Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a apărut după revenirea din vacanță fără negi, deși săptămâna trecută a negat că și-ar fi făcut vreo operație. Asta vine după ce pe 1 aprilie a postat pe Facebook o fotografie cu el din "din biroul de la Bruxelles", în care, de asemenea, apare fără doi negi pe obrazul drept.

Tudorel ToaderFoto: Hotnews

Săptămâna trecută, ministrul Justiției a comentat ironic pe Facebook că nu și-a rupt piciorul, nu s-a internat în spital și nici nu s-a operat.

”Simple precizări !Nu mi-am rupt piciorul; nu m-am internat in spital; nu mi-am făcut operație ! PS: totul este o simpla dezinformare, aparținând unei <> consacrate în acest sens !”, a scris ministrul pe Facebook.

Joi, 21 martie, ministrul Tudorel Toader a anunțat că este în concediu până marți, 26 martie. Anunțul a venit cu o zi înainte de interviurile candidaților din partea României pentru Parchetul European, care au fost amânate "pentru o dată ulterioară", fără ca Ministerul Justiției să ofere vreo explicație. Imediat după ce a intrat în concediu, au apărut și proiectele de ordonanță de urgență privind contestația în anulare și modificarea codurilor penale.

Înainte de operație (Foto: Tudorel Toader /Facebook):

După operație (Foto: Tudorel Toader/Facebook):