Nicolae Guță a avut o primă reacție după ce a fost criticat dur de fani pentru maneaua dedicată "celui mai tare partid din România - PSD”, prin care îndeamnă românii să voteze Liviu Dragnea și PSD.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Mai facem și dedicații speciale că doar trăim într-o țară democratică!", a scris Nicolae Guță, duminică noapte, pe Facebook, după ce a fost criticat de fani pentru maneaua dedicată PSD.

Mesajul său a adunat peste 1.200 de comentarii, majoritatea critice.

"Bossule , ai fost ca un unchi pentru mine. Cu muzică ta am crescut , faraoane. Erai idolul meu. Și acum îmi dai palma asta ? Cum să te vinzi pentru PSD ? Nici nu îți dai seamă cât m-ai rănit împărate! Eu atât îți zic : ai mai pierdut un fan!" / "De ce ne trădezi, Iuda? Ai avut o reputație deosebită, însă acum vei fi urât de toate generațiile posibile" / "Ai 261.153 de fani pe pagină sunt curioasă cu cîți o să mai rămai după dedicația asta" / "Pentru niște bani ți-ai pierdut mai mult de jum din fani care iai câștigat de o viață rușine" / "Deja am aruncat toate Cd-urile cu Guță. Ești de domeniul trecutului"/ "Vai de capu tău ,rău ai ajuns, erai preferatul meu dar m-ai dezamăgit" - sunt câteva dintre mesajele lăsate de fani pe pagina de Facebook a lui Nicolae Guță.

Nicolae Guță ”Magnificul” pare a fi noua achiziție de campanie a social-democraților, acesta lansând o manea prin care îndeamnă românii să voteze Liviu Dragnea și PSD. Maneaua a fost realizată la comanda PSD, potrivit anunțului de pe youtube.

Videoclipul începe cu ”Guță Nicolae Magnificul” care dedică această manea pentru ”cel mai tare partid din România - PSD”.

În clipul realizat de Nicolae Guță apar imagini cu un steag ce pare a fi al Rusiei, dar și o secvență în care apare un avion al Aeroflot, operatorul aerian național al Federației Ruse.

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu l-a felicitat, duminică, pe Facebook, pe Nicolae Guță pentru piesa ”Victorie PSD”. Acesta spune că ”o parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare” și ”au urlat de invidie”.