Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 140 de kilometri pe oră în afara unei localități din județul Iași, unde viteza maximă admisă este de 70 kilometri pe oră, relatează Mediafax.

Marius BudaiFoto: Agerpres

Ministrul Muncii a primit o amendă de 1.305 lei și polițiștii i-au ridicat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași au declarat că incidentul s-a produs recent, în afara localității Sârca.

Aici, ministrul Muncii, Marius Budăi, a fost prins conducând cu viteza de 140 de kilometri pe oră pe un drum cu limita de viteză de 70 de kilometri pe oră.

„A fost depistat conducând un autoturism în afara localității Sârca, cu o viteză de 140 de km pe oră pe sector de drum limitat la 70 de km pe oră. A fost sancționat conform OUG 195 din 2002 cu amendă și s-a dispus reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Ioana Buștiuc.

Și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost amendat și a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins, joi, de polițiști în timp ce conducea mașina în județul Argeș cu o viteză peste limita legală.