Părinții Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o, sunt audiați de procurori joi, la sediul Poliției Caracal, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Conform surselor citate, anchetatorii vor să refacă întregul traseu al Alexandrei din ziua în care a fost răpită.

De asemenea, părinții Alexandrei au fost întrebați dacă doresc să se constituie parte civilă în dosar. Surse din anchetă au declarat că părinții fetei le-au spus anchetatorilor că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă și că nu vor bani de pe urma unei tragedii.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă, acesta va participa joi la o percheziție informatică, alături de avocatul său. Anchetatorii verifică telefoanele lui Dincă, precum și aparatul de fotografiat și laptopul ridicate din casa acestuia.

Miercuri s-au împlinit două săptămâni de la dispariția Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani luată "la ocazie" de Gheorghe Dincă. În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat încă de joi, de trei ori, la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Duminică, 28 iulie, după ce inițial a negat că le cunoștea pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul, declara procurorul șef adjunct al DIICOT Georgiana Hosu. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

DIICOT a anunțat oficial, sâmbătă, 3 august, că în urma analizelor făcute de Institutul Național de Medicină Legală pe fragmentele osoase ridicate din casa lui Gheorghe Dincă a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.