O fetiță de 8 ani din Buzău este căutată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a plecat spre bunicul său, aflat la aproximativ 500 de metri de casă și nu a mai revenit, transmite corespondentul Mediafax.

La căutări participă zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, fiind folosiți și doi câini de urmă Potrivit Poliției Buzău, alerta a fost dată în jurul orei 21 când polițiștii au fost sesizaţi de dispariţia unui copil de 8 ani.

“La data de 13 septembrie a.c.,în jurul orei 21.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, PLOSCARU NICOLETA , de 8 ani şi 10 luni, din comuna Bisoca, sat Recea, județul Buzău, a plecat în jurul orei 17.00 de la domiciliu către o locație situată la aproximativ 500 de metri de domiciliu şi nu a revenit”, arată sursa citată. Copila ar fi plecat spre o zonă de fâneață, unde cosea bunicul său, însă trebuia să tranziteze o porțiune de pădure.

La căutări participă aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare, fiind folosiți și doi câini de urmă. Copila are o înălțime de 120 cm, greutate de 30 kg, păr șaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, față ovală. Era îmbrăcată cu un tricou de culoare alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roșu cu negru. “Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmite IJP Buzău.