Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat, sâmbătă, că ”a trecut cu bine de ultima intervenție chirurgicală pentru remedierea unei afecțiuni a colonului”, operația având loc la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino”

Gabriela Firea si dr Iulian BrezeanFoto: captura facebook

”Totul a decurs fara niciun fel de complicatii, iar acum sunt supravegheată post-operatoriu”, scrie Firea pe pagina ei de Facebook, precizând că intervenția a avut loc vineri.

”Dragi prieteni, am traversat o perioadă foarte grea, în care problemele – deloc ușoare – de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă de la Primărie, și acestea, deloc puține. Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situații considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mâna pe inimă că în astfel de momente cobori cu adevărat cu picioarele pe pământ.

Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia și colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum și doctorii și întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare”, spune primarul general.

Citește și: