Trei polițiști din Bistrița au fost filmați, joi, în timp ce ajutau un bătrân bolnav să traverseze, pe trecerea de pietoni, unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraș. Imaginile filmate de un trecător au devenit virale pe Facebook, relatează Mediafax.

politistii si batranulFoto: Captura video

Imaginile cu cei trei agenți vin după cepolițiști din Capitală au fost criticați miercuri pentru că au amendat o bătrână de 81 de ani pentru că nu a grăbit traversarea pe trecerea de pietoni.

Trei polițiști din Bistrița au fost filmați, joi, în timp ce ajutau un bătrân să treacă strada, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraș.

Polițiștii se aflau în coloană, la semafor și au observat un bătrân care se deplasa foarte greu pe trecerea de pietoni.

În imagini se vede cum cei trei polițiști, angajați ai Serviciului Rutier, au coborât din mașină și au atenționat șoferii din coloană să nu pornească după ce semaforul trece de culoarea verde până când nu reușesc să îl ajute pe bătrânul care se depasa cu dificultate să ajungă pe trotuar.

Întreaga scenă a fost filmată de un taximetrist care se afla în trafic și aștepta la semafor.

Imaginile, postate pe Facebook, au devenit virale, fiind distribuite de sute de ori și primind zeci de comentarii prin care polițiștii au fost felicitați pentru gestul lor.