Articol actualizat

VIDEO O nouă amânare în dosarul Dragnea, următorul termen în 20 mai / Liviu Dragnea, în instanță: Sunt total nevinovat / Zeci de contestatari și susținători ai șefului PSD, în fața Curții Supreme pe toată durata procesului

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 15 aprilie 2019, 9:03 Actualitate | Esenţial


Liviu Dragnea
Foto: AGERPRES
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut din nou în fața magistraților instanței supreme că este „total nevinovat” în dosarul angajărilor fictive, că dosarul său este unul politic și că dacă va fi menținută condamnarea la închisoare, ar vrea să știe pentru ce. La termenul de luni de la Înalta Curte, Dragnea a obținut o nouă amânare, următorul termen fiind stabilit pe 20 mai. În data de 19 aprilie este așteptată o decizie a Curții Constituționale privind completurile specializate de 3 judecători. Judecătoarea Luciana Mera, membră în completul de 5 care judecă acest dosar, urmează să se pensioneze în 1 iunie. Pe toată durata procesului, în fața Curții Supreme s-au aflat se află în continuare zeci de persoane - susținători și contestatari ai lui Dragnea.


------------------------------------
Iată mai jos desfășurarea LIVETEXT a ședinței de luni, la Înalta Curte:

UPDATE 15:20 Dragnea a plecat de la Înalta Curte, în huiduielile contestatarilor săi, care au scandat "Penalul" și "La pușcărie". În același timp, partizanii șefului PSD au aplaudat și au scandat "Dragnea președinte”.
"Mă împingeți în halul ăsta? Nu mă lăsați să plec?”, a spus Dragnea, care și-a făcut cu greu loc să treacă de mulțimea care se îmbrâncea.

UPDATE 15:17 Completul a hotărât admiterea cererilor de amânare formulate de toți inculpații prin apărători, pentru ca aceștia sa își pregătească apărarea / Termenul de judecată acordat este 20 mai, ora 11:00. "Considerăm că sunt întemeiate cererile de amânare pentru a garanta drepturile de apărare ale inculpaţilor, inclusiv aspecte privind sesizarea Curţii Constituţionale", a anunţat preşedintele completului, Alexandra Iuliana Rus, citată de Agerpres.

UPDATE 15:00 O nouă pauză, pentru a se decide dacă se acceptă cererile de amânare până după decizia CCR sau se resping / Toți avocații inculpaților au cerut amânarea după pronunțarea deciziei CCR.

UPDATE 14:55 Procuroarea DNA spune că se opune cererilor de amânare a sentinței după decizia Curții Constituționale. "Consideram ca se încearcă tergiversarea procesului, în condițiile în care, asa cum se știe, un membru al completului de judecata urmează sa se pensioneze", a spus procuroarea DNA. Procurarea DNA a precizat că va depune două sesizări de neconstituționalitate. Ea a ridicat două excepţii de neconstituţionalitate în legătură cu prevederile art. 29 din Legea 78/2000 şi art.174 din Codul penal, fără a cere însă amânarea procesului.

UPDATE 14:50 Avocatul Olguțai Șefu cere ca instanța să pronunțe sentința după decizia CCR și anunță că va depune și în scris o solicitare de amânare a pronunțării sentinței / Un avocat al lui Liviu Dragnea a cerut instanței să verifice legalitatea întocmirii celor două contracte de muncă, care, potrivit acestuia, ar fi lovite de nulitate - "atât angajatorul, cât și angajații știau de la început ca nu se vor respecta atribuțiile de serviciu" .

UPDATE 14:35 Audierea lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Este audiată din nou Olguța Șefu, la cererea avocatului său, care a spus ca a formulat ceva greșit.

UPDATE 13:55 Liviu Dragnea, în fața judecătorilor: "Sunt total nevinovat, nu am avut cunoștință de faptul că doamna Botorogeanu (Adriana Botorogeanu - n.r.) și doamna Stoica Adriana Stoica n.r.) nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus niciodată”.
 • De asemenea, nu am cerut nimănui și nu făcut presiuni pentru a le menține pe cele două în funcții. Nu sunt de acord cu afirmațiile din motivarea de la fond că eu aș fi omis anumite atribuții. DGASPC Teleorman nu se afla în subordinea mea, ci în subordinea Consiliului Județean Teleorman, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director. Nu a fost necesar să emit eu, ca președinte de CJ, vreo dispoziție. Niciun președinte de CJ nu mergea să controleze instituțiile din subordinea CJ. Atribuțiile și obligația de a sancționa un funcționar o avea conducerea executivă a Direcției.
 • "Declar că nu am avut niciun fel de discuție pe această temă cu cele două, în sensul ca eu să le spun să se angajeze la DGASPC și să nu meargă la serviciu, iar în fapt să lucreze la organizația PSD. Nici nu am cerut cuiva să le angajeze. Nu am avut niciun fel de discuție cu Floarea Alesu (directoarea DGASPC Teleorman) despre situația celor două angajate sau despre situația altor angajați de la direcție. "Floarea Alesu nu a venit la mine să discute situația celor două angajate.
 • El a recunoscut că le cunoaște pe Botorogeanu și Stoica.
 • „La sediul PSD Teleorman nu era atunci așa o efervescență, eram în opoziție. Mai aveam întâlniri, sigur că le vedeam și pe aceste doamne acolo. Aceste întâlniri se țineau în afara programului de lucru, sâmbăta, de regulă. Când a fost ceva urgent s-a organizat seara. Eu nu eram șomer, eu munceam până noaptea târziu. În afara acestor întâlniri, eu nu mergeam la sediul partidului, pentru că nu aveam de ce. La sediul PSD nu prea se întâmpla nimic, intrase în opoziție și cam bătea vântul în sediile PSD în acei ani. Foarte greu îi aduceam și la întâlnirile Biroului permanent județean, pentru că oamenii erau foarte speriați atunci de Băsescu”.
 • La sediul PSD nu prea se întâmpla nimic, intrase în opoziție și cam bătea vântul în sediile PSD în acei ani. Foarte greu îi aduceam și la întâlnirile Biroului permanent județean, pentru că oamenii erau foarte speriați atunci de Băsescu.
 • Nu știu dacă Stoica și Botorogeanu erau membre de partid. Am tot citit declarațiile din acest dosar, nu am înțeles clar ce se spune că făceau ele acolo. La acele întâlniri veneau membrii și pe margine mai sunt oameni: cineva își aduce un consilier, un prieten, mai sunt tineri care vor să participe. Că ele voiau să vină și în celelalte zile la partid... Nu știu.
 • Procuroarea DNA întreabă dacă Dragnea știe că Botorogeanu a fost o perioadă angajată la Tel Drum, dar întrebarea a fost respinsă.
 • Întrebat de procuroarea DNA, Dragnea spune că nu știe din cine era format consiliul director al DGASPC: "Nu știu, scrie în lege".
 • Procuroarea DNA spune că în consiliul director al DGASPC erau numiți 3 consilieri de la Consiliul Județean Teleorman, instituție pe care o conducea. Dragnea răspunde "Nu știu, doamnă, nu am încredere în DNA".
 • Dragnea susține că la DGASPC Teleorman nu se făceau numiri politice în funcții de conducere, ci se dădea concurs la București, la Agenția Națională a Funcționarilor Publici.
 • Sunt foarte convins că fosta mea soție (Bombonica Prodana - n.r.) nici măcar nu îi cunoaște pe soții Botorogeanu, dacă îi vede. Nu aveam relații cu ei, nu au fost niciodată la noi acasă.
 • Dacă o să fiu condamnat, mi-aș dori să știu pentru ce. Dacă e să fii condamnat și să nu știi pentru ce...
 • Afirm și în încheiere că sunt total nevinovat și, indiferent ce decizie veți lua, eu nu am purtat asemenea discuții, nu am știut că cele două nu se prezentau la serviciu.
 • Acest dosar este unul politic și sunt convins că timpul îmi va da dreptate.
În timp ce liderul PSD este audiat, de afară se aude scandându-se "La pușcărie, cu Dragnea la pușcărie".

UPDATE 13:54 Începe audierea lui Liviu Dragnea.

UPDATE 13:38 Documentele care vizau problemele legate de personal de la DGASPC Teleorman erau un subiect tabu în instituție, spune Olguța Șefu. Era foarte greu să obții astfel de informații, iar cea care avea acces la ele era directoarea instituției, le-a mai spus magistraților fosta directoare adjunctă a DGASPC Teleorman.

UPDATE 12:42 Prima audiată este Olguța Șefu, fost director adjunct al DGASPC Teleorman, care în prima instanță a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare,. Ea le-a spus judecătorilor că își menține toate declarațiile date până acum în instanță și explică ce atribuții avea.
Ea a spus că Adriana Botorogeanu - una dintre cele două angajate fictiv - lucra la un centru al DGASPC care nu avea sediu, activitate și beneficiari.

Olguța Șefu a afirmat că ea avea mai multe centre în subordine și erau mai multi șefi de centre. De asemenea, a susținut că a trimis sesizări către Floarea Alesu, fosta directoare a DGASPC Teleorman.
A fost întrebată despre un raport evaluare a Adrianei Botorogeanu din 2014 și a spus că este posibil să fi "semnat ca primarul", pentru că semna sute de astfel de rapoarte și nu se uita pe ele. Centrul la care lucra Botorogeanu era un bloc de garsoniere dezafectate, a mai susținut fosta directoare a DGASP Teleorman.

UPDATE 12:39 Procesul s-a reluat. Cererea avocatei lui Dragnea, de recuzare a unei judecătoare din complet, a fost respinsă ca nefondată.

UPDATE 12:30 În sală se aud scandările protestatarilor din cele două grupuri de afară - susținători și contestatari: "Dragnea!, Dragnea!", DNA să vina să vă ia!".

UPDATE 12:27 Mălin Bot este și el prezent în sala de judecată și l-a întrebat pe Dragnea daca are curaj sa iasă afară pe stradă. Dragnea a replicat: Credeți că așa trebuie să se desfășoare procesul?

UPDATE 12:14Reluarea procesului, prevăzută în jurul orei 12,00, va întârzia, în condițiile în care nu s-a luat încă o decizie în privința cererii de recuzare. O avocată i-a adus lui Dragnea o pungă cu covrigi și eugenii. Liderul PSD mănâncă un covrig, în așteptarea reluării procesului.

UPDATE 11:27 Înainte de audierea inculpaților, unul dintre avocați cere recuzarea judecătoarei Encean pe motiv că în presă a apărut un articol potrivit căruia soțul acesteia ar avea legături cu PSD. Ședința se suspendă pentru jumătate de oră.
Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a cerut recuzarea judecătoarei Simona Encescu, invocând că există materiale în presă din care rezultă că soțul Simonei Enceanu ar fi susținător PSD. "Am găsit un material. Soția îl judecă pe Liviu Dragnea, soțul e fan PSD. În acest moment, e afectată imparțialitate doamnei judecător, dânsa nu mai poate face parte din complet”, a spus avocata lui Dragnea.
UPDATE 11:21 Liviu Dragnea este în sală, ședința de judecată a început.

Trei persoane au fost ridicate de jandarmi și duse la poliție pentru audieri.

Jandarmeria București: "Trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse. Sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi. S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică și în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezența a două grupuri de persoane. Suntem în măsură să adaptăm dispozitivul de jandarmi în funcție de numărul de persoane prezente în spațiul public, cu scopul de a nu periclita bună desfășurare a activităților instituției și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică".


UPDATE 11:00 „Este normal să se aștepte o soluție de la Curtea Constituțională pentru a avea toate datele problemei”, a declarat, înainte de a intra în sala de judecată, Toni Neacșu, unul dintre avocații din dosar, care a argumentat că, în caz contrar, „decizia CCR nu va mai putea influența în niciun fel decizia” pronunțată de judecători.

UPDATE 10:57 Mai mulți susținători ai lui Dragnea s-au întâlnit în parcarea de la Teatrul Național.

UPDATE 10:49 Liviu Dragnea a ajuns la Curtea Supremă. El a fost flancat de jandarmi la intrare.Mai mulți protestatari, dar și susținători ai șefului PSD s-au adunat în fața Curții Supreme, unde este așteptat astăzi Dragnea. În zonă sunt și numeroși jandarmi, care au montat garduri de protecție.Protestul a fost anunțat pe Facebook,
organizatorii acestuia precizând pe pagina evenimentuluică au notificat inclusiv Jandarmeria Capitalei cu privire la desfășurarea unei „adunări publice de susținere a Justiției Independente în fața corupților”.

„Timp de 2 ani am creat peste 15 evenimente la termenele acestui proces. Am fost prezenți pe ploaie, ninsoare, ger sau caniculă, iar unele au rămas memorabile. Iată că ultimul termen se apropie. Inculpatul Dragnea este obligat să vină să iși susțină ultima pledoarie, altfel este în defavoarea lui”, spun inițiatorii protestului.

De altfel, și în trecut, șeful PSD a fost întâmpinat de manifestanți când s-a prezentat în fața instanței la acest proces început pe fond la finalul lunii ianuarie 2017. La unul dintre termene, în octombrie 2017, prezența sa la Înalta Curte s-a lăsat și cu incidente. După ce la sosire Dragnea a fost întâmpinat de protestatari care i-au strigat „La pușcărie!” și i-au fluturat cătușe în față, la plecarea de la instanță Dragnea a ieșit escortat de bodyguarzi, aceștia fiind acuzați de agresarea unui ziarist.Pe 21 iunie 2018, Dragnea, care are deja o condamnare definitivă în dosarul Referendumului, primea, în primă instanță, în acest dosar al angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Noua condamnare era primită cu urale de miile de manifestanți ieșiți în acea seară în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de modificările aduse de PSD-ALDE legilor justiției și codurilor penale.

Din octombrie 2018, dosarul a intrat în faza de apel, fiind apoi amânat pe parcursul a cinci termene de judecată.

Termenul de luni ar putea fi ultimul, după care instanța să rămână în pronunțare și să dea sentința într-o săptămână sau două. Este cel mai plauzibil scenariu, a explicat pentru HotNews.ro Toni Neacșu, unul dintre avocații din dosar. Strategia avocaților - vor cere un nou termen, până la decizia din 19 aprilie a Curții Constituționale privind completurile specializate de 3 judecători.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

92422 vizualizari

 • +38 (44 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 15 aprilie 2019, 10:18)

  [anonim]

  • -37 (45 voturi)    
   b, dar nu conteaza. E Stat de drept (Luni, 15 aprilie 2019, 12:29)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui

   b, dar nu conteaza. E Stat de drept!

   Cel mai "de drept" stat cunoscut in istorie e Reich-ul nazist. Faptul ca legea se aplica fara discriminare impotriva celor vizati (DOAR impotriva lor), ca drepturile cetatenesti se aplicau doar clasei "ariene"...sunt doar amanunte pentru focosii aparatori ai "statului de drept".
   • -28 (36 voturi)    
    Un alt "Stat de Drept" contemporan: Arabia Saudita (Luni, 15 aprilie 2019, 13:04)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Un alt "Stat de Drept" contemporan: Arabia Saudita. Se pare ca aplicarea Sharia (legea islamica) e mult mai stricta decat aplicarea legii chiar in Germania. Deci e chiar mai "Stat de Drept" decat Germania.

    Ei, faptul ca din cand in cand victima violului e omorata cu pietre, e irelevant pentru #rezistii sustinatori ai "Statului de Drept". Drepturile omului sunt un moft pentru ei, cam ca la noi, dupa cum spune sefa ICCJ, Cristina Tarcea.
    • +17 (23 voturi)    
     da tovarase stiu (Luni, 15 aprilie 2019, 15:29)

     un oarecare [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     toti care nu sunt cu voi sunt fascisti, ori huligani ori sorosisti ori cu statu paralel....

     la vremuri noi, sintagme noi, dar nu s-a schimbat nimic de cand au calcat comunistii prima data in tara asta
     • +2 (2 voturi)    
      Doua variante posibile.. (Luni, 15 aprilie 2019, 16:59)

      LLLL [utilizator] i-a raspuns lui un oarecare

      1. CCR il scapa pe infractor
      2. Pana pe 20 Mai daca CCR nu da decizie favorabila Dragnea dispare din tara….
    • +12 (16 voturi)    
     newlook, (Luni, 15 aprilie 2019, 15:44)

     bancher [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     deja te cunoastem.....nu mai comenta ca nu mai cititm. Ba chiar ma faci sa organizez o cheta pe hotnews, sa iti platim salariul de postac pe 6 luni in avans, numai sa ne lasi in pace.
     • -2 (2 voturi)    
      a, b, c..... (Luni, 15 aprilie 2019, 16:24)

      newlook [utilizator] i-a raspuns lui bancher

      a) "deja te cunoastem" ....
      Chiar nu ma cunosti. N-ai cum.

      b) "nu mai comenta ca nu mai cititm" ...
      Am stiut deja ca cititul e greu pentru voi, nu e nevoie sa insisti. Vad ca te-au pus purtator de cuvant, folosesti pluralul. Sau, esti doi, trei, patru? Comentez pentru aia care stiu sa citeasca; nu trebuie sa fii suparat ca nu te califici. In schimb, lipsa darului cititului e conditie de calificare pentru #rezist.

      c) "ma faci sa organizez o cheta pe hotnews".
      Nu cred ca poti. Postacii #rezist de aici sunt fostii postaci angajati de Lenuta din Plescoi "pentru un colt de pizza". Sunt ieftini, lucreaza "la troc". Lenuta din Plescoi aprecia despre ei ca "sunt cam prosti si nu au initiativa".

      d) Alte intrebari....?
   • +26 (30 voturi)    
    Ignoranță (Luni, 15 aprilie 2019, 13:13)

    bilbofil [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Statul nazist era un stat al conducerii prin lege, în care interesul de stat avea întotdeauna prioritate în fața principiilor de drept (bilbophile@gmail.com). Acest principiu a fost respins de Tribunalul de la Nuremberg.

    Statul de drept (folosit și ca traducere aproximativă a conceptuliu anglo-saxon de „rule of law” - domnia dreptului/a legii) înseamnă că însele autoritățile statului, reprezentate de un Iohannis, Tăriceanu, Dragnea, Dăncilă ori Dorneanu trebuie să se supună nu doar legii șcrise, ci și principiilor generale ale dreptului care au ca scop apărarea drepturilor tuturor persoanelor în mod egal. Dacă ai stricat repari sau înlocuiești, fără răzbunare, dar și fără excepții pe motiv de suină femelă cocoțată în copac

    A fost greu pentru conducătorii din Occident să înțeleagă diferența dintre stat și moșia proprie, este în continuare prea greu pentru ciocoii de astăzi de la noi și pare a fi încă mai greu pentru lăudătorii lor.

    Nota 2 la bazele culturii cetățenești. Treci la loc și mai învață.
   • -28 (32 voturi)    
    Sa nu uitam "Inchizitia" ca "Stat de Drept" (Luni, 15 aprilie 2019, 13:18)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Sa nu uitam "Inchizitia" ca "Stat de Drept"

    Sunt cateva sute de ani de cand istoria a daruit umanitatii "Statul de Drept". Institutia cheie se numea "Inchizitie" si - trebuie s-o recunoastem - aplica "statul de drept" impotriva oricui, nobil sau vulg, nu ca astia de acum, doar impotriva adversarilor politici.

    Ei, iarasi, faptul ca tortura era elementul generalizant care ajuta ereticul sa-si marturiseasca pacatele impotriva "statului de drept", e absolut irelevant pentru #rezistii de azi, sustinatori neconditionati ai "Statului de Drept impotriva LOR" !
    • +3 (3 voturi)    
     sa nu uitam Sovietele (Luni, 15 aprilie 2019, 17:00)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     Sau republica lui Mao si toti puii de naparca ulteriori.
     PS Inchizitia nu a fost niciodata un stat.
     PS 2- nu mai folositi mai postacilor cuvinte care va depasesc intelectul
   • +10 (14 voturi)    
    Ai descris stapani tai ? (Luni, 15 aprilie 2019, 14:44)

    ABBV [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Ca mie asa imi pare descrierea,ei vor mai multe drepturi ca restul lumi. Se cred mai egali decat restul. Si sa te feresca sfantul sa ai o parere diferita ca esti rapid facut nazist sau faci parte din statul paralel ...
    Stapani tai se cred rasa ariana, dar odata si odata poate se aplica legea in statul asta!
   • +2 (2 voturi)    
    Noaptea mintii. (Luni, 15 aprilie 2019, 16:34)

    clint [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Stat de drept in care oamenii erau exterminati pe criterii etnice ? Glumesti. Hitler a avut putere absoluta. Daca o minoritate facea atat de rau statului pe cat spuneau ei, putea sa dea o lege impotriva parciticilor acelei minoritati, insa legea trebuia sa se aplice pentru toti, blonzi, bruneti... Dar ala nu a fost stat de drept, au fost niste criminali lasi, au facut propaganda bazata ura, izolationism, ca si PSD acum si au incercat, tot noaptea ca hotii, sa trimita oamenii in lagar la gramada, femei, copii, sa ii omoare. Zic noaptea ca hotii fiindca de lagare nu s-ar fi stiut mai nimic daca nu pierdeau razboiul.
   • -1 (1 vot)    
    bravo ! (Luni, 15 aprilie 2019, 17:12)

    muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    nota 10 + pentru logica ,dar sunt cativa care au ochelari de cai si aia de jur imprejur ! poti sa le zici price cu legea-n fata ,ramane ca ei !
   • +1 (1 vot)    
    Ai fost sa iti sustii Stapanul? (Luni, 15 aprilie 2019, 17:58)

    Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Nu ne spui si care esti dintre mancurtii de acolo?
  • -3 (7 voturi)    
   Justiția din România... (Luni, 15 aprilie 2019, 14:26)

   Sorin Constantin [anonim] i-a raspuns lui

   Tradițional justiția din România a fost o umbră a clasei politice la putere la un moment dat. La fel ca toți angajații instituțiilor publice.
   Exemplu:
   Prințul moștenitor Carol în 1917 a dezertat, pe timp de război de la comanda unei unități militare și Iuliu Maniu și PNȚ l-au făcut rege. Care dezertor, în timp nu fusese judecat și condamnat pentru fapta comisă.
 • -45 (53 voturi)    
  oare? (Luni, 15 aprilie 2019, 10:29)

  cucuveauamov [utilizator]

  e si „Ceausescu” pe acolo? i se auzea vocea. Ma gandeam ca daca il salta pe Dragnea, opozitia il poate numi direct presedintele Camerei. Altul mai bun nu cred ca pot gasi.
  • +33 (37 voturi)    
   Mai hot ... (Luni, 15 aprilie 2019, 11:12)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   .. vrei sa zici? Se gasesc in Romania destui borfasi sa-i ia locul. Mai ales in PSD.
  • +21 (27 voturi)    
   un hot mai bun?! (Luni, 15 aprilie 2019, 11:18)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   da nu pot gasi...
   un profesionist mai bun.... well.... si daca angajeaza pisica mea o sa fie mai buna decat dracnea! aia fura numai maincare si doar cat poate manca!
   • +10 (14 voturi)    
    Cei asteapta pe oamenii lui Dragnea (Luni, 15 aprilie 2019, 14:52)

    Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

    Din declaratiile din acest proces se vede cum Dragnea se leapada de oricine ca sa scape el. Nu mai cunoaste pe nimeni,nu a dat nici un ordin,era un biet sef de Consiliu Judetean care executa ce decidea Consiliul Judetean. Exact apararea lui Mazare in dosarul Retrocedarile.Zice mazare eu sunt doar primar si execut deciziile consiliului local.Eu sunt inginer si nu ma pricep la imobiliare. Asa si Dragnea le baga in rahat pe sefele de la Directia de protectie sociala ca ele au tolerat ca cele doau sa nu vina la servici si cele doau sunt niste bagaboane care desi angajate la Stat isi pierdeau vremea la sediu PSd si nimeni nu stia cei cu ele. S-a lepadat Dragnea de toti .O sa urmeze Procesul guvernarii PSD. Se leapada Dragnea si de dan carmen si de Valcov si de Dancila si de Serban si de Iordache si Nicolice si o sa zica ca el a executat hotararile Cex al PSD si ca sef al CDeputati hotararile camerei si ca nici macar la bufetul Camerei nu a luat o cafea ca sa nu se interpreteze...
  • +16 (20 voturi)    
   nu esti la sustinere? (Luni, 15 aprilie 2019, 11:24)

   Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   hai ca are nevoie sefu
  • +12 (16 voturi)    
   cucu (Luni, 15 aprilie 2019, 11:33)

   Ilidia [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Bre asta cu minte de cucuvea, fa ceva sa-ti mai ceasca nr. de neuroni...
  • +8 (12 voturi)    
   Fai bufnita liliachie... (Luni, 15 aprilie 2019, 14:31)

   vio7 [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

   Si datorita lui ''Ceausescu'' poti tu sa arunci cu venin pe internet! Daca nu erau opozantii faceai gogoshi si te uitai la Manix si acum.
 • +33 (37 voturi)    
  TERMEN (Luni, 15 aprilie 2019, 10:33)

  ioanbucsa751467216962915 [utilizator]

  Sigur îî va da un termen şi astăzi...de vreo lună!!
  Dacă îi admite CC conflictul atunci sentinţa va fi casată şi trimisă spre rejudecare cauza , ceea ce inseamnă ani de proces şi se vor prescrie faptele.
  Dacă nu admite CC, atunci are timp până la următorul termen de judecată să dea un OUG ca să dezincrimineze fapta sa!
  Simplu...nu-i aşa!?
  • +12 (16 voturi)    
   Sau recuză un judecător corect (Luni, 15 aprilie 2019, 12:19)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui ioanbucsa751467216962915

   Și sentința va fi dată de judecători PSDiști.
 • +42 (46 voturi)    
  Moment de cumpănă (Luni, 15 aprilie 2019, 10:36)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Justitia română trebuie să dovedeasca acum daca e de partea hotilor sau a statului de drept. Ma bucu sa aflu ca sunt si hoti (=sustinatori) ai lui Dragneev pe acolo. Are cine sa-l conduca la puscarie - ude ar trebui sa putrezeasca câțiva zeci de ani pentru trădarea interesului national si distrugerea RO:
  • +2 (2 voturi)    
   In cei 30 ani (Luni, 15 aprilie 2019, 18:00)

   Acidutu [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   de la busculada din 1989, justitia romana a dovedit din plin de partea cui a fost si este : De partea HOTILOR!!!
 • +24 (28 voturi)    
  Pariu că se amână? (Luni, 15 aprilie 2019, 11:00)

  nick24 [utilizator]

  O lungesc până la prescriere!
  • +16 (20 voturi)    
   corect (Luni, 15 aprilie 2019, 11:47)

   Mircea1978 [utilizator] i-a raspuns lui nick24

   Iata ce zice Cristoiu:"...dl Dragnea care eu zic că nu va fi condamnat"
 • -17 (23 voturi)    
  Justitia si Religia este inchizitia (Luni, 15 aprilie 2019, 11:08)

  lioara [utilizator]

  Coruptia ucide dar corupt , criminal, ticalos , violator, penal , preot , pedofil , infractor , terorist , secatura , lepra ......este domnul barbat . As vrea sa le spun si tovarasi dar , pe atunci , nu era asa ceva.Tot ei si- o acopera cu patrafirul si protesteaza ca nu au libertate , ca femeile sunt proaste , curve ,pacatoase si nevrednice sa-l vada pe Dumnezeul tatii si mamii lor , ca ii ispitesc copii , ca nu stau caprele la iubareala , ca suntem toti nebuni si hoti in afara de ei , ca le ies in cale capetele de pod .........Va multumesc daca m-ati citit.
 • +20 (26 voturi)    
  trista tara avem. (Luni, 15 aprilie 2019, 11:16)

  liviu_ [utilizator]

  astia realizeaza ca apara un condamnat?! batranii ma refe?
 • +18 (22 voturi)    
  Cine a autorizat mitingul lingailor lui dragnea? (Luni, 15 aprilie 2019, 11:30)

  alibaba_zeul_meu [utilizator]

  "Protestul a fost anunțat pe Facebook, organizatorii acestuia precizând pe pagina evenimentului că au notificat inclusiv Jandarmeria Capitalei cu privire la desfășurarea unei "adunări publice de susținere a Justiției Independente în fața corupților"."
 • +16 (22 voturi)    
  hai cu aminarea!!! (Luni, 15 aprilie 2019, 11:33)

  Mircea1978 [utilizator]

  Ia aminarea neamule!
  Ia aminarea!
  Fierbinte/calda!

  .... 3 ani pierduti de Romania din cauza unuia care intelege sa se scape doar pe sine insusi.

  Adevarul e ca 3 ani la scara istoriesint doar citeva fire de nisip intr-un ocean.
  • 0 (2 voturi)    
   justitia (Luni, 15 aprilie 2019, 17:15)

   iqwe [utilizator] i-a raspuns lui Mircea1978

   asta e justitia din tara
   augustin si lulutza au facut si fac treaba buna :)
 • +16 (20 voturi)    
  jmekerie (Luni, 15 aprilie 2019, 11:36)

  Kosmos [utilizator]

  Justitia se mana tot timpul pt jmekeri sau se da cu suspendare
 • +14 (20 voturi)    
  ce draguuuutz (Luni, 15 aprilie 2019, 11:47)

  liviu_ [utilizator]

  "Înainte de audierea inculpaților, unul dintre avocați cere recuzarea judecătoarei Encean pe motiv că soțul acesteia ar avea legături cu PSD. Ședința se suspendă pentru jumătate de oră." - hai ca am inceput bine...
  • +14 (16 voturi)    
   PS: (Luni, 15 aprilie 2019, 11:53)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   deci poate recuza judecatorul (surpriznator pt ceva ce ar fi in interesul lor.... deci vrajeala proasta) la finalul procesupul... doar ca sa-l amani... genial...
   genial cine a facut chihitele astea .... parta in favoarea infractorilor, nu?!
  • +4 (10 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 15 aprilie 2019, 11:54)

   [anonim] i-a raspuns lui liviu_

  • +8 (12 voturi)    
   Vor un judecător cu rude (Luni, 15 aprilie 2019, 12:22)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   la USR?
 • +12 (14 voturi)    
  "Fiat Justitia et pereat Dragnea" !!! (Luni, 15 aprilie 2019, 12:19)

  Susufler0 [utilizator]

  "Sa se faca Dreptate, de-ar fi sa piara Dragnea" :)), spune Flavia avocata lui Dinti de Grebla ! (Pt postacii "imbujorati" e traducerea ! :))) )

  PS. Se ajunge la niste sofisme de necrezut din partea apararii lui Dinti de Grebla ! :))))))
 • +16 (18 voturi)    
  recuzare (Luni, 15 aprilie 2019, 12:23)

  varavara [utilizator]

  Eu le-as propune sa ii recuze si pe sefii CCR, DNA, Av.Poporului, SS, etc... care toti sunt cu PSD.
 • +16 (18 voturi)    
  sunt foarte curios (Luni, 15 aprilie 2019, 12:27)

  varavara [utilizator]

  daca ar iesi cineva in strada pentru PSD din convingere, in afara celor platiti de Stefanescu, Voiculescu, etc...
  • +10 (16 voturi)    
   daa, sunt destui (Luni, 15 aprilie 2019, 13:03)

   muvis [utilizator] i-a raspuns lui varavara

   Da, cunosc. Din pacate. Nu-l plateste nimeni, dar admira smecheria si patrimoniul dobandit prin furt. Imi spune: ei au putut, tu care nu furi esti prost. Si nu cred sa fi furat vreodata, dar are in familie persoane certate cu legea, un delapidator de buget local (sper sa-l prinda), un tamaduitor impostor de la tv, un intermediar dadator de mita la un minister...si "prosti" ca mine
   • -5 (9 voturi)    
    sau nu (Luni, 15 aprilie 2019, 14:00)

    noi2013 [utilizator] i-a raspuns lui muvis

    Dar se bucura ca PSD-ul nu ii face spalat pe creier, etc

    PSD-ul a castigat f mult cu mesajul pozitiv....pacat ca nu intelege si opozitia/ consultantii lor acest lucru

    De ce l-as vota pe unul care ma balacareste constant?! Pai nu il votez... si uite asa PSD va mai castiga 5 randuri de alegeri
    • +5 (9 voturi)    
     vrei sa spui (Luni, 15 aprilie 2019, 14:08)

     varavara [utilizator] i-a raspuns lui noi2013

     ca la noi opozitia ii spala pe creier pe oameni nu PSD? Deci PSD are mesaj pozitiv si chiar daca este mincinos va fi votat?
     Daca vor gandi majoritatea ca tine bineinteles ca iese psd inca multi ani numai ca acestia sunt de fapt spalatii pe creier.
    • +5 (9 voturi)    
     poate (Luni, 15 aprilie 2019, 15:33)

     muvis [utilizator] i-a raspuns lui noi2013

     Aici iti dau dreptate, si nu m-as limita la campania electorala. PNL-ul e vinovat ca n-a dat nimic astora care au votat psd, pe motiv de ideologie, ca oricum bazinul psd nu se schimba etc. Prostii! Trebuia sa le dea si lor ca avea de unde, dar ce te faci cand ai in frunte sustinatori ai lui dragnea si firea. Ca asta au facut. Ne-au dat pe tava, nu psdului, ci interlopilor.
 • +20 (24 voturi)    
  Raspuns M Bot (Luni, 15 aprilie 2019, 12:30)

  KRL [utilizator]

  Dragnea a replicat: Credeți că așa trebuie să se desfășoare procesul?
  Raspunds: NU. Ca la Ceaușescu!
  • +2 (10 voturi)    
   Se apropie (Luni, 15 aprilie 2019, 14:21)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui KRL

   Dacă mafia psd+alde continua distrugerea RO si vindere ei pe bucati celor in solda carora sunt, un al doilea Târgoviste va fi posibil oricând. Un regim care a fost instaurat prin CRIMELE din 89 prin care pcr=fsn=psd si-a anexat tara ca sa o jefuiasca este si va fi ILEGITIM si CRIMINAL
 • +15 (23 voturi)    
  s-au depasit toate liniile de nerusinare (Luni, 15 aprilie 2019, 12:39)

  revo [utilizator]

  "Soția îl judecă pe Liviu Dragnea, soțul e fan PSD. În acest moment, e afectată imparțialitate doamnei judecător, dânsa nu mai poate face parte din complet”, a spus avocata lui Dragnea".
  Consecinta abominabilei nerusinari: procesul este suspendat!

  Otreapa aia de avocata trebuie gatuita!! Nu mai exista nimic altceva sa-i opreasca in afara de moarte!!!
  • +5 (11 voturi)    
   da, cu o conditie: (Luni, 15 aprilie 2019, 13:46)

   Antenistontel [utilizator] i-a raspuns lui revo

   dragnea si gashca, inaintea avocatei!
  • +3 (9 voturi)    
   e clar (Luni, 15 aprilie 2019, 14:23)

   Enofereus [utilizator] i-a raspuns lui revo

   sunt disperati si nu mai au argumente
 • +21 (27 voturi)    
  circ ieftin (Luni, 15 aprilie 2019, 12:43)

  liviu_ [utilizator]

  si din partea avocatilor si din partea sustinatorilor

  cum sa urlii mai numele unui condamnat penal!
  e vb. de al 2lea dosar!

  ce au aia care-l sustin in cap?!
  • +3 (7 voturi)    
   sustinatori? (Luni, 15 aprilie 2019, 16:03)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   Daca mai ai nervi, intra pe www.adevarul.ro, sa-i vezi sustinatorii. Probabil schimbul 3 de la Salubritate Sector 5 (s-a mai vazut, sunt colegii Floricicai Dansatoarea).
   Sau adusi de pe la Tiganesti, Purani ori Gratia. Ca la poarta alora din Buzescu, langa Alexandria, nu cred ca indraznesc sa bata, sa-i aduca gramada, cu autobuzul.
 • +9 (15 voturi)    
  Nu mai am zahar (Luni, 15 aprilie 2019, 13:11)

  andrei31 [utilizator]

  Hai ca ma duc si eu sa il sustin pe dracnea ca nu mai am faina...
 • +10 (16 voturi)    
  il sustin pe dragnea! (Luni, 15 aprilie 2019, 13:40)

  Antenistontel [utilizator]

  sa intre si sa nu mai iasa!
 • +4 (10 voturi)    
  Parul si l-a schimbat, dar naravul BA! (Luni, 15 aprilie 2019, 14:06)

  Joe@Black [utilizator]

  "UPDATE 13:55 Sunt total nevinovat, nu am avut cunoștință de faptul că doamna Botorogeanu (Adriana Botorogeanu - n.r.) și doamna Stoica Adriana Stoica n.r.) nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus niciodată.
  De asemenea, nu am cerut nimănui și nu făcut presiuni pentru a le menține pe cele două în funcții.
  Nu sunt de acord cu afirmațiile din motivarea de la fond că eu aș fi omis anumite atribuții.
  DGASPC Teleorman nu se afla în subordinea mea, ci în subordinea Consiliului Județean Teleorman, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director. Nu a fost necesar să emit eu, ca președinte de CJ, vreo dispoziție. Niciun președinte de CJ nu mergea să controleze instituțiile din subordinea CJ. Atribuțiile și obligația de a sancționa un funcționar o avea conducerea executivă a Direcției."


  A se vedea felul cum conduce el Guvernul Romaniei prin controlul impus asupra lu VVD!
  El vrea sa fie crezut ca nu avea nici cea mai mica influenta ca presedinte de CJ?! in subordinea caruia se afla DGASPC?!

  "Lupus isi schimbar parul(din negru in alb=cazul de fata) DAR NARAVUL BA!

  La zdup cu hamsterul hotoman si mincinos!
  Poporul cere sa se faca dreptate! La inchisoare cu cariatul!
 • +6 (12 voturi)    
  aham (Luni, 15 aprilie 2019, 14:36)

  liviu_ [utilizator]

  si ted bundy s-a declarat "total nevinovat"
 • +6 (12 voturi)    
  Minte cum respira (Luni, 15 aprilie 2019, 14:36)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  ca orice psd-ist (=hoț și complice la jaf)
 • +6 (12 voturi)    
  Ce masiv (Luni, 15 aprilie 2019, 14:47)

  ABBV [utilizator]

  au iesit postaci PCR/PSD la atac. Simte stapanul vostru ca degeaba doarme cu spatele la perete daca nu inchide gura ?
 • +8 (14 voturi)    
  De 70 de ani, partidul e criminalul ! (Luni, 15 aprilie 2019, 14:49)

  deval [utilizator]

  Securitatea a fost instrumentul criminalilor !! Se uita, se neglijeaza acest adevar esential! De cele mai multe ori sefii pcr (la orice nivel) erau si securisti , informatori, turnatori ........Securitatea (si orice alta institutie a statului) nu facea nimic fara ordinul partidului !! Asta a fost pana in 1989 , in dictatura si asta incearca sa faca psdalge si azi ...............
  Platim greu independenta procurorilor, judecatorilor, maimutoilor de la CCR, cretinilor din parlament care fac legi pentru praduitori, dar nu avem parte decat accidental de decizii corecte........Nu cred ca judecatorii din completul de azi, vor alege sa fie eroi !!!
 • -14 (20 voturi)    
  Dosar de politie politica. (Luni, 15 aprilie 2019, 15:01)

  gv [utilizator]

  Acest doar e mai mult decat un dosar politic. E un dosar de politie politica evidenta, fabricat in uzina de politie politica marca DNA.
  • +4 (10 voturi)    
   ba baiete (Luni, 15 aprilie 2019, 15:20)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui gv

   mars in rusia unde-ti e locu!
   atata stiti... voi urmasii comunistilor si celor care au chemat minerii ii acuzati pe altii de comunism!
  • +6 (10 voturi)    
   fabricat de el insusi (Luni, 15 aprilie 2019, 15:21)

   Coco Whistle [utilizator] i-a raspuns lui gv

   daca consideri faptele si nu ce debiteaza unii. exista declaratii, faptele sint f clare, crima este specificata in lege si exista o decizie in acest sens. nu dna le-a angajat pe acele femei iar banii, nu uitati ca bombonica a decis sa-i inapoieze ca sa scape...numai dragnea nu vrea sa recunoasca ...problema e alta, de ce plateste doar ptr maruntisuri?
  • +2 (2 voturi)    
   mai era unul (Luni, 15 aprilie 2019, 17:54)

   spin [utilizator] i-a raspuns lui gv

   Mazare ,parca,tot asa tipa ca din gura de sarpe.
 • +13 (19 voturi)    
  20 mai bravos (Luni, 15 aprilie 2019, 15:19)

  liviu_ [utilizator]

  d c nu 20 decembrie?!
  hai sictir cu justitia voastra!
  va bateti joc de tara asta! mai ii dati astula o luna sa dea un OUG sau sa dea spaga aferenta la CCR...
  vai de capu nostru!
 • +7 (11 voturi)    
  evident ca s-a dat amanare (Luni, 15 aprilie 2019, 15:22)

  Itsoc [utilizator]

  romania nu a avut niciodata justitie independenta, toti sunt niste papa lapte influentati politic, zero coloana vertabrala si multa frica.
  noapte buna!
  • +1 (5 voturi)    
   e... (Luni, 15 aprilie 2019, 16:22)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   ce sa te astepti de la un popor care s-a format din tradare (decebal tradat)
   si apoi am fist tradatori si sclavi pe tot parcursul istoriei (mihai viteazu tradat, am tradat germania, pasalat 1000 de ani sau cuceriti de diverse popoare)....
   e in sangele nostru sa fim sclavi !
  • +1 (1 vot)    
   nu stiu (Luni, 15 aprilie 2019, 16:23)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Itsoc

   cum am supravietuit ca tara atata timp.... dar la cum merg lucrurile se rezolva rapid aceasta mica anomalie istorica...
 • +11 (13 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 15 aprilie 2019, 15:30)

  [anonim]

 • +15 (19 voturi)    
  Justitia lui peste (Luni, 15 aprilie 2019, 15:31)

  stoenec1 [utilizator]

  Sunteti la fel de corupti ca cei pe care ii "judecati".
 • +15 (19 voturi)    
  La Sfantu’ Asteapta... (Luni, 15 aprilie 2019, 15:35)

  V. Istina [utilizator]

  Daca astia sunt judecatori... Romania are nevoie de haiduci!. Asta nu mai e dreptate si nici justitie!

  Asta nu e stat de drept, e mafie institutionalizata!

  Prefer anarhia silniciei asteia numita justitie psd! Mafia a invins astazi...

  Urata zi!
 • +6 (10 voturi)    
  Rezultat previzibil... (Luni, 15 aprilie 2019, 15:53)

  Aller [utilizator]

  Era chiar culmea sa aiba vreun judecator curajul de a pune odata capat sirului asta nesfarsit de amanari...
  Toata lumea stia de la bun inceput ce are de facut si au actionat conform planului...
  Dragnea are in buzunar pe toata lumea... Ori va fi sapat din interior ori va ajunge presedinte...
  Speranta moare ultima....dar tot moare...
  • +6 (10 voturi)    
   ma asteptam (Luni, 15 aprilie 2019, 16:21)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui Aller

   sa se amane...
   ceea ce gasesc gretzos insa, este faptul ca s-a amanat aproape de limia pensionarii judecatoarei si ca nu s-au terminat toate procedurile si audierile din cate inteleg.... deci mai mult ca sigur o sa se dea verdictul prin iunie... adica cand se pensioneaza aia... deci orice amanare poate duce la distrugerea procesului.... asta presupunand ca nu-l scapa CCR sau slugarel...

   jenanta tara avem!
   nici iliescu sau nastase nu au fost in stare sa isi bata joc in asemenea hal de justitie!
 • +6 (10 voturi)    
  Jena maxima (Luni, 15 aprilie 2019, 15:54)

  fat.cat [utilizator]

  Not guilty, your honor. Sigur, domnu’ Dragnea, mai amanam pana se pensioneaza ala care e pe teava si dupa aia o luam de la capat inca vreo 300 de ani cu procedurile. Ramane cum am stabilit.
  P. S. Preacinstitul Blejnar (vi-l mai amintiti, ala care ne calcula noua taxele si impozitele si ne bloca conturile la banci) tocmai a fost achitat intr-un proces de coruptie, dupa ce in prima instanta primise 5 ani cu exec.
  Justice for all!
  • +2 (2 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Luni, 15 aprilie 2019, 16:31)

   [anonim] i-a raspuns lui fat.cat

 • +2 (6 voturi)    
  hmmm (Luni, 15 aprilie 2019, 16:21)

  bogdanrech [utilizator]

  Un motiv în plus pentru mobilizare la vot?
 • +2 (2 voturi)    
  ceausescu la revolutie... (Luni, 15 aprilie 2019, 17:15)

  spin [utilizator]

  mi=a venit ideea sa privesc la tv chipul lui Dragnea in alb -negru!!!???incercati?
 • -1 (1 vot)    
  era logic ! (Luni, 15 aprilie 2019, 17:28)

  muscha mbanana [utilizator]

  cum sa dai o decizie si peste patru zile sa fii dat in judecata la CEDO pentru ca ti s-au incalcat drepturile si sa ceara cel condamnat pe nedrept milioane de euro de la mine , de la tine,etc...Pai n-au procedat corect , stai stramb si judeca drept . ?! eu nu vreau sa dau primarului de la valcea nici un sfert de cent ,sa dea magistratii !
 • 0 (2 voturi)    
  DNA i-a facut jocul lui Dragnea (Luni, 15 aprilie 2019, 17:30)

  carmen_i [utilizator]

  Este timpul sa vedeti adevarata fata a DNA-ului, o institutie corupta, specializata in scaparea infractorilor.

  De ce nu a depus DNA exceptiile cu o luna inainte, de exemplu? In acest fel acuzatii aveau timp berechet sa-si faca apararea. Asa o sa se amane iar si iar, o sa mai modifice Dragnea legile, mai pune umarul si CCR, mai vine si o prescriptie, ceva. iar Dragnea cu sleahta lui ne va rade in nas. Tara va intra in faliment si va ajunge i cele din urma un stat esuat. Multumim justitiei! Multumim, DNA! Coruptia sa traiasca.
 • +3 (3 voturi)    
  justitie de rahat... (Luni, 15 aprilie 2019, 19:03)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  au fost atatia condamnati in cazul asta, doar Dragnea nu e...
 • +3 (3 voturi)    
  ... (Luni, 15 aprilie 2019, 22:43)

  Mda [utilizator]

  3 probleme cretine in justitia asta:
  - amanari (de frica sau...?)
  - "decizia nu e definitiva". adica? nu e sigur judecatorul ca a luat o decizie corecta, sau cum? pierzi vremea cu zeci de "judecari" si "amanari" ca in final decizia sa nu fie definitiva. wtf?!
  - "prescrierea faptei". adica daca omori pe cineva si au trecut 30 ani, gata, s-a uitat? esti un om bun acum? nu mai esti criminal? care e idiotul care a inventat prescrierea?

  de aia justitia din ro e mai moale decat o prajitura magura tinuta in soare :|


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by