Un ”marș al normalității” este programat pentru sâmbătă, 22 iunie, de la 12.00, pe traseul Piața Victoriei, Romană, Universitate, Unirii, cu punct final Dealul Patriarhiei, în aceeași zi în care a fost anunțat marșul Bucharest Pride. ”Susținem cu toții familia întemeiată de un bărbat și o femeie”, arată afișul Marșului.

HotNews.roFoto: Hotnews

”Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriilor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei și propagandei ideologiei de gen în școli și paradelor depravate din România”, arată afișul evenimentului anunțat de Frăția Ortodoxă Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruință.

Marșul este prevăzut să se încheie la ora 15.00 la Dealul Patriarhiei.

Reamintim că în aceeași zi, de la ora 17.00, este programat Marșul Bucharest Pride, după ce anul trecut au participat peste 5.000 de persoane la eveniment.

„Bucharest PRIDE 2019 este manifestul pentru vizibilitate și solidaritate al comunității LGBTQIA+. În momentul de față românii nu își dau seama că au măcar o persoană LGBTQIA+ în viața lor. Facem parte din familii, avem colegi de serviciu, suntem beneficiari ai serviciilor de sănătate și educație din România. Vizibilitatea comunității produce schimbare astfel că așteptăm la Marș, împreună cu părinții și prietenii lor, parteneri de viață, angajatori și colegi. Împreună credem în solidaritate și în drepturi egale pentru toți, ” a declarat Patrick Brăila, Co-Președinte ACCEPT, asociația care organizează marșul alături de Mozaiq.

Citește și: