Tânărul de 18 ani găsit spânzurat de crengile unui copac din Oradea, la o zi după ce susținuse Bacalaureatul, a obținut media 9,25 la examen, conform rezultatelor afișate luni, scrie Bihon.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Băiatul, absolvent al Liceului Teoretic "Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.

Potrivit rezultatelor afișate luni, tânărul, Ionatan Bîtea, a obținut media 9,25 la bacalaureat - 9,01 la Limba și literatura română, 9,85 la Istorie și 8,8 la Geografie.

Fosta dirigintă a băiatului, prof. Violeta Fetea, spune că Ionatan era un elev implicat în activitățile școlii și ale clasei și fusese admis la o facultate în China. "Avea un scop în viață, nu pot să înțeleg gestul său. A fost admis la facultate în China. Imediat după ce a aflat că a fost admis la facultate în străinătate mi-a spus: «Doamna dirigintă, mă bucur mult că am fost admis la facultate. Vreau să rămân acolo». Sunt șocată. Nu pot să-mi revin”, a declarat fosta dirigintă a băiatului.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înțelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învățătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză.