Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a afirmat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene, la care a participat şi Liviu Dragnea, că prin masterplanul de transport s-a promis un drum expres care să traverseze judeţul, însă acesta încă nu a fost început. Deputatul PSD Ioan Chisăliţă a reluat ideea și a susținut că drumurile sunt foarte aglomerate ca efect al creșterii economice realizate de guvernarea PSD. "Dacă în guvernarea tehnocrată făceam 6 ore pe drum, acum fac 8", a spus parlamentarul.

Sigla PSDFoto: PSD

"Deşi în masterplanul de transport este prevăzut un drum expres care să traverseze judeţul Caraş-Severin, acesta nu a fost construit încă. A început, din câte ştiu eu, dinspre Piteşti, spre Craiova. Eu sper să ajungă şi pe teritoriul judeţului nostru", a afirmat șeful CJ Caraș-Severin Silviu Hurduzeu, membru PSD, potrivit Agerpres.

Secretarul filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, deputatul Ioan Chisăliţă, a reluat ideea, însă a susținut că drumurile sunt foarte aglomerate având în vedere creşterea economică realizată de guvernarea PSD, care se vede prin creşterea numărului de maşini de pe drumuri.

"Dacă în guvernarea tehnocrată făceam drumul în 6 ore, acum fac acest drum în 8 ore. Pentru că PSD a luat măsuri care au dus la creștere economică, sunt foarte multe camioane și alte mașini care au facut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate", a spus parlamentarul.

CITEȘTE ȘI:Dragnea: Economia a crescut într-un ritm mult mai mare decât putem dezvolta drumurile