit și momentul mult așteptat: sesiunea de întrebări, care avea să fie, de fapt, o sesiune maraton de peste două ore de întrebări nu tocmai comode pentru un candidat care aspiră la fotoliul de șef al statului. Cu două microfoane pregătite, unul pe partea stângă și altul pe partea dreaptă a sălii, organizarea s-a dovedit a fi eficientă.

Moderatorul oferea cuvântul pe rând, iar coada era mult mai aerisită. Dăncilă a răspuns la toate întrebările. Mai mult sau mai puțin punctual, a și deviat mult de la subiect. Dar a vrut să transmită mesajul că, spre deosebire de Iohannis, ea nu fuge de întrebări incomode.

Eu am avut două curiozități în mod special. Prima se referă la argumentele cu care prezidențiabilul PSD vrea să-i convingă pe tineri să iasă la vot și să-i acorde fix ei votul de încredere: răspunsul n-a fost neapărat convingător. Viorica Dăncilă a început să explice că a mărit salariul minim, că a îmbunătățit condițiile de trai în România, că își dorește ca România să le ofere tinerilor un standard ridicat de viață, ca în țările din vestul Europei și că, pentru ea, „toții tinerii din România sunt ca și copiii ei”.

Având în vedere că ne-a spus multe și, totodată mai nimic, am continuat cu o a doua întrebare: am întrebat-o ce mesaj are pentru tinerii care nu au avut norocul să aibă o mamă premier să îi angajeze la Curtea de Conturi, așa cum s-a întâmplat cu fiul ei. Răspunsul doamnei a fost previzibil:

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să fiu eu premier. În același timp, vreau să vă spun un lucru - haideți să nu mai legăm în permanență activitatea copiilor neapărat de părinți. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină și pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil dacă-l lăsam într-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri împotriva lui.”

Victimizarea candidatului PSD nu coincide, însă, în tocmai cu realitatea: asta pentru că, într-un răspuns pentru Newsweek, Curtea de Conturi arăta că „domnul Victor Florin Dăncilă este angajatul Autorității de Audit, cu contract individual de muncă determinată (durata mandatului demnitarului aferentă perioadei 29 ianuarie 2018 – 15 octombrie 2020, având funcția de consilier în cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sârbu, vicepreședinte al Autorității de Audit)”.

Tot pe 29 ianuarie 2018, doamna Dăncilă a depus jurământul la Palatul Cotroceni și, astfel, devenea premier. Mai mult, Ilie Sârbu este socrul lui Victor Ponta, fostul lider PSD care, între timp, a înființat partidul Pro România.

Mă rog, nu am vrut să continui polemica cu doamna candidat. Cine o crede, o crede. Mă îndoiesc însă că printre cei care au luat de bună explicația doamnei Dăncilă sunt și colegii mei de facultate.

Întrebările care mi-au plăcut cel mai mult din partea celorlalți jurnaliști prezenți au fost următoarele: cea în care i s-a cerut să răspundă în limba engleză la o întrebare legată de programul Visa Waiver și cea în care i s-a cerut să ne spună cât este aria cercului. La prima întrebare, Dăncilă a refuzat să răspundă în limba engleză, sub pretextul că „sunt foarte mulți români care se uită la noi în acest moment și nu aș vrea să ducem în derizoriu această dezbatere deschisă cu presa”.

Totodată, aceasta s-a comparat cu cancelarul german Angela Merkel: „Angela Merkel, în toate deplasările, întâlnirile pe care le are cu președinții sau șefii de guvern ai altor state, vorbește în limba germană”.

Cât despre aria cercului, aceasta a fost destul de aproape: „raza la pătrat”, a fost răspunsul președintelui PSD, care a uitat să înmulțească raza cercului și cu celebrul număr Pi.

Întrebarea vine după declarațiile recente ale doamnei Dăncilă, care a zis de curând că a oferit meditații la matematică unor copii, gratuit, dintre care unii cu posibilități financiare reduse.

Finalul mult așteptat
Dat fiind faptul că am avut parte de o conferință de presă destul de lungă, finalul a fost așteptat de mai mulți jurnaliști de la fața locului. Lumea din sală părea obosită, chiar dacă Dăncilă a fost atentă să răspundă cu calm la fiecare întrebare. S-a lăsat cu mulțumiri pentru reprezentanții presei și cu o invitație rapidă pentru o discuție informală, cu cine mai avea de gând să rămână.

Lumea nu s-a înghesuit, iar candidatul PSD se afla oricum pe fugă: trebuia să ajungă în studiourile unei televiziuni de la ora 21:00.

Am apreciat faptul că Dăncilă a venit fără foi sau discursuri scrise, chiar dacă a dat în penibil, după părerea mea, în momentul în care a ținut să precizeze că n-are nici un prompter de pe care citește răspunsuri, nici cască, nici fițuici în tocul pentru ochelari. Aici mi s-a părut că suntem într-un show de stand-up comedy.

Ce-i drept, am ajuns în punctul în care lumea se miră de faptul că Dăncilă este în stare, cât de cât, să vorbească liber, deschis, în fața presei, fără gafe prea mari. Dar asta nu ar trebui, de fapt, să ne șocheze: vorbim despre o doamnă care a condus aproape doi ani de zile Guvernul României, a fost vreo nouă ani europarlamentar și e în turul al doilea pentru alegerile prezidențiale.

M-am bucurat nespus că această „dezbatere” a ajuns la sfârșit, mai ales din prisma faptului că am avut parte de mai bine de două ore de victimizare, de multe cuvinte lipsite de conținut. Dăncilă mi-a lăsat impresia unui candidat slab, dar lipsit totuși de griji. Un candidat care știe că și-a depășit cu mult condiția și acum își joacă ultima carte în politica la nivel mare. Încă nu am ajuns complet nici măcar la stadiul de normalitate, dar anormalitatea în care am fost nevoiți să trăim în ultimii ani cu PSD la putere ne-a adus până în punctul în care s-o apreciem pe Viorica Dăncilă chiar și pentru simplul faptul că.. poate vorbi liber și, aproape, fluent.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15981 vizualizari

 • +1 (19 voturi)    
  Domnule Popovici... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 11:26)

  Kwisatz Haderach [utilizator]

  ... „celebrul număr AL LUI Pi” nu există, v-ați exprimat de parcă ar exista o persoană „Pi” după care ar fi fost denumită constanta în discuție („numărul lui Arhimede” ar fi fost corect). Haideți să nu o combatem pe Dăncilă prin dăncilisme...
  • -19 (27 voturi)    
   Dar (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 12:29)

   Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

   Crezi ca Iohannis stia aria cercului?

   Ca nu l-am vazut sa raspunda, deci se poate interpreta ca nici el nu stia.

   Oricum, prestatia lui Iohannis a fost clar sub cea a lui Dancila, Iohannis laudandu-se singur ca a fost o dezbatere "foarte buna", cand de fapt n-a spus nimic si in plus s-a dat de gol ca face jocul strainilor, prin faptul ca el nu intelege nimic din justitie, dar se ia dupa UE, MCV, GRECO etc, care nu sunt interesate de situatia reala din justitie, ci au interese legate de politica si folosirea justitiei in luptele politice.
   • +2 (2 voturi)    
    L-ați auzit vreodată pe Iohannins (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 19:13)

    hic sunt leones [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

    vorbind despre matematică?
    Firește că nu avem așteptări de la un profesor de istorie să știe aria cercului, însă avem pretenții de la cineva care ne spune cum a dat meditații fix la matematică.
  • -5 (13 voturi)    
   se foloseste (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 13:40)

   Mawrkuss [anonim] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

   daca ati fi cititi cateva carti in viata asta, ati fi stiu ca formalua asta se foloseste in limba romana, exact in contextul asta si nu are interpretarea pe care o dati.

   E formula arhaica, care nu se mai accepta in limba moderna, dar nu e total gresita.
   • +4 (10 voturi)    
    Ia uimeste lumea, ce carti ai citit tu... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 14:01)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Mawrkuss

    Ia uimeste lumea, ce carti ai citit tu cu "numarul lui PI".

    Hai, Autor Titlu, Pagina, ca vad ca ne rupi cu intelectualismul.
   • +6 (12 voturi)    
    @Mawrkuss (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 14:28)

    Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui Mawrkuss

    Faptul că recurgeți la un argument „ad hominem”, atacându-mă în mod personal (daca ati fi „cititi” cateva carti in viata asta) fără a mă cunoaște sau a avea vreo idee despre gradul meu de educație, spune multe despre modul Dumneavoastră de gândire și nu vă ajută deloc în argumentație.

    Poate aveți dreptate că formula a fost utilizată și acum este arhaică, dar asta nu înseamnă că a fost și corectă. Sunteți de acord că expresia „numărul lui Pi” sună ciudat, nu? De exemplu cum vă sună expresiile „numărul lui E” (în loc de numărul/constanta lui Euler), „numărul lui Phi” (secțiunea/numărul de aur) sau „numărul lui h” (constanta lui Planck)?
    • -4 (8 voturi)    
     Si totusi .... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 16:22)

     ASI.MO [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

     ... dumneavoastra se scrie cu majuscula doar la inceputul propozitiei. Sau frazei.
     Mai stim noi un inginer care stie multe... :-)
     • +3 (7 voturi)    
      Eurodaniel,.. (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 17:03)

      Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui ASI.MO

      ... Preafericitule*, nu știu cine e mai inginer, Dvs. sau Veoreca:

      https://dexonline.ro/articol/3._Scrierea_cu_literă_mică_sau_mare

      „- pronumele de politețe: dumneata, dumneavoastră;
      În corespondență, pronumele de politețe maximă se scrie cu literă mare.”

      Pentru mine mail-urile și mesajele pe internet sunt o formă de corespondență. Succesuri în continuare!

      * Preafericit și pentru că „ignorance is bliss” :)
      • -2 (2 voturi)    
       Pai si (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 20:13)

       Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

       Stii ce-i aia corespondenta?

       Aici ce corespondente visezi?
       • +1 (1 vot)    
        Schimbul de mesaje... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 21:16)

        Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

        ... ce reprezintă, neiertatule?
        • -1 (1 vot)    
         O postare pe online (Vineri, 22 noiembrie 2019, 18:55)

         Unforgiven [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

         Sau intr-o alta conversatie nu reprezinta nicio corespondenta.

         Referirea este la corespondente oficiale.
         • +1 (1 vot)    
          Ești sigur, ... (Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, 1:51)

          Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui Unforgiven

          ... domnule semasiolog? Ai ceva surse care să-ți confirme această interpretare, că scrierea cu majuscule a pronumelui de politețe se efectuează doar în corespondența “oficială”? Și ce anume înseamnă exact “corespondență oficială”?

          CORESPONDÉNȚĂ, corespondențe, s. f. I. 1. Schimb (regulat) de scrisori între două sau mai multe persoane. ♦ Totalitatea scrisorilor schimbate între două persoane. ♦ Conținutul unei scrisori.

          Acum o să-mi argumentezi că definiția se referă doar la epistole scrise pe papirus și trimise cu poștalionul, nu? :)
  • +3 (7 voturi)    
   π...caii exigentei debusolate (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 16:12)

   contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

   Autorul articolului scrie : "a uitat să înmulțească raza cercului și cu celebrul număr Pi." si nu „celebrul număr AL LUI Pi”.
   De altfel ar fi putut fi si o "licenta" literar-jurnalistica acceptabila.
   Putem ceti zeci de carti si sa nu fim atenti cîteva secunde la fraza scrisa a celuilalt ( daca asta ar fi ceea ce conteaza cel mai mult.)
   Aici (în articol) se descriau lucruri imortante si nu cred ca detaliile pe care le evocati sînt partea cea mai semnificativa a dezbaterii nationale actuale, din care face parte si articolul incriminat.
   • +1 (1 vot)    
    V-ați întrebat... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 17:10)

    Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    ... că poate articolul a fost corectat între timp? :)

    Inițial era scris „celebrul număr al lui Pi”, dar se pare că autorul articolului s-a sesizat după comentariul meu.

    Și nu mi se pare deloc o licență literar-jurnalistică acceptabilă, vă sună acceptabil „constanta lui c a vitezei luminii”? :)

    Și nu mă refeream la conținutul articolului, ci doar la această greșeală de exprimare - acum îmi reproșați că doar sesizez greșeli gramaticale și nu mă comentez întreg articolul? Ce legătură are acest lucru cu faptul că argumentul meu este valid sau nu?
   • +2 (2 voturi)    
    n...caii presupunerilor nefundamentate (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 18:49)

    Kwisatz Haderach [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    V-ați întrebat dacă articolul nu a fost corectat între timp după ce autorul articolului s-a sesizat în urma comentariului meu? Faptul că inițial scria “celebrul număr al lui Pi” e confirmat și de alți utilizatori care mi-au răspuns ulterior.

    Cât despre faptul că “am îndrăznit” să comentez o greșeală și nu m-am referit la întreg conținutul articolului, ce legătura are asta cu argumentul în sine? Ați auzit de “straw man fallacy”?
    • 0 (0 voturi)    
     Licente de tot felul... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 20:53)

     contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui Kwisatz Haderach

     Ipoteza cu fraza corectata este plauzibila. Si, da, m-am gîndit si la asta.
     Dar consider ca ne legam uneori de amanunte care nu-si au semnificatie decît în domeniile lor de predilectie (matematica, în acest caz).
     Problema, dupa mine, este ca ne pierdem în amanunte si uitam esentialul, in acest caz, primejdia unei continuitati politice prejudiciabile viitorului nostru comun.
     Oamenii trebuie sa voteze ! Putem noi sa-i convingem pe unii de aceasta obligatie ?

     Jurnalismul românesc este si asa mediocru, impermeabil la schimbare, plin de un orgoliu elitist (si defensiv, de fapt) nedemonstrat în fapte.
     Seva dezbaterii comentatorilor, atîta cît ni se permite ("moderatorii" fiind foarte mediocru-vigilenti) se dilueaza în bataliile unor clanuri obscure de pe aici, cînd nu e vorba de simplul nostru ego, care ne pune la zid.
     "Gradul de educatie" ar fi util daca ne-am orienta, neabatut, catre esential. S-ar putea (poate) forta opinia colectiva privitoare dar oscilanta si plina de instabilitatea intelectuala a unora, sa devina mai permeabila la logica si civism. Prin exemplul fiecaruia din cei constienti de menirea lor de cetatean responsabil.

     Nu va dau lectii si nici nu va contest educatia. Nu mi-as permite.
     Dar nu putem schimba pe Celalalt decît prin exemplul personal.
     Ne plîngem ca "elitele intelectuale" nu se implica, ca sînt indolente sau, culmea, chiar incompetente.
     Iata cîmpul bataliilor ce merita, dupa mine, investitie.
     Bob cu bob, democratia ar putea fi învatata si de cei din jurul nostru.
     Cu o conditie : dorinta, obstinatie si rezistenta la violenta mediocritatii endemice din tara asta a nimanui.
 • +4 (12 voturi)    
  Din intamplarea cu "aria cercului" (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 13:27)

  newlook [utilizator]

  Din intamplarea cu "aria cercului" rezulta o singura concluzie sigura:
  Cand tace, Klaus e mai destept ca Dancila.
  • -6 (10 voturi)    
   A fost o problema de sunet. (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 14:11)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui newlook

   Se vede ca vorbeste mult mai mult decat "raza la patrat". Dar o retractie din partea presei #rezist ar dura ceva. Doar vorbim de integritate.
   • -5 (9 voturi)    
    E irelevant. Probabil ca a gresit.... (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 14:48)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    E irelevant. Probabil ca a gresit Dancila.

    Dar vreau sa-i vad pe astia care o critica daca - cu buletinul in fata - sunt in stare sa-si spuna numele dupa 2,5 ore de stat in picioare si raspunsuri la 250 de intrebari, multe dintre ele agresive si de neam-prost.
    • +5 (5 voturi)    
     Tu esti in stare? (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 17:43)

     Dalinar [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Mai stii care ti-e numele, mancurt pupator de funduri de pavieni?!
   • -7 (13 voturi)    
    In alta ordine de idei, (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 14:50)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    In alta ordine de idei, zambetul boulean a lui Klaus la aceasta intrebare (si lipsa raspunsului, evident) imi aduce aminte ca exact aceiasi fata a facut-o cand Ponta l-a intrebat daca stie cat e PIB-ul Romaniei. S-a uitat tamp, a intins fasolele si a tacut adanc. Identic.
    • +1 (7 voturi)    
     Intrebarea e de cancan si ignorarea e cea mai buna (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 15:07)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Varianta. Nu e cazul ca un politician sa dea teste pe sticla. Oricum, scena va fi folosita pentru manipulare grosiera din partea presei. Sper sa dea gres, dar tot trist ramane.
 • +5 (7 voturi)    
  mai (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 15:21)

  savatuf [utilizator]

  dragilor super cultivati, dupa suprema gafa , cel mai cautat termen pe google a fost.. aria cercului...cam de 100000 de destepti, ca voi. Fac pariu pe orice ca in sleahata de asa zis ziaristi care de regula au invatat la uman, sunt praf la formule matematice ... ca marea majoritate de pe aici.
  • -1 (9 voturi)    
   Dancila a raspuns mai mult decat s-a auzit. (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 15:41)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui savatuf

   Se vede pe filmare ca vorbeste dublu fata de "raza la patrat". Ca se pare ca nimeni nu stie raspunsul din oficu de trebuie cautat pe net e alta treaba. Dar acolo a fost o problema de sunet. Si presa face pe proasta.
   • +4 (4 voturi)    
    Mintiti fiindca nu suportati (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 17:42)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    ca lumea sa creada ca femeia n-a stiut.
    Sigur ca a raspuns mai mult, fiindca dupa primul ei raspuns, care a fost raza la patrat, fatuca aia care i-a pus intrebarea a corectat-o zicand Pi ori Raza la Patrat, si atunci Dancila a zis si ea Pi ori raza la patrat. Pe imagine nu se vede, fiidca fatuca nu mai apare in imagine. Dar eu nu inteleg de ce va mai formalizati. Nimeni nu si-a schimbat decizia de vot dupa aceste doua conferinte. Votantii celor doi ii stiau bine. Cine era cu Dancila ar vota cu ea si daca ar fi zis ca 2 +2 fac cinci, fiindca asa o cunosteau ei deja. La fel cu votantii lui Iohannis. L-ar vota si daca ar fi fost si mai plicticos si mai greoi la vorba, fiindca pentru ei alte lucruri conteaza la Iohannis.
  • 0 (10 voturi)    
   Eu π cine aleg ? (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 16:23)

   contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui savatuf

   Diplomatia face parte din "meseria" de Presedinte.
   Daca nu stiu, tac, sau încerc sa ies (cu subtilitate) din situatia în care m-am bagat, nu ma laud cu notele mele din cei 5 ani de studii de...inginer.
   Ne vom întreba cu totii (?) daca Iohannis stia raspunsul, dar tacera sa nu ne va ajuta sa ne pronuntam definitiv.
   Nu acelasi lucru se va petrece cu...desteptaciunea Veoricai.
   • +4 (4 voturi)    
    Pai nu a raspuns fiindca i se comunicase (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 17:54)

    Mihai Bucur [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    deja chestia cu Dancila si aria cercului. A vrut sa arate ca nu pe astfel de intrebari se decide alegerea unui presedinte. De altfel a procedat elegant si cand i s-a pus intrebarea cat de necesar e sa stii limbi straine ca presedinte. Putea sa insiste pe chesta asta, dar el, din contra, chiar a protejat-o aici pe Dancila. A spus ca sunt destui la Consiliul European care nu cunosc limbi straine, dar ca pe el personal l-a ajutat faptul ca are acest fel de cunostinte. Un Domn.
   • -2 (4 voturi)    
    intre (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 18:14)

    savatuf [utilizator] i-a raspuns lui contributor.bis

    un ziarist care se pricepe la orice si nu stie nimic si un inginer care are probleme de gramatica si oratorie ...cam ce ai alege...teoretic vorbiind. Atunci de ce paleologu nu l-a batut pe iohanis. Hai sa ne imaginam CTP presedinte...
    As fi vrut sa vad o confruntare totusi, daca iohanis a evitat-o, e evident ca e fricos chiar si in fata unei anai fabete , restul sunt scuze de doi lei.
    Se pare ca au vandut bilete la un spectacol care nu s-a mai tinut. Credeti ma ma simt ca pe vremea lui vadim si iliescu.
 • 0 (0 voturi)    
  Asa sunt unii oameni (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 18:08)

  Arminius [utilizator]

  In loc sa zica merci, se apuca sa vorbeasca urat de gazda. De-aia nu te invita (aproape) nimeni la intalniri, domnule Popovici.
 • +3 (3 voturi)    
  Rezumam (Miercuri, 20 noiembrie 2019, 20:19)

  Akylas [utilizator]

  Putem descrie aceasta dezbatere de 2 ore si jumatate cu un singur cuvant - CIRC !!!
  Am auzit ca de luni 25.11 se fac angajari la circul de stat, sunt sigur ca se va gasi un loc si pentru clovnul principal al PSD


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by