Polițiștii au întocmit un proces verbal în care au consemnat că mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu poate fi pus în executare, în urma concluziilor medicilor, după ce mama Luizei a ajuns vineri seară la spital.

Politia RomanaFoto: Politia Romana

„Referitor la punerea în aplicare a mandatului de aducere pe numele doamnei Melencu, vă comunicăm că, în urma concluziilor medicale preliminare, politiștii din cadrul IPJ Dolj au intocmit un proces verbal în care s-a consemnat faptul ca mandatul nu poate fi pus în executare conform articol 266, alineat 3 Cod Procedură Penală”, informează IGPR, potrivit Mediafax.

Concret, alineatul 3 din articolul menționat arată:„Dacă persoana arătată în mandatul de aducere nu poate fi adusă din motive de boală, cel însărcinat cu executarea mandatului constată aceasta într-un proces- verbal, care se înaintează de îndată organului de urmărire penală sau, după caz, instanței de judecată”.

La domiciliul familiei Melencu au fost vineri agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice. Aceasta a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe.