Mircea Badea s-a dezlănțuit împotriva premierului Viorica Dăncilă, după ce aceasta a anunțat că va vota la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis. "În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participă la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu", a scris Badea, pe Facebook.

Mircea BadeaFoto: HotNews / DP

Mircea Badea a postat pe Facebook un mesaj în care vorbește despre "ciuma roșie" și spune că "foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili".

"În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participă la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile", este mesajul integral postat de Mircea Badea.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, la Bacău, că va vota duminică atât la alegerile europarlamentare, cât și "pentru referendum", afirmând că este "un susținător al statului de drept, al independenței justiției”.

Ulterior, într-o intervenție telefonică la Antena 3, Viorica Dăncilă și-a nuanțat declarațiile, ea susținând că modul în care va vota va fi "conform cu linia PSD"."Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, respect linia partidului, iar modul în care voi vota va fi conform acestei linii”, a declarat Dăncilă.