Medicii legiști au încheiat necropsia în cazul bărbatului mort în urma bătăii din fața Parlamentului și au stabilit că decesul a fost cauzat de o hemoragie cerebrală produsă prin lovire cu un corp dur. Bărbatul avea și alte leziuni pe spate și pe membre, potrivit Poliției Capitalei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"La INML s-a încheiat necropsia persoanei decedate ieri, pe raza Sectorului 5. S-a concluzionat ca decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremității cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui și membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur. Pe corpul persoanei decedate nu au fost identificate alte leziuni”, a transmis Poliția Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a precizat că au fost duse la audieri mai multe persoane, că au fost continuate cercetările la fața locului, în Piața Constituției, și sunt vizionate alte imagini surprinse de camerele de supraveghere.

"În funcție de conținutul declarațiilor, dar și de datele ce rezultă din investigații și vizionarea imaginilor, vor fi duse la audieri și alte persoane”, mai arată sursa citată.

Scandalul de luni dimineață din Piața Constituției a degenerat după ce mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii, polițiștii găsind în fața Palatului Parlamentului și un pistol neletal, au precizat pentru Mediafax reprezentanți ai Poliției Capitalei. În urma conflictului, o persoană a murit, iar alta a fost rănită.

CITEȘTE ȘI: Unde au avut loc violențele din Piața Constituției - în centrul Capitalei, în apropierea sediilor unor instituții de forță ale statului român