Fetița în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 18 ore de căutări. Primele informații sunt că fata este în stare bună, relatează Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Române, Nicoleta, fetița în vârstă de 8 ani, dispărută vineri, în jurul orei 17.00, a fost găsită, sâmbătă, în jurul orei 11, într-o poieniță, lângă comuna Bisoca.

Primele informații sunt că fetița este în stare bună și nu are urme de violență pe corp.

Surse din rândul celor care au participat la căutarea fetiței din Buzău spun că atunci când a fost găsită, copila era speriată, pentru că petrecuse toată noaptea sub cerul liber.

Nicoleta a fost zărită din elicopter destul de departe de casă, într-o poieniță. Ea le-a spus, emoționată, salvatorilor, că a plecat spre locul unde se afla bunicul, la coasă, dar s-a rătăcit.

La locul unde a fost găsită copila a fost chemată o ambulanță pentru a verifica starea de sănătate a fetiței, apoi va fi dusă la spital, la Buzău.

Copila a fost căutată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a plecat spre bunicul său, aflat la aproximativ 500 de metri de casă, unde cosea o fâneață, și nu a mai revenit. La căutări au participat zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, fiind folosiți și doi câini de urmă.