Articol actualizat

Procesul lui Dragnea: Pronunțarea sentinței, pe 27 mai / Instanța a respins cererea de amânare formulată de avocații șefului PSD

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 20 mai 2019, 6:48 Actualitate | Esenţial


Dragnea la ICCJ
Foto: AGERPRES
Sentința definitivă în dosarul angajărilor fictive în care Liviu Dragnea a fost condamnat în prima instanță la trei ani și jumătate de închisoare va fi pronunțată în 27 mai, au anunțat luni judecătorii, după audieri care au durat șase ore. În aceeași zi, Curtea Constituțională a amânat pentru 5 iunie sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție formulată de vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache.


HotNews.ro a transmis LIVETEXT derularea audierilor

UPDATE 19:21 Pronunțarea sentinței în acest dosar este anunțată pentru 27 mai

UPDATE 19:20 Procurorul de ședință a cerut respingerea apelurile avocaților inculpaților. Urmează cuvântul inculpaților. Floarea Alesu a afirmat că că îi pare rău pentru cariera sa iar Olguța Șefu a declarat că la DGASPC Teleorman este „muncă enormă”.

UPDATE 18:16 Ședința instanței s-a reluat.

UPDATE 17:51 Ședința se suspendă pentru 15 minute.

UPDATE 17:18 Avocatul lui Liviu Dragnea cere desființarea senținței de 3 ani si 6 luni, primită în primă instanță, si achitarea clientului său.

UPDATE 16:41 Avocatul lui Dragnea susține că s-a împlinit termenul de prescripție specială și cere instanței să constate acest lucru.

UPDATE 15:50 Președintele completului de judecată de la Instanța supremă a anunțat că magistrații vor amâna pronunțarea unei sentințe în cazul lui Liviu Dragnea. Un avocat s-a declarat nemulțumit de ora târzie, iar președintele completului de judecată a spus că ”oricum vom amâna pronunțarea”.

UPDATE 15:36
Procurorul DNA spune ca Dragnea este autorul moral al infracțiunii de abuz în serviciu comisă de Floarea Alesu, fosta directoare a DGASPC Teleorman. Procurorul DNA a cerut aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, așa cum a apreciat instanța de fond.

UPDATE 15.18
Judecătorii au respins cererile avocaților de sesizare a CCR pe două excepții de neconstitutionalitate. A fost respinsă și solicitarea apărătorilor, de amânare până în 5 iunie. Au loc pledoariile finale, ceea ce înseamnă că este ultimul termen al procesului.

UPDATE 15.15 Procesul s-a reluat.

UPDATE 14.46 Ședința de judecată se suspendă.

UPDATE 14.41 Procurorul de ședință cere respingerea cererilor avocaților, despre care spune că sunt nefondate.

UPDATE 14:23 Unul dintre avocați cere amânarea până pe 5 iunie când ar urma să se ia o decizie la Curtea Constituțională în dosarul completurilor specializate.

UPDATE 13.55 Avocata lui Dragnea vorbește despre schimbarea unui judecator din completul de 3 care a judecat dosarul și cere citarea Colegiului de conducere a Inaltei Curti în legatură cu schimbarea unui judecator din complet. De asemenea, avocata invocă și două excepții de neconstitutionalitate. Una dintre ele vizează "restrângerea dreptului la apărare", iar cealaltă cererea DNA de schimbare a incadrării juridice în timpul apelului, deși DNA a renuntat la aceasta din urmă.

UPDATE 13.45 Procurorul de ședință anunța că DNA renunță și la cererea de schimbare a încadrării juridice a 3 inculpați, printre care și Liviu Dragnea, formulată la termenul din luna martie.

UPDATE 13.40 Procurorul DNA de sedință anunță că renunță la cererile depuse la Curtea Constituțională. DNA ceruse în acest sesizarea Curții Constituționale pe articolul din Legea 78/2000 privind completurile specializate de la instanța supremă și pe o decizie a Curții supreme legată de interpretarea unui articol din Codul Penal privind prescrierea faptelor, fapt care a contribuit la amânarea procesului din 15 aprilie pentru 20 mai. În solicitarea DNA se menționa că prin utilizarea unei sintagme atât de generale precum aceea de "complet specializat", s-a creat premisa aplicării aleatorii a normelor de competență, aspect care afectează dreptul la un proces echitabil.

UPDATE 13.34 Procesul lui Liviu Dragnea a început cu o întârziere de două ore și jumătate. Procesul era programat de la ora 11.00.

UPDATE 12.55 ​Curtea Constituțională a amânat pentru 5 iunie sesizarea privind conflictul dintre Parlament şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupţie, obiecție formulată de vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache.

O decizie favorabilă l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare în procesul angajărilor fictive. Lipsa completului specializat a fost invocată de avocații liderului PSD, care au cerut desființarea sentinței de condamnare și rejudecarea cauzei de către un complet specializat pentru judecarea cauzelor de corupție.

UPDATE 12.15 Magistrații instanței supreme au reluat ședința, pe care o suspendaseră, și judecă procesul fostului ministru Dan Șova, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora și al cărui proces se rejudecă după ce i-a fost admisă contestația făcută în baza deciziei CCR privind nelegalitatea completurilor de 5. Avocații lui Liviu Dragnea așteaptă pe holul instanței începerea procesului.

UPDATE 11.20 Procesul liderului PSD va începe mai târziu decât ora programată, 11.00, instanța având de judecat mai multe recursuri în interesul legii.

UPDATE 10.27 Câteva sute de oameni sunt la această oră în fața sediului instanței supreme. În mare parte sunt susținători ai liderului PSD. În zonă au fost mobilizați zeci de jandarmi.Unul dintre susținătorii lui Dragnea a spus că printre cei veniți la instanța supremă să îl susțină pe liderul PSD sunt și "elevi care învață după-amiază". El a susținut că manifestația nu este una organizată și că cei care au venit vor "o justiție dreaptă".

"(Manifestanții -n.r.) sunt din București. Sunt foarte mulți pensionari, elevi care învață după- amiază. Nu e o susținere organizată. Observați pancarte? Nu este nimic organizat. Nu au primit (bonificații -n.r.). Noi vrem o justiție dreaptă, nu cum a fost până acum, să fie condusă de un torționar de Lazăr. Un comunist torționar, într-o țară democrată, să conducă până mai ieri Justiție în România. Vrem o justiție dreaptă, democrată, așa cum ar trebui să fie", a declarat Costinel Alecsandrescu, unul dintre manifestanți.

UPDATE 9.25 Pe trotuarele din fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție se află aproximativ 150 de persoane. Acestea au pancarte cu mesaje precum "Nu-l mai vânați pe Dragnea", "Și eu sunt Dragnea".
UPDATE 9.00 În fața sediului instanței supreme s-au adunat zeci de susținători ai liderului PSD, unii dintre ei venind încă de la ora 8.00. La fața locului au fost mobilizați jandarmii, așa cum s-a întâmplat la toate termenele procesului, și au fost montate garduri de protecție.

În 15 aprilie, instanța supremă a dat un nou termen de judecată, 20 mai, ora 11:00, în dosarul angajărilor fictive, în care liderul PSD a primit, în primă instanță, o pedeapsă cu executare. După câteva zile, pe 19 aprilie, Curtea Constituțională a recurs și ea la o amânare, dând termen tot 20 mai la sesizarea făcută de Florin Iordache pe tema completurilor specializate, o decizie favorabilă urmând să-l scape pe Liviu Dragnea de condamnarea în primă instanță.

Înalta Curte - o judecătoare din complet este la câteva zile de pensionare

În urmă cu mai bine de o lună, la instanța supremă, Liviu Dragnea a susținut din nou în fața magistraților că este „total nevinovat” în dosarul angajărilor fictive, că acesta este unul politic și că dacă va fi menținută condamnarea la închisoare, ar vrea să știe pentru ce. Judecătoarea Luciana Mera, membră în completul de 5 care judecă acest dosar, urmează să se pensioneze în 1 iunie. Dacă până la acea dată nu va fi pronunțată o decizie, în complet va fi numit un nou magistrat, iar judecarea dosarului ar putea fi reluată. Între timp, faptele ar putea ajunge la perioada de prescriere.

Pe 21 iunie 2018, Dragnea, care are deja o condamnare definitivă în dosarul Referendumului, primea, în primă instanță, în acest dosar al angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Noua condamnare era primită cu urale de miile de manifestanți ieșiți în acea seară în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de modificările aduse de PSD-ALDE legilor justiției și codurilor penale.

Liviu Dragnea a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul care viza angajarea fictivă a două angajate - Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica - la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, lucrând de fapt la PSD Teleorman. DNA arată că, în calitate de preşedinte al Consiliului Județean Teleorman, Liviu Dragnea coordona şi controla activitatea DGASPC Teleorman și ar fi determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată la DGASPC Teleorman. Dragnea mai este acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În motivarea deciziei de condamnare, magistraţii instanței supreme notează că liderul PSD "a adoptat o conduită nelegală, antisocială şi imorală, în dezacord cu rangul demnităţii publice deţinute". De asemenea, magistrații arată în motivare că, prin influenţă şi putere, Dragnea a determinat-o pe fosta directoare a DGASPC Floarea Alesu să săvârşească infracţiunea de abuz în serviciu. Din octombrie 2018, când dosarul a intrat în faza de apel, a fost amânat pe parcursul a cinci termene de judecată.

Curtea Constituțională, trei amânări până acum

Curtea Constituţională a amânat în 19 aprilie, pentru 20 mai, decizia asupra sesizării vicepreședintelui Camerei Deputaților, Florin Iordache, pe tema constituirii completurilor specializate în cazurile de corupție de la instanța supremă.

Decizia de a amâna, pentru a treia oară pronunțarea, a fost luată pe motiv că nu s-au primit toate răspunsurile de la toate țările de la care s-a cerut punct de vedere prin agentul Comisiei de la Veneția, au declarat surse oficiale. Dacă CCR constată un conflict juridic între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție, sentinţele din prima instanţă în cazuri de corupție ar putea fi contestate și desființate, iar procesele reluate de la zero. O astfel de hotărâre l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea la trei ani și jumătate de închisoare în procesul angajărilor fictive.


Liviu Dragnea a admis, acum o lună, că efectul unei decizii favorabile a Curţii Constituţionale ar fi reluarea de la zero a procesului său.

În acest caz, Florin Iordache a sesizat CCR în luna martie, după ce Liviu Dragnea l-a lăsat pentru o săptămână președinte la Camera Deputaților. În sesizarea depusă la CCR, este invocat un conflict juridic de natură constituțională între Parlament și Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) pe Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție, pe tema completurilor specializate.

Mai exact, Florin Iordache susține în sesizare că toate procesele de corupție din prima instanță de la Înalta Curte de Casație și Justiție ar fi trebuit judecate de completuri specializate în fapte de corupție. Este invocat articolul 29, alineatul (1) din Legea 78/2000: "Pentru judecarea în prima instanță a infracțiunilor prevăzute în prezenta lege, se constituie completuri specializate”. În fața judecătorilor constituționali, vicepreședintele Camerei Deputaților a susținut că Înalta Curte a refuzat să aplice legea 78/2000 și să constituie completuri specializate pe corupție, că "a sfidat Parlamentul și a încălcat statul de drept".

La rândul său, șefa instanței supreme, Cristina Tarcea, a spus că toate completurile au fost specializate în corupție și că instituției i se cere acum "să pună cu mâna" judecătorii. Ea a mai spus că în fiecare an, începând cu 2005, toate completurile de la secția penală au fost specializate în fapte de corupție.Aceleași argumente au fost folosite și de avocații lui Liviu Dragnea în procesul angajărilor fictive, în care liderul PSD a fost condamnat de un complet de 3 judecători de la ICCJ la trei ani și jumătate de închisoare.

În documentele depuse la instanța supremă și consultate de HotNews.ro, avocații lui Liviu Dragnea au invocat o nulitate absolută, spunând că sentința a fost pronunțată de un complet penal obișnuit, ci nu de un complet specializat pentru judecarea cauzelor de corupție, așa cum prevede Legea 78/2000. Avocații au cerut desființarea sentințelor penale din 21 iunie 2018 pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție în acest dosar și rejudecarea cauzei de către un complet specializat pentru judecarea cauzelor de corupție. "Fiind vorba de o normă de organizare judecătorească obligatorie, iar nu supletivă, judecarea cauzei în prima instanța trebuia să aibă loc în fața unui complet specializat pentru cauzele de corupție", se arată în documentele depuse în instanță de avocați.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

139147 vizualizari

 • +65 (69 voturi)    
  Din amanare in amanare pana la prescriptia finala (Luni, 20 mai 2019, 7:05)

  D.M.A.Gogu [utilizator]

  Uite cum modificarile legislative in domeniul justitiei dau roade. In final va ramane totul in coada de peste: Dragnea cel neprihanit cu banii furati pentru el si pentru partid, judecatorii fara presiunea unei decizii ce le putea afecta cariera, Eventual o chemam pe justitiara de serviciu, atot-competenta Adina Florea sa se pronunte de urgenta si sa-i ancheteze pe magistratii care indraznesc sa nu fie in linie cu penalii. Doar fraierii care platesc impozite in Romania raman sa plateasca si pentru judecatori, si pentru Dragnea (vezi frauda TelDrum cu bani europeni).

  Dragnea va avea noi motive sa o dea cu abuzurile justitiei avandu-l pe el in prim plan, noi am facut sa curga lapte si miere (pe credit!), cei ce nu sunt cu noi sunt securisti, strainatatea care ne vrea jos. Mai sunt multi care cred toate aceste aberatii ale sale?
  • +33 (37 voturi)    
   da sa ii dea cu executare o data (Luni, 20 mai 2019, 11:23)

   Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui D.M.A.Gogu

   nu a aparut nimic sa il arate nevinovat. ce o tot amana asa ? chiar judecatorii astia nu vad ca e nevoie sa se dea un exemplu, sa vada ca nu se poate fura la infinit ??!!
   • +8 (8 voturi)    
    Sa vada ce zice poporul (Luni, 20 mai 2019, 21:33)

    Maspp [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

    Poporul decide la alegeri - justitia poporului.
    • +8 (8 voturi)    
     Din pacate... (Marţi, 21 mai 2019, 0:14)

     Prostu' satului [utilizator] i-a raspuns lui Maspp

     ... Dragnea a castigat oricum.
     A reusit sa discrediteze ideea de justitie si intreaga tagma judecatoreasca.
     Toate aceste amanari, precum si explicatia deschisa pe care am auzit-o azi - ca judecatorii amana decizia pentru ca sunt alegeri si, oricare ar fi ea, decizia ar influenta intr-un fel sau altul alegerile - este absolut lamentabila si impotriva insusi conceptului de justitie.
     Care va sa zica, noi judecam si dam sentinte in functie de oportunitate politica. Poate e oportun sa-l condamnam pe dl. Dragnea, poate nu, dupa cum zic sondajele, alegerile pentru parlamentul UE sau cine stie cine altcineva.
     Poate nu e oportun acum, dar poate n-o sa fie oportun nici la toamna, ca-s prezidentiale, si cu siguranta n-o sa fie oportun la anu', cand sunt si locale, si generale... de fapt, daca ne gandim bine, n-o sa fie niciodata oportun sa-l judecam pe dl. Dragnea.
     Si, daca nu e oportun sa-l judecam pe dl. Dragnea, cum am putea face o oribila discriminare pentru ceilalti lideri PSD?!? Sa nu-i judecam nici pe ei etc. etc. etc.
     Cam asta-i. M-am uitat ingrozit la imaginile de la mitingul PSD de la Targoviste. Aia e Romania adevarata, pentru care nu exista nicio speranta.
     Cred ca o sa urmeze victorii in lant ale PSD, corelate cu un nou val de emigratie. Pana si eu, la aproape 60 de ani, ma gandesc foarte serios sa-mi iau talpasita, mai bine dau cu matura pe strada dar mor intr-un loc cu aer respirabil, nu in mocirla asta infecta.
     O sa ramana "Romania lor", de 10-12 milioane de oameni care habar n-au pe ce lume traiesc (repet, uitati-va la imaginile de la Targhoviste) si care o sa traiasca prost din pomenile trimise de rudele de-afara si din ce resurse or mai gasi imbecilii astia de vandut... dar mandri ca sunt romani. Capra raioasa cu coada pe sus.
     Failed state. Nicio tragedie, nu suntem nici primii, nici ultimii. Iar Mama Rusie, in blandetea ei, o sa ne primeasca oricand la sanul ei, oricat de tembeli am fi.
     • +1 (1 vot)    
      gresit!! (Marţi, 21 mai 2019, 10:00)

      bancher [utilizator] i-a raspuns lui Prostu' satului

      Dragnea nu a castigat Ba chiar pot spune ca a pierdut....daca pe 27 mai e declarat vinovat va primi minimum 3 ani si 6 luni cu executare, ba chiar mai mult ptr ca a deranjat justitia cu recursuri nefondate.
      Pe 27 mai sunt sanse ff mari ca Dragnea sa fie bagat la inchisoare....iar de acolo nu mai poate conduce, va pierde tot, si in primul rand sefia partidului. Nici Adi Nastase nu a mai putut reveni dupa ce a facut puscarie, si nici Victor Ponta dupa ce a pierdut sefia partidului. Odata iesit din joc e aproape imposibil sa revii.
      Parerea mea strict personala e ca sansele ca Dragnea sa nu faca puscarie sunt minime.
     • -1 (1 vot)    
      eu cred ca sunteti superficial. cel putin (Marţi, 21 mai 2019, 10:09)

      cucuveaua mov [utilizator] i-a raspuns lui Prostu' satului

      daca dragnea ar fi fost condamnat atunci oamenii se relaxau - gata, am scapat de dragnea, justitia este libera, nu ma mai duc la referendum. aveau doar sa fie mai inversunati psd-istii. nasol
      daca dragnea ar fi fost liber (ori condamnare cu suspendare ori nevinovat) atunci s-ar fi iesit invers la vot.
      este foarte corecta decizia de a pronunta hotararea peste o saptamana. judecatorii trebuie sa "revada" ziua de ieri, trebuie sa cada de acord asupra pedepsei (ati vazut ca nu sunt mereu decizii de 3-0 sau 5-0) iar asta cere timp.
      problema principala este ca decizia instantei sa vina pana pe 31, ca pe 1 se pensioneaza un judecator.
      va incalzea cu ceva daca decizia venea pe 20 in loc de 27???
  • +35 (39 voturi)    
   daca e asa (Luni, 20 mai 2019, 11:26)

   Motanul_incaltat [utilizator] i-a raspuns lui D.M.A.Gogu

   judecatorii aia vor trebui sa justifice si amanarile astea.
   La anul zboara psd si pensiile alea speciale...
   • +11 (13 voturi)    
    Cui să justifice? (Luni, 20 mai 2019, 18:14)

    nick24 [utilizator] i-a raspuns lui Motanul_incaltat

    Că sunt favorabili lui Dragnea cu 4-1 , după CV și după înrudiri, încuscriri și găști...
  • +48 (54 voturi)    
   Alo jandarmeria ?? (Luni, 20 mai 2019, 11:40)

   ciuma.rosie [utilizator] i-a raspuns lui D.M.A.Gogu

   Pe astia care sustin psd nu-i mai bagam in dube ca la Topoloveni ?? Ca tot pe spatiu public sunt ...mama voastra de lepre, chiar nu credeti ca vremurile se vor intoarce si impotriva voastra si a sefilor vostrii slugi ale unui infractor ?
  • +29 (35 voturi)    
   Duminică sau niciodată (Luni, 20 mai 2019, 12:19)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui D.M.A.Gogu

   #E.U.votez
   • +15 (17 voturi)    
    eu si AZI cred --deja! (Luni, 20 mai 2019, 16:52)

    baimarean [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

    Dragnea va fi condamnat!
    Drakarissss!
    • +10 (10 voturi)    
     Hamster in Chains ! (Luni, 20 mai 2019, 19:20)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui baimarean

     Go Borcea la Irinuca !
  • +18 (24 voturi)    
   Dacă ești cinstit nu susții infractorii. (Luni, 20 mai 2019, 12:37)

   asavreau [utilizator] i-a raspuns lui D.M.A.Gogu

   Asta referitor la susținătorii lui Dragnea.Sunt convins că o cercetare a faptelor susținătorilor va demonstra că sunt infractori care nu au fost încă încarcerați și speră ca Dragnea să-i scape de pușcărie.
 • +35 (41 voturi)    
  mare (Luni, 20 mai 2019, 7:43)

  nahir [utilizator]

  minune dacă nu se mai amână încă o dată. Dacă tot iese la pensie una din judecătoare, pe 01.06, ce rost are să-i mai fie dată o hotărâre? Nu mai bine reiau tovarășii procestul? Că poate se prescrie, să poată după aceea hamsteru,l să pretindă că e nevinovat.
  • +26 (38 voturi)    
   Livache in Eternitate ! (Luni, 20 mai 2019, 9:24)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui nahir

   Romania in Libertate !

   Romania ! Trezeste te ! Voteaza Impotriva P$D ! Doar 4 europarlamentari sa aiba !
   • +16 (22 voturi)    
    Cam mult! (Luni, 20 mai 2019, 11:23)

    BEDE [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Cam mult și 4 europarlamentari. Cel mai bine ar fi 0, măcar timp de 4 ani, apoi poate 1-2...
    • +13 (19 voturi)    
     P$D are masa de votanti (Luni, 20 mai 2019, 13:56)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui BEDE

     Undeva la 2 milioane in Romania, daca nehotaratii sau alti "neintelesi"'vor vota altceva, cam atat culege P$D, ei viseaza la 7 sau 9 europarlamentari
     • +3 (3 voturi)    
      Cam asta e masa votanta pezede (Marţi, 21 mai 2019, 9:37)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui un domn

      Un milion sunt tembelii aia care vin la manifestatii pentru 50 de lei, saraci mintal sau indroctrinati a3...

      Restul sunt hotii si lipitorile ce ne fura tara si viata si timpul de la revolutie pana azi...
      Ii gasiti in functii publice cu familia lor cu tot, ii gasiti in firme abonate la contracte cu statul, ii gasiti ca actionari la doua firme cu acelasi obiect de activitate, una in faliment alta noua curata...
      Totul bazat pe manipulare, minciuna, servilism si prostire in masa spre propriul lor beneficiu.
   • +13 (17 voturi)    
    asa este! (Luni, 20 mai 2019, 14:42)

    Remarque [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Peste tot in tara sunt semnale ca oamenii s-au saturat de PSD, insa sunt ignorate de ei. Un rezultat slab la vot pentru PSD va fi insa confirmarea oficiala a acestui lucru.
    • +10 (10 voturi)    
     Go-Go-Go (Luni, 20 mai 2019, 19:24)

     un domn [utilizator] i-a raspuns lui Remarque

     Livache la bulau!
 • +24 (32 voturi)    
  In România (Luni, 20 mai 2019, 7:53)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Justitia este parte a statului securisto-mafiot si apara hotii.
  • +23 (27 voturi)    
   Sustinatori si jandarmi? (Luni, 20 mai 2019, 11:53)

   Jolly Roger [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Nu trebuia să mai menționați că în zonă sunt susținători și jandarmi - e același lucru!
   Spre rușinea celor care fac de râs această uniformă și jurământul depus!!!
  • +1 (1 vot)    
   absolut (Marţi, 21 mai 2019, 11:45)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   Nu au dat sentinta inainte de 26 mai pt. ca onor Mafia transpartinica, PSD-ALDE-UDMR, cu sprijinul neprecupetit al PMP si PNL (astazi intr-o opozitie mimata) nu vor sa aiba probleme pe 26 mai, cand situatia ar putea degenera.
   Iar Jandarmeria, killerul oficial al Mafiei, sigur ca-si va face datoria, dar este inca insuficienta ca numar, nu poate acoperi o tara intreaga. Mai sunt si clanurile tiganesti, asistatii, minerii si clientii de partid, care pot fi inarmati cu bate si transformati in mercenatri de ocazie, dar nu au experienta necesara si o razmerita s-ar putea solda cu victime si decimarea structurii Mafiei. Pana sa intervina Armata (care este cu ei, evident, nu cu poporul) se pot alege cu capetele sparte si cu averile facute scrum.

   Deci, strategia este terminarea taraseniei, definitiv, dupa alegerile astea pt. ca, pana la celelalte, dictatura PSD va fi instaurata total.

   Nu am nicio indoiala, Dragnea va fi achitat.
   Trebuie albit pana la 1 iunie, pt. ca, daca se reia procesul, situatia lui nu este clara. Si are nevoie de cazierul albit pentru alegerile care chiar conteaza, cele parlamentare si prezidentiale.
   Mai ales cele prezidentiale il intereseaza pe Dragnea, pt. ca altfel trebuie sa-i lase locul lui Tariceanu si nu vrea. Trebuie sa ia Cotroceniul pt. a avea politica externa in mana, ca sa duca la capat planul de scoatere a Romaniei din UE si NATO. Locul in Parlament si imunitatea le are asigurate oricum.
 • +29 (33 voturi)    
  amanare ... (Luni, 20 mai 2019, 8:14)

  sareta [utilizator]

  Bineinteles amanare !Sunt platiti regeste acesti magistrati TOCMAI sa aplice amanarile ...Ne mai miram in ce hal a reusit sa arate romania ,amanam la nesfarsit civilizatia si bunastarea .
 • +25 (31 voturi)    
  Se amana (Luni, 20 mai 2019, 8:28)

  dickins [utilizator]

  Nu va ajunge stirea cu Mazare? Vorbim mai incolo...
 • +22 (26 voturi)    
  Plateste in sfarsit caimacamul penal DLN ? (Luni, 20 mai 2019, 8:32)

  Plagarus [utilizator]

  Un hotz mai putin la varful politicii psd !
 • +22 (26 voturi)    
  Cu frica pe care o inspira acum justitiei (Luni, 20 mai 2019, 9:04)

  ABBV [utilizator]

  tovarasul Liv Jong Um .....cel mai probabil amanare. Singura scapare a Rromaniei , tinand cont ca suntem pe ultima suta de metri. Va fi ca urmatorul guvern sa fie curat de comunisti ... Si partidele care au fost in alianta cu ei ...la fel sa treaca printr-o mare epurare. In caz contrar va fi doar o prelungire a agoniei.
  • +12 (16 voturi)    
   ...istoria se repeta (Luni, 20 mai 2019, 10:57)

   blackbeard [utilizator] i-a raspuns lui ABBV

   Si agonia va continua, cum s-a tot intamplat de la revolutie incoace. De-ar fi prima situatie in care speram ca lucrurile se vor schimba semnificativ in bine.
 • +15 (21 voturi)    
  azi vedem daca justitia mai are ceva independenta (Luni, 20 mai 2019, 9:07)

  rov [utilizator]

  si daca CCR s-a transformat in instrument politic.
  • +18 (24 voturi)    
   Azi? (Luni, 20 mai 2019, 9:27)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui rov

   Cum adica, nu stim deja ca CCR este adunatura majoritar alcatuita din judecatori corupti, slugi ale clanurilor de hoti, unii kgb-isti si colaboratori cu CRIMINALII de la 89 (DOrneanu), altii fosti activisti pcr si turnatori la Secu (Enache), avocati ai penailor USL (PIvnivieru(, UDMR (Varga)? E Curetea Coruptiei din ROmania, institutie decrebilizata s care a pervertiti COnstitutia in interesul borfasilor. Niste Gunoaie!
 • +16 (20 voturi)    
  Astazi e zi mare... (Luni, 20 mai 2019, 9:11)

  ciubex [utilizator]

  Tovarasu' insa cred ca va scapa sau eventual se vor amana toate la o data ulterioara dupa alegeri.
  Evident, prin faptul ca unul dintre judecatorii de la Inalta Curte se va pensiona, se va relua intregul proces. Faptele se vor prescrie si uite cum tovarasul va fi numai bun de pus presedinte.
 • +19 (25 voturi)    
  imi e scarba... (Luni, 20 mai 2019, 9:20)

  liviu_ [utilizator]

  cum sa susti mai unu cu vreo 4 dosare penale??!?!?!
 • +16 (20 voturi)    
  spalare (Luni, 20 mai 2019, 9:24)

  Ilidia [utilizator]

  Tov. ciordache ar trebui condamnat ptr. fvorizarea infractorului daca nu cumva PSD a scos asta din Codul Penal...
 • +12 (16 voturi)    
  Comment sters de user (Luni, 20 mai 2019, 9:30)

  qwerasdf [anonim]

 • +12 (18 voturi)    
  Clar ca cristalul (Luni, 20 mai 2019, 9:30)

  Mircea1978 [utilizator]

  vor mai amina inca o data. Pina dupa alegeri.
  Daca partidul cu hamster sub nas pierde alegerile, se v-a da decizia dupa in defavoarea lu' conu' Livache. Daca cistiga, va fi in favoarea lui.
  Deci, e simplu.
 • +29 (37 voturi)    
  o zi perfecta (Luni, 20 mai 2019, 9:33)

  DoarEUEUEU [utilizator]

  o zi perfecta pentru mine ar suna asa:
  1. Liviu dragnea condamnat si bagat in puscarie
  2. Mazare adus si bagat in puscarie
  3. Dat liber sa fie judecat Tariceanu
  4. Inceperea recuperarii prejudiciului cauzat de cei de mai sus si altii.
  • +15 (19 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 20 mai 2019, 10:09)

   [anonim] i-a raspuns lui DoarEUEUEU

  • +12 (18 voturi)    
   Va veni si .... (Luni, 20 mai 2019, 10:28)

   paonipao [utilizator] i-a raspuns lui DoarEUEUEU

   ziua aceea!
  • +19 (23 voturi)    
   Ziua perfecta (Luni, 20 mai 2019, 11:04)

   blackbeard [utilizator] i-a raspuns lui DoarEUEUEU

   O zi perfecta ar fi cea in care fiecare roman va da dovada de conduita morala, implicare, responsabilitate, respect pentru cei din jurul sau si pentru munca, dorinta de a se autoeduca si a se dezvolta in societate.
   Astfel, coruptia, hotia si prostia vor fi fenomene izoltate in societate.
   E incredibil cum lumea spera ca problemele vor fi rezolvate doar prin inlaturarea unor analfabeti penali, care da, merita privati de libertati multi ani de acum inainte.
   • +5 (7 voturi)    
    de multe ori like (Luni, 20 mai 2019, 17:27)

    noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui blackbeard

    Din pacate prea putini mai vad sau exprima astfel de lucruri de bun simt!
  • +7 (9 voturi)    
   Sunt (Luni, 20 mai 2019, 14:54)

   2016 [utilizator] i-a raspuns lui DoarEUEUEU

   patru indivizi care nu sunt de acord cu ziua ta perfecta! Pentru ei, sultanul mafiot Dragnea este un ingeras persecutat de niste procurorii rai, care isi fac meseria!
 • +19 (25 voturi)    
  Banuiesc ca cei 150 de sustinatori sunt (Luni, 20 mai 2019, 9:59)

  ilex2013 [utilizator]

  membrii clanurilor mafiote romanesti si tiganesti, rude ale puscariasilor care mai spera sa scape si neamurile lor de puscarie odata cu Dragnea adica cei care in general sustin PSD+ALDE alaturi de asistatii social si cei cu retard mintal sever...
  • -22 (30 voturi)    
   Daca-i asa din ce clanuri erau cei care o (Luni, 20 mai 2019, 10:33)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui ilex2013

   sustineau pe Kovesi cand era chemata la Sectia Speciala, clanuri de cinstiti, oameni de onaore si nepartinitori?
   • +13 (19 voturi)    
    Mircica, breh, la Fundatia Varanului (Luni, 20 mai 2019, 11:11)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    Cati sustinatori platiti au venit ?
   • +14 (20 voturi)    
    baiete (Luni, 20 mai 2019, 11:45)

    liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    e fumata
    ICCJ tocmai ti-a facut de kko idolu adina florea!

    mananca .... miere in alta parte!
    • -14 (24 voturi)    
     Baiete, ce-ai fumat, spui si tu ceva sa te (Luni, 20 mai 2019, 15:18)

     xrogo [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

     afli in treaba si sa arati stapanilor ca esti activ, hai sa te lamuresc, sa nu ramai in eroare.
     Nici o ICCJ n-a facut pe nimeni de kko, pur si simplu un judecator a analizat motivele cererii de control judiciar si le-a gasit nefondate, dosaeul merge mai departe, se aduna probe si se audiaza martori si mai e cale lunga pana la ICCJ-ul amintit de tine!
     • +5 (11 voturi)    
      mai postacule (Luni, 20 mai 2019, 17:34)

      liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      1 - pot dovedi de unde castig salariu si pot dovedi ca am fost la referendumul de demitere a lui basescu (ultimu dintre ele). Asa ca mai usor cu aberatiile, da?
      2 - stiu ce a facut ICCJ. Nu am chef sa vb vorect juridic. am dreptul asta?! Ca voi pesedeii asa faceti , dar acum brusc ti-ai adus aminte ca eu nu am dreptul asta
      3 - faptul ca a fost pus un om sub control judiciar FARA dovezi e grav! Kovesi nu a facut niciodata asa! E normal sa se respinga unele sesizari de control judiciar, arestare etc... dar aici e vorba ca SS nu are NIMIC la dosar! Crezi ca e ok?!
      4 - da mai nu s-a terminat procesul. Serios, imi arunci in gura ceva ce nu am spus. Se trage de la stapanii tai din psd?!
      5 - faptul ca ICCJ a spus ca SS nu are practic dovezi impotriva lui Kovesi e o lovitura pt SS si s-au facut de kko. Eu asta am spus, ATAT!
      6 - m-as fi asteptat de la unu care urla ca LCK aresteaza oameni fara suficiente dovezi, da fie la fel de vehement si cand altcineva face asta (de data asta chiar dovezit). ipocrizie much?!
      • +1 (3 voturi)    
       Mai omule, de cate ori ti-am ca nu a (Marţi, 21 mai 2019, 9:19)

       xrogo [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

       fost nici o judecata la ICCJ, un judecator de drepturi si libertati a vazut probele pentru care s-a dispus controlul judiciar si le-a anulat , acel judecator nu putea sa comenteze nimic despre dosar, dosarul se judeca pe fond dupa trimiterea in judecata iar aia cu Kovesi care n-ar fi facut niciodata asa ceva e chiar gogonata, pai mai postac naiv, de cate ori ieseau cu catuse-n maini inculpatii si statea 24 de ore la bulau fiind eliberati apoi de un judecator, ai sarit de cur in sus si atunci, sa-ti dau un caz concret, Olguta Vasilescu!
   • +6 (6 voturi)    
    ICCJ desființează acuzațiile aduse Codruței Kovesi (Luni, 20 mai 2019, 21:48)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    de Secția specială: "Judecatorul de drepturi si libertati retine neindeplinirea conditiilor necesare inceperii urmaririi penale in personam si punerii in miscare a actiunii penale (lipsa de claritate a acuzatiilor, aspect ce echivaleaza cu inexistenta notificarii oficiale, existenta unui caz de stingere sau impiedicare a exercitarii actiunii penale, lipsa probelor), nemotivarea ordonantei prin care s-a dispus luarea masurii controlului judiciar, impunerea altor obligatii decat cele expres si limitativ prevazute de lege.

    Toate aceste vicii se subsumeaza unor conditii de legalitate care, odata dovedite, fac inutila analiza elementelor ce tin de temeinicie"
 • +21 (27 voturi)    
  adunare publica neautorizata (Luni, 20 mai 2019, 10:16)

  jescu [utilizator]

  "Zeci de susținători ai liderului PSD s-au adunat deja la instanța supremă". E adunare publica neautorizata ? La politie si amenda :)
 • +19 (25 voturi)    
  "Si eu sunt Dragnea" (Luni, 20 mai 2019, 10:23)

  D.M.A.Gogu [utilizator]

  Suna a autodenunt! Multi infractori are tara, iar cu astfel de votanti rezerva de cadre e nesecata.
 • +25 (31 voturi)    
  LA DUBA (Luni, 20 mai 2019, 10:56)

  Razinho [utilizator]

  MESAJ CATRE JANDARMERIE ...
  Va rog sa va faceti datoria si sa bagati la duba pe toti cei care s-au adunat acolo cu mesaje de sustinere pentru Dragnea, asa cum ati facut si la Targoviste!

  Daca e lege, sa fie pentru toata lumea, ZIC!
 • +18 (26 voturi)    
  Unde e JANDARMERIA? (Luni, 20 mai 2019, 10:57)

  AlinCri [utilizator]

  <<<Pe trotuarele din fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție se află aproximativ 150 de persoane. Acestea au pancarte cu mesaje precum "Nu-l mai vânați pe Dragnea", "Și eu sunt Dragnea".>>>

  Unde e jandarmeria sa ii bage in dube si sa ii duca la legitimat pe acesti "Dragnea"?
 • +8 (12 voturi)    
  Le urez, marelui ganditor, (Luni, 20 mai 2019, 11:09)

  ruskimushki [utilizator]

  si amicilor din ccr si de prin tribunale, uniti in dragoste de patrie pe PF, aceeasi inima tare ca a lui Mihai Constantinescu.
  Fiecare generatie cu degeneratii ei.
 • +12 (14 voturi)    
  din pcate sunt sceptic` (Luni, 20 mai 2019, 11:44)

  liviu_ [utilizator]

  1 - poate sa fie scapat de slugile de la ccr
  2 - si-a adus armata de slugi care sa-l sustina. Sunt asa pt impresia artistica (si oarecum pentur a influenta judecatorii)
  3 - judecatorii deja s-au dovedit lasi. si nu trebuie decat sa amane pentru 2 iunie si deja s-a terminat procesu...

  acum sa vedem dar din pacate suntem deja in cea mai nasoala periada a romaniei de dupa 90 si lucrurile nu prea pot merge inainte prea curand!

  sa nu ne mintim : chiar daca psd + alde obtin 20% (ceea ce e practic imposiibl) tot ei o sa ramana la putere si o sa fie si mai ai dracu in distrugerea tarii!

  evident asta nu inseamna ca sa ne oprim din proteste! De asemenea noi TREBUIE sa mergem la vot SI la referendum!
 • +15 (17 voturi)    
  Ca la topoloveni (Luni, 20 mai 2019, 11:47)

  racing [utilizator]

  Dar cei din fata iccj au autorizatie? Sau pot fi condusi la sectie pt identificare si amendati conform legii?
 • +18 (20 voturi)    
  mda (Luni, 20 mai 2019, 12:36)

  SoulSearcher [utilizator]

  daca trece cineva si face poze incet la toata coloana de "simpatizanti" vom descoperi:

  - 30% interlopi (unii eliberati in baza legilor deja modificate)

  - 30% bugetari membri de partid psd, pusi in functii sus pe 10.000 lei net pe luna

  - 30% pensionari amariti platiti cu 50 lei

  - 10% angajati antena3 :DDDD
 • +8 (10 voturi)    
  asadar si prin urmare (Luni, 20 mai 2019, 13:17)

  dinfranta [utilizator]

  <<<Pe trotuarele din fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție se află aproximativ 150 de persoane. Acestea au pancarte cu mesaje precum "Nu-l mai vânați pe Dragnea", "Și eu sunt Dragnea".>>>
  adresa e-mail jandarmerie Bucuresti :
  jandarmerie@mai.gov.ro.
  trimit e-mail cu reclamatie - adunare ilegala in spatiul public. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi.
  La treaba !
  • -7 (13 voturi)    
   Pentru tine si pentru altii ca tine, (Luni, 20 mai 2019, 15:20)

   xrogo [utilizator] i-a raspuns lui dinfranta

   sustinatorii lui Dragnea n-au impins in gardurile de protectie, n-au urlat si n-au folosit invective si onomatotpee, n-au aruncat cu obiecte in ceilalti, asa cum au facut cei care manifestau impotriva lui Dragnea si au fost saltati si dusi la identificare si amendare!
   • +4 (4 voturi)    
    Sustinatorii Bagabontului Stirb (Luni, 20 mai 2019, 19:32)

    Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    au fost Cuminti, vai ce mare realizare, dar pierzi esenta!!!!
   • +4 (4 voturi)    
    Aha, deci sunteti de la Jandarmerie, (Luni, 20 mai 2019, 20:03)

    dinfranta [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    de imi dati explicatii. Bine inteles, tutuindu-ma, ca asa-i frumos cind esti jandarm !
   • +2 (2 voturi)    
    Ce frumoasa este .. (Marţi, 21 mai 2019, 9:57)

    Alius [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

    .. realitatea voastra, a borfasilor. Dar realitatea-realitate este altfel: sunteti niste borfasi, mincinosi, violenti etc.

    "Roxana Costaş, prezentatoare a canalului TVR Iaşi, a fost agresată fizic în timpul mitingului PSD de la Iaşi. Jurnalista transmitea live pe Facebook în momentul în care un bărbat s-a apropiat nervos de ea întrebând-o de ce filmează. În imaginile surprinse se poate vedea cum individul o loveşte cu o pancartă, iar filmarea se întrerupe brusc. Ulterior, jurnalista a scris: „Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!“. De asemenea, Roxana a precizat că nu a fost rănită grav, doar a fost lovită şi i-a scăpat telefonul, însă subliniază că lucrurile ar fi putut degenera dacă mai mulţi colegi nu i-ar fi sărit în apărare."
 • +11 (15 voturi)    
  amanarea amanazrii (Luni, 20 mai 2019, 13:17)

  DoarEUEUEU [utilizator]

  Nu inteleg de ce nu se judeca fapta. Daca Gigel fura o gaina (sau in cazul asta tot cotetul) este aceiasi fapta indiferent daca este un complet judecat de 3 sau 5 judecatori. Fapta (furtul) nu exista daca sunt 5 sau 3 judecatori? Gandire de infractori...
  • +6 (6 voturi)    
   Sistemul e de vina (Luni, 20 mai 2019, 15:32)

   John_english [utilizator] i-a raspuns lui DoarEUEUEU

   in sistemul british exista "trial" unde se rezolva toate neclaritatile inainte dar odata procesul intrat pe rol totul se misca super rapid.

   uite la colaboratorii lui Trump cum au ajuns la inchisoare extrem de rapid dupa emiterea acuzatiilor. si au fost decizii grele.
 • +5 (7 voturi)    
  Motivul ? (Luni, 20 mai 2019, 13:33)

  ruskimushki [utilizator]

  fetitze, bani sau carne de porc ?
  Sau mafia ii ameninta cu decapitarea, ca pe Trasca ?
 • +3 (5 voturi)    
  Sa avem incredere in justitie? (Luni, 20 mai 2019, 14:27)

  tontu [utilizator]

  Pariu ca iar o amana ca sa se prescrie. Tarcea sa plece pentru ca voit sa din necunoastere a favorizat infractorul.
 • +11 (13 voturi)    
  Siretlic ieftin (Luni, 20 mai 2019, 14:55)

  Isobar [utilizator]

  al CCR care amana decizia dupa alegerile si referendum
  din 26 Mai.
  O "banda" pusa in slujba apararii hotiilor cu frica de urmarile posibile.
  • 0 (0 voturi)    
   informatii pe surse (Marţi, 21 mai 2019, 12:03)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui Isobar

   "Orice va decide CCR nu va afecta sentinta ICCJ, ci doar ii va oferi posibilitatea liderului PSD, in cazul in care doreste, sa depuna o contestare in anulare" - este preluat dintr-un articol din Adevarul.

   Deci presa stie deja, probabil pe surse, ca va fi achitat cu siguranta. Daca nu de ICCJ, atunci de CCR.
 • +8 (10 voturi)    
  Scarba (Luni, 20 mai 2019, 15:09)

  VARCIOROVA [utilizator]

  TOTALA
 • +10 (12 voturi)    
  intrebari (Luni, 20 mai 2019, 15:11)

  sile1 [utilizator]

  Oare ce jocuri fac mizerabilii astia ?

  Cei asa greu sa dai o decizie intrun asemenea caz ?
  Le mai trebuie vreun an sau poate doi ca sa se pronunte intro cauza pe care un om ,cu minima pregatire juridica si inteligent, o poate solutiona cu celeritate ?
  Le lipseste curajul sau asteapta " indicatii " care nu mai vin ?

  CCR-ul a uitat probabil ca este o institutie in slujba poporului ( nu a unui individ ) si in aceasta calitate are DATORIA sa rezolve rapid si sa informeze populatia asupra deciziei luate,indiferent care este ea, nu sa se ascunda dupa deget.
  • 0 (2 voturi)    
   Pai si la mineriade (Marţi, 21 mai 2019, 8:55)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui sile1

   a devastat cineva Bucurestiul ? E fake news de-al "golanilor".
 • +13 (15 voturi)    
  o amanare in iunie (Luni, 20 mai 2019, 15:11)

  liviu_ [utilizator]

  ar duce la salvarea lui dracnea cu o COMPLICITATE a judecatorilor!
  ceea ce este inadmisibil intr-un stat de drept!
 • +12 (14 voturi)    
  Cel mai mare damage il face legal, mergeti la vot! (Luni, 20 mai 2019, 15:20)

  andrei14vl [utilizator]

  Jos palaria justitiei pentru ca a gasit aceste ilegalitati care ar putea compromite viitorul politic lui Dragnea.

  Doar ca angajarile astea fictive de la DGASPC Teleorman au fost doar niste greseli de novice facute la inceput de "cariera".

  S-a perfectionat mult de atunci. Acum are propriul guvern fictiv, propriul parlament fictiv, primari fictivi si bineinteles judecatorii lui fictivi. Toti anagajati perfect legal si democratic. E doar o chestiune de timp pana ce si angajarile de la DGASPC devin legale.

  Asa ca ne amagim degeaba ca o sa fie condamant sau ca lucrurile o sa mearga mai bine daca e condamnat. Cine o sa conduca tara fara el, angajatii lui fictivi?

  Mergeti la vot daca vreti intr-adevar sa-l condamnati pe Dragnea si PSD-ul. Pentru toate nedreptatile care ni le fac acum si-au castigat dreptul democratic de a le face la ultimele algeri locale si parlamentare.
 • +12 (14 voturi)    
  coșbuc. (Luni, 20 mai 2019, 15:30)

  dumnezeu [utilizator]

  pentru gunoaiele cu obraze subțiri, pesediștii de mătase peste trening, ăia care ascund lingouri de aur prin pereți și tablouri prin seifuri, sau viceversa, lături bipede pentru care mesajul plăcuțelor suedeze este insuficient, precum și pentru nevertebratele care susțin cangrena pesedistă, țin neapărat să vă transmit, alături de poetul internațional, mesajul:

  "hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  nici în mormânt!"

  26 mai este doar începutul.
 • +10 (14 voturi)    
  UPDATE 15:50 (Luni, 20 mai 2019, 16:00)

  Itsoc [utilizator]

  ”oricum vom amâna pronunțarea”.

  Normal ca o amanati, ca niste slugi pesediste ce sunteti.

  Justitia Romana a murit, traiasca Justitia de Teleorman! Inainte spre dictatura cu viteza!
  • +10 (12 voturi)    
   nu e chiar asa (Luni, 20 mai 2019, 16:16)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   procesul se termina azi. Ei amana doar sentinta care o sa o comunice zilele urmatoare.
   Din ce inteleg eu in momentul de fata dracnea nu mai poate scapa prin amanare , sentinta o sa fie data inainte de 1.06!

   Acum sa speram ca o sa dea sentinta corecta si o sa scapam de panarama asta! Desi chiar daca-l condamna mai are o sansa pe 5 la CCR
 • +18 (18 voturi)    
  Ora tarzie (Luni, 20 mai 2019, 16:01)

  Tequila [utilizator]

  "Ora tarzie" la 15:30? La ce salarii au judecatorii, ar trebui sa lucreze zi si noapte si in weekend pana finalizeaza dosarul.
  • +14 (16 voturi)    
   de acord (Luni, 20 mai 2019, 16:16)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Tequila

   pana mea incepe la 11 procesu... la 15:30 e "ora taarzie"

   frate.... stiu part-timeuri in care se munceste mai mult!
   • +3 (3 voturi)    
    pardon ! (Luni, 20 mai 2019, 16:53)

    Dimijoarei_Obt [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Au inceput cu intarziere de 2 ore ! Bah esti nebun ?!
 • +11 (15 voturi)    
  l-au ciuruit ... (Luni, 20 mai 2019, 16:09)

  olariub2005 [utilizator]

  Procesul se termina; vom avea verdict pana la sf lunii.
  Scot sampania de la rece, individul va fi in puscarie in curand.
  • +9 (11 voturi)    
   D. A. (Luni, 20 mai 2019, 16:34)

   GigiIonescu [utilizator] i-a raspuns lui olariub2005

   Doamne ajuta!
   • +3 (3 voturi)    
    Crezi ca-l lasa Camera Deputatilor (Marţi, 21 mai 2019, 8:56)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui GigiIonescu

    for decisional, gasca de amici, samd ?
    Asta-i untouchable.
    Din pacate.
    Da o lovitura de stat.
 • +15 (15 voturi)    
  Nimeni nu se supara pe judecatori? (Luni, 20 mai 2019, 16:10)

  GigiIonescu [utilizator]

  Inteleg toata ura indreptata importiva lu tov D.

  Dar problema nu e el, problema este ca judecatorii nu isi fac treaba, care nimeni nu ii opreste sa si-o faca.

  Pe ei trebuie sa fim noi suparati cu totii .....
  • +5 (7 voturi)    
   Si Handarmeria care apara hoția (Luni, 20 mai 2019, 17:17)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui GigiIonescu

   Banner ""Insist pentru statul de drept" confisct abuziv pe motiv ca incinta la violenta. Gandire de jandarm mancrutizat, gata oricand sa comita abuzuri si bestilitati atunci can sefii lor dau oridine (fie ele si CRIMINALE, ca in august 29-018)
 • +8 (14 voturi)    
  O mizerie (Luni, 20 mai 2019, 16:21)

  DoarIonel [utilizator]

  Este PSD-ul și Dragnea.
  Din păcate nu are cine să ne scape de ăștia.
  • +5 (5 voturi)    
   Tot la pomana? (Luni, 20 mai 2019, 19:01)

   blackbeard [utilizator] i-a raspuns lui DoarIonel

   Cine ai vrea sa ne scape de ei? Nu cumva e datoria fiecarui roman? Societatea e formata din indivizi. Fiecare individ e parte din societate. O societate bolnava, disfunctionala, inseamna ca este formata majoritar din indivizi indoielnici, bolnavi.

   Pacatul tau ca ai apelat la "cineva" (generic), care printr-o minune ar rezolva situatia. Vezi ca si neo-bolsevicul penal foloseste acelasi limbaj. Tipic mioritic, neasumarea responsabilitatii. Adevarul doare..
   Cum scriam mai sus, naiv sa fii sa crezi ca se va schimba ceva in curand, cu astfel de mentalitate colectiva. Dar, speranta moare ultima...si noi inaintea ei.
 • +8 (8 voturi)    
  termenul de prescriptie specială. (Luni, 20 mai 2019, 16:49)

  sbangi [utilizator]

  a fost votata numai pt. psdisti adeverati, numai asa puteti sa-l scoteti din puscarie.
  • +3 (3 voturi)    
   nici nu prea inteleg (Luni, 20 mai 2019, 17:09)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui sbangi

   ce dracu e aia...
   sper sa nu pice in plasa judecatorii... sa vedem...
 • +6 (10 voturi)    
  serios? (Luni, 20 mai 2019, 17:05)

  liviu_ [utilizator]

  "Avocatul lui Dragnea susține că s-a împlinit termenul de prescriptie specială și cere instanței să constate acest lucru."

  really?! frate uite d-asta sunt de parere ca un avocat bun e un avocat mort. Bine exagerez , evident. Nu sunt toti asa, dar multi avocati merita batuti nene....
 • +6 (8 voturi)    
  Dragnea! Repede la Brazilia! (Luni, 20 mai 2019, 17:15)

  Intermezzo [utilizator]

  Pina nu se ocupa avionul. Dar vezi ca acolo Bolsonaro e mult mai rau decit Iohannis. E negru-n cerul gurii si mininca BORFASI pe paine.
 • -6 (10 voturi)    
  Art. 122 Cod penal Termenele de prescripţie (Luni, 20 mai 2019, 18:03)

  sbangi [utilizator]

  d) 5 ani, când legea prevede pentru infracţiunea săvârşită pedeapsa închisorii mai mare de un an, dar care nu depăşeşte 5 ani;
 • +9 (9 voturi)    
  Timing bine ales :) (Luni, 20 mai 2019, 19:31)

  John_english [utilizator]

  Sentința se pronunță pe 27 Mai, adica la o zi dupa europarlamentare.

  Judecătorii vor sa vada cine iese câștigător la alegeri mai intai si dupa aia verdictul.

  :))
 • +9 (9 voturi)    
  Asa ca, iesiti la vot sa le-o dati in Bot la psd (Luni, 20 mai 2019, 19:34)

  Parzivall [utilizator]

  Daca psd scoate putine procente, Hamstarul intra la Racoare, ca o sa aiba Curaj juzii!!!
 • +8 (8 voturi)    
  pe 27 mai... (Luni, 20 mai 2019, 19:38)

  revo [utilizator]

  pana la urma nu avem de ce sa ne miram - supravietuirea este una din legile fundamentale ale vietii. Exact asta face onor ICCJ - supravietuieste!
  Asteapta sa vada ce se intampla pe 26 mai, la alegeri si referendum, dupa care, gata, da si sentinta, in functie de rezultat.

  JEGURI!

  Mi-e mila de Pamantul asta! Unde te uiti, doar jigodii fara viziune (alta decat imbogatirea prin furt si specula), fara boase si fara constiinta, cocotate in varful piramidei. Nu doar in Romania, fenomenul este general valabil. Daca stramosii nostri africani ar fi fost condusi de astfel de scursori, omul ar fi disparut inainte de a fi iesit din Africa.
 • +9 (9 voturi)    
  Dupa alegeri! (Luni, 20 mai 2019, 21:34)

  yol [utilizator]

  Justitia noastra, din pacate, cauta stapan, nu poate functiona independent...
  Cat de idiot sa fii sa nu-ti dai seama ca aceasta amanare e un fel de “zar de asteptate”. Si asta la Inalta Curte, imaginati-va restul...
  Daca Psd va avea scor bun, Dragnea scapa!
  Daca PSD nu..., Dragnea nu.
 • +3 (3 voturi)    
  dece amanare? (Marţi, 21 mai 2019, 8:50)

  Lake123 [utilizator]

  Ca să vedeți dacă mai are putere sau nu, acest infractor Dragnea? Vă e teamă nu?
 • +3 (3 voturi)    
  Comment sters de user (Marţi, 21 mai 2019, 9:06)

  complet_ret [anonim]Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by