Societatea de Transport București (STB) SA precizează, luni, după ce un autobuz al liniei 163 a fost scăpat de sub control pe Șoseaua Orhideelor din Capitală și a intrat într-un bloc, că nu e vorba despre o defecțiune la sistemul de frânare, ci șoferului i s-ar fi facut rău la volan.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Astazi, în jurul orei 11.44, pe Șoseaua Orhideelor s-a produs un accident pe linia autobuzului 163, soldat cu patru persoane accidentate. După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice", arată Societatea de Transport București (STB), într-un punct de vedere transmis Mediafax.

Autobuzul a fost sigilat și transportat într-o autobază a STB SA, unde, marți, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialiști.

Din primele informații, STB SA suspectează că șoferului i s-ar fi facut rău la volan, el fiind transportat la spital.

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Orhideelor din sectorul 6 al Capitalei, unde un autobuz al liniei 163, fără călători, a intrat într-un bloc de pe Șoseaua Orhideelor. În urma accidentului au fost rănite patru persoane - șoferii mașinilor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă.