Ministrul demisionar al Justiției Tudorel Toader a acuzat ”multele dezinformări” și a precizat că nu a blocat și nu a întârziat adoptarea unor acte normative. El a susținut că nu va rămâne pasiv față de dezinformări și va publica luni situația statistică.

Tudorel ToaderFoto: Hotnews

”MJ nu a blocat și nici nu a întârziat procedura de avizare și de adoptare a actelor normative. Mulțumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil că durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea și până la ieșirea din minister, să nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile. Felicit pe toți colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au făcut dovadă unei depline responsabilitati și a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publică și situația statistică ! PS: nu voi mai rămâne în stare de pasivitate față de multele dezinformări !”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Precizarea lui Toader vine după ce, sâmbătă, Liviu Dragnea a acuzat Ministerul Justiției că ar fi blocat ordonanța de urgență pentru simplificarea procedurilor la achizițiile publice.