Ministrul demisionar Tudorel Toader a acuzat că uneori ”mai întâi se evoca întârzierea la Ministerul Justiției, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”. Toader le răspunde astfel lui Dragnea și ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, care au acuzat Ministerul Justiției că ar fi blocat ordonanța de urgență pentru simplificarea procedurilor la achizițiile publice.

HotNews.roFoto: Hotnews

”O simplă întrebare !

Recunoaște cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea sedintei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întarziere de la MJ ?

PS: Adevarat este și faptul că uneori se " întampla" exact invers - mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, a scris Toader pe Facebook.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, duminică, că Ministerul Justiției a blocat ordonanța pe achiziții. El a reluat astfel acuzațiile lui Liviu Dragnea, care a spus miercuri că una dintre nemulțumirile la adresa lui Tuddorel Toader este legată de întârzierea avizelor pentru diferite acte normative.

Toader a răspuns acuzațiilor și sâmbătă, când a acuzat ”multe dezinformări”.