Sportivul din Bârlad bătut crunt de mai multe persoane care l-au lovit cu o rangă a fost transferat, la solicitarea familiei, la un spital din Capitală. Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu a apucat să vadă cine l-a bătut, deoarece a fost lovit direct în față și s-a prăbușit inconștient, scrie vremeanoua.ro.

PolitistiFoto: Facebook / Politia Romana

Marian Rădoi, luptător K1 și antrenor la un club din Bârlad, a fost transferat de la spitalul din Bârlad la Spitalul Bagdasar Arseni din București, la solictarea familiei.

În urma agresiunii, el a suferit o fractură la picior, are o mână ruptă, traumatism cranio-cerebral, cranio-facial, plagă contuză occipitală, traumatism abdominal sever.

Sportivul a reușit să își revină după operație, fiind conștient și în stare stabilă, și a fost audiat de polițiști. Marian Rădoi le-a spus polițiștilot că nu a apucat să vadă cine l-a bătut, deoarece a fost lovit direct în față și a căzut inconștient, potrivit vremeanoua.ro.

Poliția Bârlad și Poliția Locală monitorizează zona unde locuiește familia sportivului, pentru ca cei care l-au atacat să nu revină și să îi atace și familia, mai scrie sursa citată.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut crunt de către mai multe persoane care l-au lovit cu o rangă, dar și cu pumnii și picioarele, în scara blocului în care locuiește sportivul.