Vicepreședintele PSD Marian Oprișan a declarat marți, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, că "alegerile le-a pierdut PSDragnea", iar "de astăzi avem un nou PSD". ”Discuția pe justiție în PSD a încetat”, a mai spus Oprișan, susținând că persoanele care au probleme cu justiția nu vor mai putea face parte din conducerea partidului.

Marian OprisanFoto: Agerpres

”Alegerile le-a pierdut PSDragnea. De astăzi avem un alt PSD. Avem un PSD preocupat de problemele reale ale românilor și să le facem românilor o viață mai bună. (...) Discuția pe Justiție în PSD a încetat. Justiția trebuie să fie independentă, să aibă toate condițiile să funcționeze. În România trebuie înțeles un lucru - cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la pușcărie, dar pe bază de probe certe, nu de denunțuri calomnioase", a declarat liderul PSD Vrancea, citat de Mediafax.

El a mai susținut că cei care au probleme cu Justiția nu vor mai putea să facă parte din conducerea PSD.

Ședința conducerii PSD în care liderii au discutat despre strategia partidului după eșecul de la europarlamentare și după încarcerarea lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Social-democrații vorbesc deja pe voci diferite. Câțiva lideri vor ieșirea de la guvernare, însă nucleul dur al partidului încearcă să strângă rândurile. De la ora 18.00, va avea loc ședința Comitetului Executiv al PSD.