Bărbatul din Brașov care și-a ucis familia în luna martie a anului trecut a fost condamnat la închisoare pe viață de judecătorii Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov, scrie Observatorul de Brașov.Decizia nu este definitivă. Dacă sentința va rămâne definitivă, bărbatul va mai fi obligat să achite daune morale de câte 75.000 de euro socrilor săi și 45.000 de euro cumnatei sale.

ArestareFoto: Flickr/ BMN Network

Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile. Criminalul rămâne deocamdată în arest preventiv, timp în care este obligat să continue tratamentul medical.

Florin Mircea Buliga, în vârstă de 43 de ani, şi-a omorât în noaptea de 26 spre 27 martie soţia în vârstă de 42 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani, în apartamentul în care locuiau în Braşov, folosindu-se de un cuţit cu care i-a înjunghiat de mai multe ori.

A doua zi la prânz s-a prezentat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean, declarând că şi-a omorât familia.

Acesta a povestit anchetatorilor că le-a făcut un bine soţiei şi copiilor lor prin această faptă, considerând că ei se află acum într-o lume mai bună.