Un tânăr de 18 ani, absolvent al Liceului Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea, a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraș, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.

Masina de politieFoto: Facebook / Politia Romana

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax că nu există suspiciuni în privința morții tânărului, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac dintr-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ștefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparținând unui cetățean care trecea prin zonă.

Adolescentul, din localitatea bihoreană Alparea, nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înțelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învățătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susținuse examenul de Bacalaureat.