La primul miting electoral de la Craiova, la care au participat câteva zeci de mii de oameni și unde Liviu Dragnea a anunțat, la final, că se căsătorește cu iubita lui Irina, unii participanți nu au știut de ce vin, argumentul fiind că au fost aduși de primari, în timp ce alții au avut un scop clar: "Ne face plinul la mașină".

HotNews.roFoto: Hotnews

La mitingul electoral al PSD, care a avut loc vineri în centrul Craiovei, organizatorii susțin că au luat parte peste 40.000 de oameni, dar jandarmii spun că cifra a fost mult mai mică.

Opoziția a acuzat că oameni din satele Doljului au fost aduși cu autobuzele la miting, de către primari, în timp ce angajații din instituții publice au primit acestă directivă de la conducere.

EpochTimes a difuzat un material video cu un tânăr participant la mitingul PSD, care spune că a avut un singur motiv să vină la manifestație: "Ne bagă motorină la mașină".

Dialogul reporter-paticipant la miting:

Reporter: De unde sunteți?

Participant la miting: Din comuna Amărăști.

Reporter: De ce ați venit?

Participant la miting: Păi ne bagă motorină.

Reporter: De asta ai venit?

Participant la miting: Da.

Reporter: Și ai venit cu mașina ta?

Participant la miting: Cu a lui unchiu-meu.

Reporter: Îți decontează plinul sau ce?

Participant la miting: Da, ne face plinul la mașină.

Reporter: Doar pentru asta ai venit?

Participant la miting: Da, numai pentru asta.

Alți manifestanți, însă, nu au știut de ce au venit, după cum reiese dintr-un reportaj difuzat de stirileprotv.

Întrebat de ce a venit la mitingul PSD, un bărbat răspunde: “Nici nu știu pentru ce, dar ne luară că e primarul și cu vicele”.

La aceeași întrebare, un alt participant la miting răspunde: ”Și noi să luăm mici și o bere”.

La mitingul de la Craiova, Liviu Dragnea a anunţat oficial că se căsătorește cu iubita sa, Irina Tănase, şi le-a propus colegilor de partid proaspăt căsătoriţi Olguța Vasilescu şi Claudiu Manda să le fie naşi.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Mitingul PSD de la Craiova. Liviu Dragnea: „Cineva mi-a zis: chiar dacă te arestează, venim și te scoatem de acolo” / O nouă serie de atacuri la oficialii UE și companiile străine