Ministrul de Externe retrage observațiile în favoarea lui Liviu Dragnea depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Erau în detrimentul intereselor statului român

de MH     HotNews.ro
Miercuri, 13 noiembrie 2019, 9:44 Actualitate | Esenţial


Viorel Mocanu
Foto: Antena 3
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu a dispus retragerea observațiilor transmise către Curtea Europeană a Drepturilor Omului de către fostul agent guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, în cauza Liviu Dragnea împotriva României și în cauzele având obiect similar, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Instituția precizează că observațiile erau formulate "în detrimentul intereselor statului român".
Decizia a fost luată pe baza argumentației Direcției Agent Guvernamental din MAE, întrucât respectivele observații au fost întocmite cu nerespectarea procedurilor de lucru ale direcției de specialitate menționate, fiind formulate în detrimentul intereselor statului român și cu nesocotirea punctelor de vedere transmise de autoritățile naționale cu competențe în domeniul de referință, precizează MAE.

Totodată, a fost solicitat Curții să permită transmiterea de noi observații în aceste cauze, care să reflecte prevederile legale și practica națională în materie.

În prezent, funcția de agent guvernamental la CEDO este ocupată de Simona Maya Teodoriu, numită pe post în data de 5 septembrie, de premierul de atunci, Viorica Dăncilă, în locul lui Viorel Mocanu, care demisionase. Potrivit surselor HotNews, Teodoriu a avut în PSD sprijinul lui Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Maya Teodoroiu a ocupat, printre altele, funcția de membru al Curții Constituționale în perioada februarie 2015 - iunie 2019, fiind numită de Senat pe restul de mandat rămas de la Toni Greblă.

La CCR ea a fost, printre altele, raportor în cazul asupra căruia Curtea a decis, în noiembrie 2018, că există conflict juridic de natură constituţională între Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Potrivit deciziei Curții, completurile de cinci judecători de la instanța supremă trebuie refăcute.

Viorel Mocanu, care a semnat pledoaria la CEDO retrasă acum prin dispoziția lui Aurescu, fusese numit agent guvernamental tot de Dăncilă, în februarie 2018.


În anul 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Fraude la Referendum, fapt care avea să-l împiedice apoi să ia funcția de prim-ministru al României, ca președinte al PSD, partidul care a câștigat alegerile parlamentare din 2016. Așa se face că, în anul 2017 Liviu Dragnea a deschis la CEDO un proces împotriva statului român prin care spera să obțină apoi la Înalta Curte de Casație și Justiție revizuirea sentinței din Dosarul Referendumul. Aceasta după ce, pe 24 aprilie 2017, ICCJ îi respinsese și contestația la executare.

Foarte pe scurt, Dragnea s-a plâns la CEDO că un magistrat asistent s-a aflat printre cei care au semnat motivarea deciziei definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție din România de condamnare. Avocatul lui Dragnea, irlandezul Bernard O' Connor, a invocat jurisprudența CEDO în cazul „Cerovsek și Bozicnik v. Slovenia”.

În 6 decembrie 2018, fostul agent guvernamental la CEDO de dinaintea lui Mocanu, Catrinel Brumar, a combătut argumentele avocatului lui Dragnea și argumentează că nu se aplică precedentul din Slovenia.

În 12 februarie 2019, cu o săptămână înainte de un termen limită stabilit de CEDO pentru ca guvernul să aducă observații suplimentare în dosar, premierul Dăncilă o demite pe Catrinel Brumar. În locul ei, Dăncilă îl numește în aceeași zi pe Viorel Mocanu.

În 11 martie 2019, Mocanu depune observațiile suplimentare în dosarul Dragnea contra României, în care menționează aplicarea precedentului invocat chiar de avocatul lui Dragnea, așa cum a arătat HotNews pe larg.

Conform copiei intrate în posesia HotNews.ro, tot din 11 martie datează și un memorandum intern cu tema: „Observațiile Guvernului României cu privire la comentariile reclamantului și cererea de satisfacție echitabilă în cauza Dragnea Liviu-Nicolae împotriva României (termen CEDO 11.03.2019)”.

Observațiile lui Viorel Mocanu din 11 martie 2019, trimise la CEDO, au fost primite cu entuziasm de avocatul lui Dragnea, care a arătat Curții de la Strasbourg că astfel guvernul român îi dădea dreptate reclamantului Dragnea, așa cum a relatat HotNews.ro în luna mai, după ce a consultat documentele în Franța.

De altfel, și în memorandumul care apare ca fiind semnat de Teodor Meleșcanu (în fotocopia obținută acum de HotNews.ro), se arată, printre altele, că prin procedura urmată la ÎCCJ pentru sentința definitivă de condamnare a lui Dragnea „totodată se încalcă principiul fundamental ce reglementează secretul deliberării”.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

7768 vizualizari

 • -24 (30 voturi)    
  Dar (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 9:49)

  Futurist Irefutabil [utilizator]

  Erau reale sau nu?
  • +24 (26 voturi)    
   sa-ti explic cum functioneaza justitia (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 11:06)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Futurist Irefutabil

   1 - procurorul acuza
   2 - avocatul apara
   3 - judecatorul decide
   e mai complicat decat atat, dar am simplificat

   cand avocatul romaniei, acuza romania, este o dovada clara ca justitia NU functioneaza!
   este irelevant daca are sau nu are dreptate.

   Daca ma intrebi pe mine, sunt CONVINS ca NU are dreptate!
   Chiar si numai prin prizma faptului ca au incalcat principiile justitiei ca sa il apere pe dracnea!

   Da na, tu ca o sluga model (e legal sa te fac asa conform CEDO si ICCJ :P) nu o sa recunosti asta si bagi strambe de genul postului tau anterior!
   • 0 (0 voturi)    
    României, România (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 13:11)

    Cheie primara [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Întotdeauna
   • 0 (0 voturi)    
    asta-i din gandirea stalinista a unui semidoct :)) (Joi, 14 noiembrie 2019, 12:32)

    Claudiu1999 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Prietene agentul guvernamental nu are atributiile pe care le crezi tu , obligatia lui este sa aduca argumente si in favoarea acuzatului daca este cazul si in defavoarea lui atunci cand este cazul , este ca la procurori , procuror are obligatia sa aduca dovezi si in favoarea si in defavoarea lui. Faptul ca in lege scrie ca motivatia trebuie data in termen de 6 luni , atunci nu o formulezi dupa 12 luni ca este o incalcare a legi si agentul guvernamental trebuie sa precizeze asta in formulare chiar daca-l avantajeaza pe dragnea. Daca dosarul a durat 8 ani si contine zeci de mii de pagini atunci este logic moral si elementar ca motivarea sa o faca acelasi judecator care a citit cele zeci de mii de pagini si care a audiat martorii si care a luat contact direct cu marturiile martorilor si trebuie specificat asta de agentul guvernamental . ex concret cum ar fi ca in cazul lui gutau care a fost declarat nevinovat si de cedo si de instanta care a rejudecat dosarul dupa decizia cedo sa stabilit ca nu exista dovezi , ce ar fi fost ca agentul guvernamental desi nu exista dovezi sa sustina ca exista pt ca el trebuie sa fie avocatul acuzarii:))))))
  • -13 (15 voturi)    
   Decizia CEDO va fi in favoarea lui Dragnea, e clar (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 11:35)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Futurist Irefutabil

   Decizia CEDO va fi in favoarea lui Dragnea, e clar.

   Dragnea a fost condamnat pentru doua lucruri:

   - "ca a indemnat oamenii sa vina la vot " (prima condamnare)
   - "ca a fost "sef" (dar fara o vina anume) intr-o perioada cand nicte subordonati faceau niste nasolii" (a doua condamnare)

   Acum, cunoscand cum functioneaza sistemele juridice din America de Nord (atat USA cat si CANADA), pot afirma cu un milion de argumente ca trebusoarele alea NU treceau de stadiul de ancheta a procurorilor. Asta, in cazul in care se gasea vreun procuror care sa-si piarda timpul sa "ancheteze" asa ceva. Cert este faptul ca niciun procuror nu s-ar fi facut de ras aducand asa ceva in fata judecatorului.

   Nici prin Europa, prin tarile cu apa calda, lucrurile nu stau diferit.
   NU cred ca poate sa-mi dea cineva vreun exemplu de vreun Hans condamnat doar pentru vina de a fi fost seful unei structuri in care doi angajati au facut nasoale.

   Intr-adevar, prin Siria, Afganistan...un caz ca al lui Dragnea ar fi condamnabil de Justitia lor (Sharia); acolo se omoara cu pietre femeia violata, ca "stie ea de ce"!

   Asadar, ca Dragnea va fi achitat de CEDO, e clar.
   Cu toate acestea, Iuropa politica va refuza sa ia cunostinta despre politia politica din Romania. Asta-i o alta fateta a problemei.
   • +5 (5 voturi)    
    Stai linistit (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:54)

    2016 [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    ghicitorule in stele (era sa zic in...rahat!). Dragneev a fost bagat la mititica exact ca Al Capone. Sa zica mersi daca face doar 3.5 ani pentru o gainarie, cand are sute de milioane de euro in banci elvetiene. Pana la urma, pentru el este un targ din care iese in castig: da cu nasul (si nu numai!) pe la mititica si apoi se lafaie pe plajele lumii cu banii furati! Avantaj el, ca asa-i in tenis!
    • -4 (6 voturi)    
     La Capone au fost dovezi, la Dragnea, NU (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 15:17)

     newlook [utilizator] i-a raspuns lui 2016

     La Capone au fost dovezi, la Dragnea, NU.

     Mai baiete, lui Capone NU i s-au inventat infractiuni. A fost condamnat pe probe clare, pe infractiuni EXISTENTE si clar definite in sistemul lor juridic (evaziune fiscala).

     In Romanika, la aproape un secol diferenta, un om (nici nu conteaza ca numele e Dragnea) a fost condamnat ca "a indemnat oamenii sa iasa la vot" si ca "a fost sef, nu se putea sa nu stie". In al doilea caz, cu ZERO probe!
  • -12 (14 voturi)    
   Decizia CEDO va fi in favoarea lui Dragnea (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 13:22)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Futurist Irefutabil

   Decizia CEDO va fi in favoarea lui Dragnea, e clar.

   Dragnea a fost condamnat pentru doua lucruri:

   - "ca a indemnat oamenii sa vina la vot " (prima condamnare)
   - "ca a fost "sef" (dar fara o vina anume) intr-o perioada cand nicte subordonati faceau niste nasolii" (a doua condamnare)

   Acum, cunoscand cum functioneaza sistemele juridice din America de Nord (atat USA cat si CANADA), pot afirma cu un milion de argumente ca trebusoarele alea NU treceau de stadiul de ancheta a procurorilor. Asta, in cazul in care se gasea vreun procuror care sa-si piarda timpul sa "ancheteze" asa ceva. Cert este faptul ca niciun procuror nu s-ar fi facut de ras aducand asa ceva in fata judecatorului.

   Nici prin Europa, prin tarile cu apa calda, lucrurile nu stau diferit.
   NU cred ca poate sa-mi dea cineva vreun exemplu de vreun Hans condamnat doar pentru vina de a fi fost seful unei structuri in care doi angajati au facut nasoale.

   Intr-adevar, prin Siria, Afganistan...un caz ca al lui Dragnea ar fi condamnabil de Justitia lor (Sharia); acolo se omoara cu pietre femeia violata, ca "stie ea de ce"!

   Asadar, ca Dragnea va fi achitat de CEDO, e clar.
   Cu toate acestea, Ioropa politica va refuza sa ia cunostinta despre politia politica din Romania. Asta-i o alta fateta a problemei.
   • +15 (15 voturi)    
    Alo , prietene , dracnea nu poate (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:07)

    kokos [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    fi achitat la CEDO din simplul motiv ca CEDO nu are competente de a judeca , cazul respectiv , nu condamna si nici nu achita pe cineva intr-o cauza , CEDO spune doar daca au fost respectate procedurile in cadrul procesului.
    • +7 (7 voturi)    
     ironia e (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:14)

     liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui kokos

     ca tot el si ceilalti postaci urlau ca UE nu poate impune romaniei ce sa faca. acum brusc poate!
     ipocrizia postacilor psd nu are limite!
    • +6 (6 voturi)    
     Colega, (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:55)

     2016 [utilizator] i-a raspuns lui kokos

     lasa-l sa se bucure de "vaporii" substantelor pe care le-a inhalat, nu-i strica placerea!
     • +1 (1 vot)    
      Daca ar fi vorba ... (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 16:35)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui 2016

      .. doar de "vapori", ar fi ok, dar este vorba de ticalosenie: stie ce face si stie de ce o face. Stie ca minte si stie de ce minte. Gunoi ca asta rar mai vezi.
    • -6 (8 voturi)    
     Prietene, invata ce e CEDO (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 15:04)

     newlook [utilizator] i-a raspuns lui kokos

     Prietene, invata ce e CEDO. Curtea europeana a DREPTURILOR OMULUI.

     Ce e greu de priceput ca un stat si-a incalcat legislatia cand a condamnat pe cineva "ca a indemnat populatia sa mearga la vot"?

     Sau cand a condamnat pe cineva numai pentru ca "nu se putea sa nu stie" ca cineva a furat. E ca si cum ai condamna cumparatorii dintr-un supermarket ca s-au intersectat cu un prezumptiv hot.

     E clar ca matale nu poti pricepe lucrurile astea, dar fii pe pace, CEDO poate.

     Asa se explica si vanzoleala unui intreg segment politic, beneficiarul politiei politice. Daca nu avea valoare, ministrul Justitiei, beneficiarul actual al politiei politice, ar fi stat linistit, ca "CEDO nu poate condamna".
     • +9 (9 voturi)    
      Intai .. (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 16:11)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      ... documenteaza-te si nu mai minti in halul asta. A te documenta este usor, a te opri din minciuna, nu cred ca iti sta in caracter.

      Borfasul tau sef nu contesta la CEDO acuzatiile pentru care a fost condamnat ci contesta procedurile:

      "Principalul argument al lui Dragnea în fața CEDO în contestarea condamnării sale la 2 ani cu suspendare este faptul că motivarea deciziei din 2016 a completului de 5 judecători ICCJ, publicată în februarie 2017, nu a fost semnată de două dintre judecătoare: Livia Stanciu și Luminița Zglimbea, care s-au pensionat înainte de redactarea motivării. Atenție: vorbim de motivarea deciziei, nu de decizie în sine, care a fost luată de toate cele 5 judecătoare, iar minuta acestei decizii a fost semnată de toate cele 5, în 2016.

      „Reclamantul invocă încălcarea normelor legale din dreptul intern, încălcarea prevederilor art. 6 CEDO și sfidarea jurisprudenței CEDO în materie de către judecătorii români ce au compus completul de judecată ce a judecat contestația la executare” - se arată în plângerea lui Dragnea la CEDO, redactată de avocatul Bernard O'Connor, de la Bruxelles."

      Deci, chiar daca ar fi sa-i dea dreptate CEDO, asta nu inseamna ca CEDO a decis ca dracnea a fost acuzat pe nedrept pentru .. cum ii spui tu"a ndemnat populatia sa mearga la vot".

      Fireste, daca acest lucru s-ar intampla, adica daca ar castiga borfasul tau la CEDO, ai aparea aici si ai spune: "vedeti, CEDO a decis ca dracnea a fost acuzat pe nedrept". Stim noi cum actioneaza borfasii, am mai vazut de-ale tale, gen: "eu sunt impartial, pentru ca nu votez in tara". Esti o mizerie umana.
      • -4 (4 voturi)    
       Atunci, kkia prAbliema? (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 17:00)

       newlook [utilizator] i-a raspuns lui Alius

       Daca Dragnea nu are nicio sansa la CEDO, de ce "sistemul care nu exista" se agita atat?

       In prima saptamana, printre singurele acte oficiate de noul ministru e "problema care nu exista" a lui Dragnea la CEDO. Restul sunt rezolvate toate pe acolo.

       O sa vedem ce zice CEDO, nu te grabi.

       PS: Asa-i ca acum 10 ani erai printre cei care urlai ca Geoana e spion rus? Cum care Geaona? Cel pe care NATO l-a calificat acum drept secretar general adjunct. Dar te pui cu #rezistu provenit din #basistu? Stie mai bine decat NATO si toata planeta!
       • +3 (3 voturi)    
        Inca o data .. (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 19:28)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui newlook

        ... ca vad ca in mizeria ta continui cu minciunile:

        1 - cu siguranta este o problema atunci cand avocatul Romaniei la CEDO pledeaza impotriva Romaniei, Nu e vorba de borfasul tau e vorba de Romania, care, daca pierde, va trebui sa plateasca niste daune. Si fireste ca ai sanse mari sa pierzi atunci cand chiar avocatul care te reprezinta pledeaza impotriva ta, falsificand si manipuland evidente.

        2 - la CEDO, in cazul de fata, nu se discuta acuzarea adusa lui dracnea si nici vinovatia sau nevinovatia lui, indiferent cine o sa aiba castiga de cauza in acest dosar si am spus mai sus ce contesta dracnea.

        Si am incheiat discutia cu tine despre acest subiect, ca in micimea ta, tot dai cu minciuni si manipulari, cand realitatea este evidenta pentru oricine.

        Cat despre Gionel, nu am rezut o clipa ca e agent rus,am crezut ce cred si acum: ca este un prostovan (ca sa-l citez pe ilici), de care se poate folosi oricine, incluzandu-l si pe vantu.
   • +8 (8 voturi)    
    aoleo cate minciuni (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:12)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    vai de capu tau

    1 - e condamnat ca a furat voturi, nu ca a indemnat oamenii sa vina la vot.
    2 - eu pot confirma ca daa aveam justitia din america de nord, psd era de mult la puscarie si tu erai somer
    3 - tarile cu apa calda au CRITICAT TOT CE A FACUT PSD CU PRIVIRE LA LEGILE JUSTITIEI !!!
    minti aproape la fel de mult ca dancila si ponta!
    4 - a - CEDO nu achita sau condamna un om, ci o tara. CEDO poate decide doar daca romania a actionat corect (sau nu) cu privire la un proces si poate amenda (sau nu) tara ! ATAT! CEDO nu impune decizi!
    4 - b - parca cu dracnea urlati ca UE nu ne poate impune ce sa facem ca suntem stat independent. acum ca ar fi in favoarea lui dracnea, brusc ue ne impune ce sa facem! esti PE NI BIL !!!
   • +6 (6 voturi)    
    O sa castige .. (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 15:08)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    cum a castigat si voiculescu.

    Stim ce mare cunoscator al sistemelor juridice din America de Nord esti. Promiti ca o sa dispari de pe-aci dupa pronuntarea deciziei CEDO? Hai, te rog eu, ca suntem satui de borfasi.
  • +10 (10 voturi)    
   Irelevant. (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 13:28)

   Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui Futurist Irefutabil

   Ca avocat al unei parti, esti obligat prin lege sa faci tot posibilul sa aperi partea care te-a angajat.
   Daca la un moment dat te mustra constiinta sau esti convins ca aperi o cauza gresita, esti liber sa demisionezi si sa te angajazi in partea cealalta.
   Dar cat timp esti angajat oficial al uneia din parti nu ai voie sa pledezi in favoarea celeilalte.
   Judeatorii aia cred ca au fost bulversati si s-au simtit batjocoriti in momentul in care si-au dat seama ca atat avocatul cat si procurorul pledeaza pt nevinovatia acuzatului.
   • +4 (6 voturi)    
    Nu e asa. E incomplet ce spui tu. (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 14:35)

    midufi [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

    Viorel Mocanu nu era avocatul lui Draknea sau al Veorikai, el reprezenta interesul statului roman.
    Iar dumnealui a actionat impotriva statului, ca sa-l apere pe Draknea.
    Tocmai de aceea este dumnealui privit cu scarba, mai ales peste hotare.
    • +3 (3 voturi)    
     Cred ca nu ai inteles comentariul meu (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 15:38)

     Cataleya [utilizator] i-a raspuns lui midufi

     Reciteste-l.
     Mocanu era avocatul uneia din parti (nu conteaza ca e vb de statul roman, de Dragnea sau de Viorica)
 • +22 (24 voturi)    
  Pai, bine, mai oameni buni (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 9:58)

  , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

  d'aia si-a dat hamsetru' jos mustata!?
  D'aia plange el pe la judecatori?
  Hai, ma,... cine o mai consol(id)eaza p'aia mica?!
 • +25 (25 voturi)    
  bun (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 10:34)

  g01an [utilizator]

  deci asta este un prim pas foarte util.

  dar de ce acest gunoi nu sufera consecinte penale pentru ce a facut?
  • 0 (0 voturi)    
   Grajdan (Joi, 14 noiembrie 2019, 6:32)

   Sebastian. [utilizator] i-a raspuns lui g01an

   Dar Grajdan a patit ceva ?
 • +20 (20 voturi)    
  mda (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 10:45)

  SoulSearcher [utilizator]

  si pe nea viorel mocanu` (care mereu il vedem carand servieta pe langa dancila sau manda) cine il pune sub acuzare pentru actiuni impotriva statului roman ?

  ca daca nu faci exemple din astfel de indivizi, si altii vor prinde tupeu
 • +21 (21 voturi)    
  Un ticalos (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 10:46)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Un ticalos care a activat impotriva intereselor tarii TREBUIE SA PLATEASCA pentru ticalosia lui. Sa fie judecat si condamnat alaturi de toti INFRACTIORII pe care i-a aparat (din cloaca fetida psd+alde+udnr).
 • +19 (19 voturi)    
  in sfarsit! (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 11:03)

  liviu_ [utilizator]

  romania nu se mai face pres in fata hotilor!
 • +3 (5 voturi)    
  Mocane, (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 11:58)

  John M. [utilizator]

  Sunt o gramada de posturi de cioban libere in jurul Sibiului si in Maramures ca tu in guvern nu mai calci in veci. Nu te lua dupa Vasilica pentru ca aia in 2 saptamani nu va mai fi nimic in tara asta.
 • +6 (6 voturi)    
  ... (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 12:15)

  dumnezeu [utilizator]

  așadar iohannis are dreptate atunci cînd spune:
  "nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile."
  felicit decizia noului ministru de externe, bogdan aurescu, și aștept ca limbricul trădător viorel mocanu să suporte rigorile legii!
 • +6 (6 voturi)    
  Felicitari ! Vreau sa vad si cum selectati (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 12:18)

  deval [utilizator]

  urmatorul agent guvernamental la CEDO !! Sper sa alegeti un profesionist desavarsit !!
 • +4 (4 voturi)    
  Dnul Predoiu nu ne anunta nimic ?? (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 12:20)

  deval [utilizator]

  De acolo avem cele mai numeroase asteptari !!!
 • +7 (7 voturi)    
  mda (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 12:34)

  transpenibilus [utilizator]

  Pai viermusul de Mocanu er4a avocatul lui Dragnea sau avocatul Romaniei? Sau cumva Dragnea e statul roman...

  Pentru ca daca nu e avocatul lui Dragnea si-a incalcat juramantul si trebuie tras la raspundere si pedepsit exemplar. In primul rand sa returneze TOATE SALARIILE, SPORURILE, DIURNELE, CAZARILE, BENEFICIILE FINANCIARE si alte cele pentru ca a fostr platit sa apare statul roman. Pe care l-a tradat in folosul unui cetatean.

  Plus abuz in serviciu si restul angaralelor. Cum sa functioneze ok statul roman daca cei ANGAJATI DE POPOR sa-l serveasca tradeaza si lucreaza in folosul FAMIGLIEI PSD?
 • 0 (2 voturi)    
  Foarte bine ca Romania se apara corect la CDEO (Miercuri, 13 noiembrie 2019, 13:49)

  adi_69 [utilizator]

  dar articolul contine o imensa manipulare.
  CEDO nu este o instanta de apel impotriva instantelor nationale si nu poate anula sau modifica deciziile lor.
  Deci indifferent de verdictul CEDO, Dragnea nu scapa de condamnare. Cel mult primeste niste bani.


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by