UPDATE Anchetatorii au aflat în intervalul 02.00-03.00 adresa presupusului criminal, dar au intervenit la 6.00 pentru că "autorizația era pentru ora 6.00". Explicații incoerente ale șefului Poliției Române,care dă vina pe "un vid legislativ"

de MH     HotNews.ro
Vineri, 26 iulie 2019, 17:42 Actualitate | Esenţial


Masina politie
Foto: Facebook
Polițiștii au aflat adresa principalului suspect în cazul uciderii fetei de 15 ani joi noapte, în intervalul 02.00-03.00, dar au intrat în locuință abia la ora 6.00 pentru că "autorizația de percheziție, emisă în jurul orei 3.30, era pentru ora 6.00 dimineața", spune șeful Poliției Române, chestorul Ion Buda, care invocă și "un vid legislativ". Explicațiile acestuia legat de cele câteva ore în care polițiștii nu au intervenit sunt incoerente, iar concluzia acestuia este: "Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane".

Polițiștii au aflat adresa principalului suspect în cazul uciderii fetei de 15 ani joi noapte, în intervalul 02.00-03.00, dar au intervenit abia la ora 6.00 pentru că autorizația de percheziție, emisă în jurul orei 3.30, era pentru ora 6.00 dimineața, a susținut șeful Poliției Române, într-o intervenție telefonică la Antena 3, unde a dat explicații incoerente. Inițial, el a spus că polițiștii nu au stat în fața porții, ulterior contrazicându-se.

Declarațiile șefului Poliției Române:
 • "La poartă nu a stat doar Poliția Română. A fost o echipă complexă, formată din procurori și polițiști și nu au stat la poartă. Eu mă voi deplasa acum la Caracal și vă voi da de acolo toate informațiile, stabilind ora exactă, ora la care s-a dispus și s-a semnat mandatul de percheziție.

 • Poliția a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00. Dar, repet, mă deplasez la Caracal și vă voi da toate datele exacte de acolo.

 • Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziție pentru ora 6.00 dimineața".
Întrebat din nou ce s-a întâmplat în acel interval, de la ora 3.30 până la ora 6.00, timp în care polițiștii au stat în fața casei, șeful Poliției a răspuns:
 • "Polițiștii nu au stat în fața casei, ei s-au deplasat în fața casei și au intrat la ora 6.00 (...) Există un vid legislativ. Am spus că ajung acolo și stabilesc toate datele.

 • Nu au stat în fața acel case, au supravegheat acea casă și la ora 6.00 s-a intrat, cu procurorul și cu toată echipa care a fost la fața locului".
Întrebat de ce nu au intrat polițiștii atunci când au ajuns, în condițiile în care legea le permitea și fără autorizație, Buda a răspuns:

 • "Da, există o precizare în Constituția României. (...) Trebuia să fie indicii concrete și clare...

 • Da, într-adevăr, nu trebuie mandat pentru asta. Poliția și procurorul au intrat atunci când a dispus domnul procuror de caz, la ora 6.00 dimineața. Procurorul de caz conduce operațiunea”.
Concluzia șefului Poliției Române: "Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane".

Condițiile în care se poate intra în domiciliul unei persoane sunt definite chiar în Constituția României, la articolul 27 unde, la litera b, se prevede că inviolabilitatea domiciliului nu se aplică dacă este vorba despre „înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane”.

Art. 27 – Inviolabilitatea domiciliului
(1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
(2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
d) prevenirea răspândirii unei epidemii.
(3) Percheziţia se dispune de judecător şi se efectuează în condiţiile şi în formele prevăzute de lege.
(4) Percheziţiile în timpul nopţii sunt interzise, în afară de cazul infracţiunilor flagrante.

Procurorul general Bogdan Licu spune că se putea interveni fără autorizația procurorului sau judecătorului la locuința bărbatului din Caracal suspectat de uciderea fetei de 15 ani. "Din momentul în care a fost identificată locația au trecut multe ore. Cu atât mai mult cu cât viața e pusă în pericol pot să intervină fără autorizația procurorului sau judecătorului. E incredibil dacă așa s-a întâmplat”, a spus Licu, la Antena 3, adăugând că "viața fetei putea fi salvată".Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

28719 vizualizari

 • +29 (35 voturi)    
  . (Vineri, 26 iulie 2019, 17:48)

  tirolez [utilizator]

  Trebuie maturati nenorocitii care au distrus legile. Acuzati de tradare nationala si complot pentru distrugerea tarii.
  • -2 (32 voturi)    
   care legi? (Vineri, 26 iulie 2019, 19:03)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   In cazul asta legea era ok si permitea. Sau tu ai citit alt articol si esti de acord cu militianul si vidul legislativ din capul lui?
   • +25 (35 voturi)    
    ... (Vineri, 26 iulie 2019, 19:13)

    tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    Ma refer la toata atmosfera generala de favorizare a infractorilor, cand pe toate canalele posibile de comunicare apar inalti demnitari care au o singura grija , protejarea drepturilor celor certati cu legea. Daca respectivul ii dadea in judecata ca nu i-au respectat drepturile? Normal ca prind curaj toti nebunii cand stiu ca nu patesc nimic.
    Si e doar inceputul.
    • -10 (14 voturi)    
     La cate adrese s-a dat autorizația de percheziție? (Vineri, 26 iulie 2019, 20:25)

     simplex1 [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

     Adresa celui arestat este singura pentru care s-a dat autorizația de percheziție incepand cu ora 6 dimineața sau polițiștii au primit vreo 5-10 permise pentru tot atâtea puncte suspecte?

     Dacă nesiguranță în localizare era ridicată și mai multe locații trebuiau controlate atunci era clar ca nu existau motive serioase ca organele de ordine să dea buzna peste cel puțin 5-10 oameni din imobile diferite din care numai unul, posibil, ar fi fost vinovat.
     • +5 (11 voturi)    
      Mda (Vineri, 26 iulie 2019, 21:16)

      transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      N-aveti pic de rusine, derbedeule postac rusesc. Pai nu voi urlati ca intra procurorii cu mascatii peste oameni "doar pt ca considera ca un copil e in pericol" ca in cazul Sorinei?

      Nu voi, derbedeule, ati urlat ca intra noaptea politia peste hotii psdalde si Ciordache a facut legea ca PERCHEZITIILE SE POT FACE DOAR INTRE ORELE 6-23?
      Eh, aici s-a ajuns. Derbedeule.
      • -1 (7 voturi)    
       aberezi (Vineri, 26 iulie 2019, 23:16)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

       Art 159 din NCPC este neschimbat din 2010.

       http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/120611

       Ai link, si cu ce s-a modificat si cand.. Poate se uita si alti destepti care abereaza cu pesedeul, ca doar atat ii duce capul, la faza ASTA.

       Il faci pe ala derbedeu pentru propriul tau habarnism infierbantat?

       Ciordache si Dragnea aveau treaba cu altele, nu cu asta.
     • +3 (9 voturi)    
      Troll infect, o viata de om nu e motiv??? (Vineri, 26 iulie 2019, 21:46)

      Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      Tu chiar existi???
     • +1 (1 vot)    
      Poi codul de procedură penală le cam dă (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 14:55)

      BleahBleah [utilizator] i-a raspuns lui simplex1

      Voie să dea buzna dacă există suspiciunea că acolo se află o persoană a cărei integritate corporală sau viață este pusă în pericol ...
      Și nu cred că era scandalul chiar atât de mare dacă polițiștii ar fi dat buzna în vreo 5 incinte, una dintre ele fiind a suspectului nostru iar acesta ar fi fost prins în flagrant în timp ce încerca să scape de cadavru de exemplu ...
      Plus gurile rele au spus că tatăl victimei a fost pus de poliție să spargă ușile la două locații căci dumnealor nu-și doreau probleme ... În loc să aștepte ora 6, nu au mai putut să-l ia pe taică-su și să-l bage iar la înaintare că în celelalte două cazuri? Ori dintr-o dată s-au apucat de citit Constituția României și a Codului de procedură penală ...
   • +8 (12 voturi)    
    te simti cu musca pe caciula? (Vineri, 26 iulie 2019, 19:35)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    ai fost printre utilizatorii care au sustinut modificarile la legile justitiei si codul penal. chiar si atunci cand au venit experti, criminalisti, diicot si au explicati toti la unison ca modificarile aduse vor face dificile interventiile in cazuri cu crime grave. aia in parlament poate au simtit presiunea si mai au o scuza, dar toti cei care i-au sustinut se fac partasi direct. inclusiv voi astia care doar postati niste mesaje, credeti ca nu au consecinte. au

    si ca sa lamurim, procedurile au fost facute praf in aceste cazuri, legislatie care era clara a fost dublata de prevederi contradictorii sau golita de sens. si din cauza asta, la ora actuala, nu este deloc clar pentru cei din teren cand au voie si cand nu pot interveni. aceste chestiuni puteau fi rezolvate prin modificari de regulamente si proceduri, dar la MAI a fost Dan pana acum care numai de asta nu s-a ocupat. au fost introduse modificari sa-i scape pe corupti si au efecte general valabile pentru toate tipurile de infractiuni. legea invocata in articol nu este singura care se aplica in acest caz. chestiunea fiind una penala, este foarte complexa...

    macar acum in al ceasul 100, cand ai de-a face cu un caz grav te puteai abtine. aici se vede de fapt calitatea umana.
    • -7 (9 voturi)    
     say what? (Vineri, 26 iulie 2019, 21:51)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui g01an

     Ia da-mi si mie unde am sustinut eu modificarile in integralitate la legile justitiei? Exceptand poate 2-3 chestii PUNCTUALE, nu ai cum sa sustii, in Romania, indiferent de partid, multe modificari la pachet. Doh. Astept link articol. Presupun ca nu ai o problema. Imi dau seama ca tu confunzi legile pe justitie cu cele pe economie, la care comentez mai mult, pentru ca sunt tot legi si pentru tine e tot aia, dar mai usor cu pianul pe scari.

     Gizas...
     • +2 (6 voturi)    
      hai, hai (Vineri, 26 iulie 2019, 22:52)

      g01an [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      te-am gasit cel mai des la propaganda pro-rusia in comentarii, daca asta intelegi tu prin "economie"...

      si trolling pe teme de justitie. plus diverse frustrari tipice antenistilor. tot un fel de trolling.
      • -2 (6 voturi)    
       :)))) (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 0:58)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui g01an

       De la justitie ai ajuns la rusia?:)))

       Prefer sa analizez o faza/situatie, nu s-o abordez stil mancurt. Daca un rus spune ca 1+1=2, tu esti in stare sa negi pana si aia, pentru ca a spus-o un rus. Orice rahat ambalat stars and stripes tie-ti miroase a trandafiri si halesti neconditionat. Vezi ca am comentat si la iran, siria sau libia, sunt si musulman, dupa mintea ta?

       Inca astept link-ul ala. Banuiesc ca nu-ti este greu sa-ti sustii afirmatiile, nu?

       Intre timp, am pus un link si la ncpc, ca si legat de legislatia EXISTENTA pe care onor militienii si porcurorii NU au aplicat-o, ai comentat sfertodoct. Bine, nu esti singurul. Sunteti o turma maaaaareeee. Zici ca esti politist, ca ala era cu vidul legislativ. (r)Aport!
  • +5 (5 voturi)    
   Dl. chestor este lipsit de logica (Vineri, 26 iulie 2019, 21:03)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Ce, ma, asteptati sa vedeti daca apa se face cub de gheata?! Sunteti la nivelul de experimente?!

   "Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane".

   Nenea chestor, indiciile corecte erau de cateva ore, multe ore, adolescenta era sechestrata, a sunat de 3 ori la 112 si legatura s-a facut si la politie, au vorbit si oamenii din subordine cu ea.

   Ce locuinta? In casa groazei, aia cu aer parasit, nu puteai sa deranjezi decat un dezaxat la 3 dimineata.Era gardul prea inalt? Dar cand au sunat vecinii? Dar? Dar?... Ce oameni care iau decizii vitale, aveti voi in politie? Dar nu va este rusine macar un pic?!
  • +7 (7 voturi)    
   vremea recoltei ! (Vineri, 26 iulie 2019, 21:07)

   Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   Culegem roadele politicilor deshantzate ale pesedelei imbecile !
  • +5 (5 voturi)    
   cred ca deviaza discutia (Vineri, 26 iulie 2019, 21:48)

   gic [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

   e adevarat, problemele sunt multe, peste tot, de sus in jos sau invers.

   insa la finalul zilei, NISTE oameni (care erau si politisti) au stat ca niste vite insensibile la poarta, asteptand sa se deschida programul de vizite.

   macar de data asta poate cineva va plati, si nu cu dat afara din sistem, asta nu e plata.

   p.s.
   sunt de acord cu ce spui, doar pentru exodul romanilor de dupa 89, clasa politica ar trebui sa plateasca pentru tradare nationala.

   nici in WW2 Romania nu a pierdut atatia oameni
 • +21 (33 voturi)    
  romania - sat fara caini (Vineri, 26 iulie 2019, 17:51)

  Itsoc [utilizator]

  militia e degeaba
  STS e degeaba
  procuratura e degeaba
  ministrii sunt degeaba
  guvernul e degeaba
  parlamentul e degeaba
  presedintele e degeaba

  remember #Apuseni #Colectiv
  aceiasi actori, alte fetze

  romanii condamnati sa fie sacrificati cu zile....fara ca cineva sa se impotriveasca.
 • +16 (18 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 26 iulie 2019, 17:53)

  Porumbelul Vidanjor [anonim]

 • +10 (10 voturi)    
  Vid este doar în țestele milițienilor. (Vineri, 26 iulie 2019, 17:55)

  Raoke [utilizator]

  Și ale apeviștilor și procurorilor, să nu fim răi. Iar dacă ar trebui să fim corecți, la 90% la sută dintre bugetari.
 • +19 (21 voturi)    
  Poate era o retea de traficanti de fete (Vineri, 26 iulie 2019, 17:58)

  D-or [utilizator]

  Care avea protectie...
  Poate protectorii nu stiau ca mecanicul mai si omora cite una...
  Poate asteptau ca fata sa fie livrata mai departe.
  • +9 (9 voturi)    
   M-as mira (Vineri, 26 iulie 2019, 19:12)

   unins [utilizator] i-a raspuns lui D-or

   sa nu fie implicati chiar politisti locali....
 • +18 (20 voturi)    
  al dracu' vid.... (Vineri, 26 iulie 2019, 18:02)

  minus [utilizator]

  e peste tot: in buget, in politica, in legislatie...acu' s-a intins chiar si in capul oamenilor.

  Eu zic sa ne rugam asa:
  Doamne, iarta vidului nostru, caci si noi vidam tot ce facem....
 • +15 (21 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 26 iulie 2019, 18:57)

  complet_retard [anonim]

 • +17 (17 voturi)    
  Comment sters de user (Vineri, 26 iulie 2019, 18:59)

  complet_retard [anonim]

  • +7 (7 voturi)    
   Astia (Vineri, 26 iulie 2019, 19:15)

   unins [utilizator] i-a raspuns lui complet_retard

   sunt incapabilii din institutiile statului, bugetari platiti degeaba... Salariul primit de ei este un FURT!
 • +9 (9 voturi)    
  "Nu te-ai nascut in locul potrivit" (Vineri, 26 iulie 2019, 19:13)

  John M. [utilizator]

  Ca multi altii care-si blesteama soarta...
 • -4 (20 voturi)    
  RO de azi -Raiul psihopatilor (Vineri, 26 iulie 2019, 19:52)

  Toni_Romania [utilizator]

  ADOLESCENTELE UCISE ÎN OLT
  In RSR era teroare si de frica Militiei si psihopatii in gen. stateau in banca lor. (Nu ca nu ar fi existat o anumita infractionalitate). Si ziua si noaptea orasele erau pline de patrule (sergent Militie + soldat cu arma). Nu erau taxiuri si mii de fete si femei ieseau din schimbul 3 la 11 noaptea si pe jos mergeau prin oras spre casă, fara sa dispara si sa ajunga sa fie taiate,ca azi, in Romania euroatlantică, plină de psihopati liberi care zburdă și își așteaptă victimele.
  • +5 (5 voturi)    
   .... (Vineri, 26 iulie 2019, 20:49)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   Ia mergi la biblioteca si citeste arhive. Am facut intr-o vacanta curat la bunica-mea in pod. N-am mai dormit o saptamana. Femei transate intr-un apartament de bloc, cu vecini care declarau dupa aia senini politiei "credeam ca taie lemne". La bloc?? Piromani, psihopati. Unele erau adunate intr-o carte, altele erau in reviste ceva gen politia va sfatuieste.
   Am crezut ca era o carte politista, asa parea dupa titlul, de unde, erau doar crime reale in care Militia isi demonstra geniul.
   Cand am intrebat-o de ce avea asa ceva, mi-a zis ca nici nu stia de cartea aia, probabil o primise "obligatoriu", cand cumparase o alta carte decenta, dupa cum se obisnuia. Iar pentru reviste fusese abonata, fiecare angajat de la ei avea abonament la cate ceva. Ca asa era pe vremurile alea, decideau altii ce citesti, ce si cat mananci etc.
   • -1 (9 voturi)    
    rîmaru (Vineri, 26 iulie 2019, 22:34)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui tirolez

    RSR a avut un Rîmaru în 40 de ani. Azi cu corupție și Pornhub care îi excită e raiul a mii de Rîmari care așteaptă victima la colț.
  • +2 (4 voturi)    
   Comment sters de user (Vineri, 26 iulie 2019, 21:11)

   Porumbelul Vidanjor [anonim] i-a raspuns lui Toni_Romania

  • +2 (8 voturi)    
   Ptiu (Vineri, 26 iulie 2019, 21:21)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   Ai ajuns sa te cateri pe cadavrele a doua fete doar ca sa faci apologia RSR si a Militiei, derbedeule postac rusesc? Traznite-ar!
   • -1 (7 voturi)    
    chiar ca esti penibilus (Vineri, 26 iulie 2019, 22:31)

    Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui transpenibilus

    in capul tau am facut apologia RSR-ului
    Te ai șucărit că mă iau de sistemu tău mafiotic este?
    • +1 (3 voturi)    
     Nu.. (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 3:39)

     Alius [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

     .. s-a sucarit ca un borfas ca tine are tupeul sa dea lectii. Este sistemul tau mafiotic, tu si cei ca tine l-ati votat si sustinut.
 • +13 (17 voturi)    
  Poliția = Miliția (Vineri, 26 iulie 2019, 20:03)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Instituție de incompetenti, slugoi politici ai CIumei Roșii. Tot ce știe sa faca e sa se bată cu protestatarii. In rest, sunt corputi si inhaitati cu infractorii. Imaginea Academiei de POlitie, insituie de plagiatori si infractori este EXACT imaginea Miliției Române.
  • +5 (7 voturi)    
   militia? (Vineri, 26 iulie 2019, 22:32)

   Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Miliția, de bine de rău, chiar mai apăra oamenii de infractori.
 • +7 (7 voturi)    
  politie (Vineri, 26 iulie 2019, 20:07)

  ------ [utilizator]

  Poate nu stiti ,vinovatele sunt cele doa fete,acum sapa si-o da cu legislatia ,posibil si extraterestri care au blocat ceva.
 • +9 (9 voturi)    
  Din amintiri, a mai fost un caz (Vineri, 26 iulie 2019, 20:48)

  OmniStudio [utilizator]

  in care victima a sunat la ore nepotrivite, si i-au zis sa astepte pana dimineata, ca nu arde...

  Repet ce am scris cu alta ocazie:
  " O zi de lucru perfecta pentru un politai roman arata cam asa: vine la servici, isi bea cafeaua, discuta cu colegii despre meciul de aseara, mai pune de-o afacere cu vre-un interlop, mananca, ragaie, casca, se scobeste, si la sfarsit, epuizat, scrie in registru cuvintele izbavitoare "in timpul serviciului meu nu s-a intamplat nimic deosebit".
  De aceea, orice perturbatie care ii strica acest program si il pune sa scrie, sa cerceteze, sa rationeze si sa gandeasca trebuie innabusita in fasa."
  De obicei reclamantul se alege si cu o amenda, ca sa se invete minte.
 • +5 (5 voturi)    
  Vai de capul nostru (Vineri, 26 iulie 2019, 20:52)

  Ion Popa [utilizator]

  Se va gasi un vinovat.
  In timp ce ne mor copii, animalul politic s-a gandit deja ca e avantajos sa taie capul STS.
  Vin alegerile si e greu de furat fara impiedicarea votului multiplu.
  In realitate, coruptia si incompetenta lor ne-au adus aici. Cine a votat legislatia de favorizare a infractorilor?
  Jegurilor, voi nu aveti copii?
  Aveti si inima de om in voi?
  :(
 • +5 (5 voturi)    
  Statul Român a rămas la nivelul (Vineri, 26 iulie 2019, 21:24)

  Con_stan_tin [utilizator]

  anilor 90, ca dotare, iar ca mentalitate undeva prin 70 când predomina PCR ( Pile, Cunoștințe, Relații). Fără o revoluție Statul n-are nicio șansă să prindă din urmă societatea civilă care este în 2019, cel puțin în privința tehnologiei în comunicații. Acest decalaj imens față de societate face Statul Român nefuncțional.
 • +4 (4 voturi)    
  sri (Vineri, 26 iulie 2019, 21:33)

  b51 [utilizator]

  https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21839961-cui-incredintat-sri-realizarea-controversatului-sistem-care-permite-cautari-avansate-baze-date-ministere-institutii-cheie-din-romania-bae-systems-gigantul-britanic-care-furnizat-unor-tari-arabe-sistem.htm

  Cat de incompetenti sunt astia? Protocoalele alea poate ar fi folosit la ceva, ca de supravegheati, suntem sigur.
 • -1 (9 voturi)    
  atansion (Vineri, 26 iulie 2019, 22:01)

  Toni_Romania [utilizator]

  Chemați Miliția să aresteze Poliția!!!
  • +4 (4 voturi)    
   fhurtin tot va da coltul postac jegos (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 0:26)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   vine vremea sa dati socoteala mizerii umane
  • +3 (3 voturi)    
   fhurtin tot va da coltul postac jegos (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 0:26)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

   vine vremea sa dati socoteala mizerii umane
 • +5 (5 voturi)    
  Incalificabil (Vineri, 26 iulie 2019, 22:52)

  Kepler [utilizator]

  Sa ai posibilitatea sa salvezi o viata si sa nu o faci cind ti se cere ajutorul si in plus cind asta este una dintre datoriile tale profesionale.
 • +5 (5 voturi)    
  jos comunistii (Vineri, 26 iulie 2019, 23:20)

  I [utilizator]

  trebuia sa sune si sa spuna ca e un protestatar pasnic #rezist! imediat s-ar fi umplut curtea cu pesedejarmi.
 • +2 (4 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 0:03)

  [anonim]

 • +3 (3 voturi)    
  vidul legislativ este creat intentionat! (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 9:11)

  Antenistontel [utilizator]

  de ciordache din caracal, nicolicea din mehedinti, gargamel, toti hotii tembeli din teleorman si imprejurimi in frunte cu dancila, la comanda psdragnea!
 • +4 (4 voturi)    
  Caracal (Sâmbătă, 27 iulie 2019, 17:34)

  rubini [utilizator]

  STS a localizat cu destula precizie locația .
  Daca suprapunem harta Gogle cu aria data de STS și o corelam cu informatia data de fetiță ” o casă mare ce pare părasită ” vom localiza casa cu pricina in aproximativ 20 de minute plimbadu-ne cu omulețul .
  Polițiștii ar fi putut identifica si mai repede având în vedere că sunt localnici .
  Dar să ne aducem aminte ca la Caracal s-a intâmplat un anumit accident cu O CARUȚA și se pare că ” victimele ” accidentului s-au rostogolit in curtea politiei unde au si rămas .


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by