Compania de transporturi publice Iași a ironizat joi gafa recentă a europarlamentarului Maria Grapini și a anunțat, la solicitarea călătorilor, deschiderea unei linii de autobuz cu destinația „Letiția”.

HotNews.roFoto: Hotnews

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a inventat marți, într-o postare pe Facebook, o nouă țară, Letiția, vrând cel mai probabil să scrie Letonia.

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, a scris marți Maria Grapini pe contul privat de Facebook, potrivit Mediafax.

Joi, CTP Iași a taxat gafa Mariei Grapini, care candidează pentru un nou mandat de europarlamentar pe listele PSD.

„Sute de călători au solicitat, doar într-o zi, Companiei de Transport Public Iași prelungirea traseului 46 până în… #Letiția. \uD83D\uDE0A

Așa cum #CTPIasi primește întotdeauna cu deschidere propunerile și opiniile utilizatorilor mijloacelor de transport în comun, și de această dată, instituția noastră a luat măsuri prompte și îi invită pe ieșeni să se bucure de noul itinerariu”, a scris compania, pe contul ei de Facebook.