Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu l-a felicitat, duminică, pe Facebook, pe Nicolae Guță pentru piesa ”Victorie PSD”, lansată în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Acesta spune că ”o parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare” și ”au urlat de invidie”.

Codrin StefanescuFoto: Agerpres

”O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guță despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guță !”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, distribuind clipul lui Guță, în care acesta îndeamnă românii să voteze cu Liviu Dragnea și PSD.

În clipul video realizat de Nicolae Guță autointitulat ”Magnificul” cu maneaua dedicată celui „mai tare partid din România – PSD” apar imagini cu un steag ce pare a fi al Rusiei, dar și o secvență în care apare un avion al Aeroflot, operatorul aerian național al Federației Ruse.